- Konu Sahibi deryahakan
-
- #15.741
hatta tatile bile gidebiliriz bu yaz kaydirigubbakcemile5
zea cim benim kendi manikur aletlerim var doktora sormuştum onlarla yaptırabiliyorum manikur... Dogumdan önce elleri ayakları kısacık kestirip french ya da seffaf oje surebiliriz... Hem temiz hem bakımlı görünür... Hele senin sezeryan zamanında belli valla bir gun once sardır saçlarını kırmızı kurdelanı da takarsin ohh mis gibi...
ben bayramda tatile gittiğimde 40 gunluk bebekle gelen vardı valla ki hava soguk oluyordu geceleri klimanın sıcak ayarını acarak odayı isitiyorlarmiş
kızlar hastane çantalarınızı hazırladınız mıı??
kızlar hastane çantalarınızı hazırladınız mıı??
ben geldim kızlar bebeğim sağlık ocagına gitti topugundan kan alıcaklar ebeler sen gelme hasta etmeyelim seni diye beni istemediler anneannesi ve babaannesiyle gittiler senağlama
gece kuşları ve diger anneler bol bol uyuyun sonra uyumak için vaktiniz olmuyor benden söylemesi ama herşeye ragmen cok güzel bişey
buarada kiloları dert etmeyin ben toplamda 13 kilo almıştım şimdi geriye vemem gereken
6 kilom kaldı sezeryan oldugum halde emzirdiğim sürecede kilo kaybediyorum kızlar
lülülülülülü
ayyy hoşgeldin yeni annemiz, tabi artık havalar soğudu, dikkat edin, nasıl kızın sana benziyo mu zeynepcim, yemene içmene dikkat ediyomusun, maşallah 7 kg vermişsin, hastanede 2 gün mü kaldınız, bide çatlağın olmuşmuydu zeynep, çok sordum valla
edolina selam, bizde de uyku kalmadı, mide yanmalarınız devam edyo mu kızlar, bizde devam
Hoşgeldin Zeynep annemiz:)
İyi yapmışsın gitmemekle sağlık ocağına bence.Sağlıklı büyüsün inşallah kızımız.
Canım dikiş yerlerinde hala ağrı var mı?Bir de emzirirken rahatsız etti mi seni orası?Benim sezeryan sonrası çekeceğim acı en büyük korkum da?Dayanılmayacak kadar değildir herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?