2008 Aralık Anneleri

sardırıırsam çok kokoş olmazmıki -tatlicadiarzu-
benimde şarjlı manikür aleti var. bacılarım yapar herhalde :) kırmızı kurdeleyide anneme söyledim şimdi çarşıya indi unutmaz alır umarım :)))))) ama ben bandana kurdele falan yakıştıramıyorum kendime büyük ihtimalle takmam yanımda bulunsun ama :CüvCüv:

ben bayramda tatile gittiğimde 40 gunluk bebekle gelen vardı valla ki hava soguk oluyordu geceleri klimanın sıcak ayarını acarak odayı isitiyorlarmiş

onlarda biraz abartmışlar ne gerek varki zorlamaya. biz tatildeyken plajda minik bir kız çocuğu vardı sanırım 3-4 aylıktı yavrum bembeyazdı şemsiyenin altından çıkaramadılar çocuğu suyada sokamadılar malum egenin suları buz gibi ayak parmakları değdiği anda çığlığı basıyordu bebiş :)))))

benim içerik hazır ama henuz bir cantaya koyamadım valla...her biri bir yerde...
senin bacılar da cok maharetli çıktı kız zea, her iş geliyor ellerinden valla...

merhaba kızlar, manikür pedikür ben de gitmicem, sadece tırnakları kökten keserim herhalde, çantam da henüz hazır değil ya, çamaşır yıkamaya devam.

zeamays, kızkardeşlerin elinden herşey geliyor valla ne şanslısın sen öle..
meltem sen de hoşgeldin, site sorunluydu ama bu kadar da değil kardeşim yaaklava:

Ben geldiiim!!
Gold'cum aynı zamanda denk getiremedik internete girmeyi bi türlü.N'apıyo senin miniğin?Ağrın falan yok herhalde.

Zea'cım 6'da uyudum sabaha karşı.12'de de kalktım.Sadece bebekle ilgili değil,sorunlar yatağa yatınca beynime hücum ediyor sanki.Uyuyamıyorum.

Kızlar manikür falan ok de ojeyi özellikle sezeryan olacaksanız çıkartırlar.Ameliyathaneye ojeli sokmuyolarmış.Benden söylemesi.Hayal kırıklığına uğramayın sonra.

Hastane çantalarımız hazır tabii kızımla:)Kurdela aldım kafama ama evde denedim çok komik geldi.Yine de attım çantaya.

valla kızlar benim çantada hazır değil daha yıkanacak ütülenecek şeyler var benim doğuma var gerçi 12 aralıkta sezeryan tarihim erken gelmezse 10 gün sonrada temizliğe başlıcam

ben geldim kızlar bebeğim sağlık ocagına gitti topugundan kan alıcaklar ebeler sen gelme hasta etmeyelim seni diye beni istemediler anneannesi ve babaannesiyle gittiler senağlama
gece kuşları ve diger anneler bol bol uyuyun sonra uyumak için vaktiniz olmuyor benden söylemesi ama herşeye ragmen cok güzel bişey
buarada kiloları dert etmeyin ben toplamda 13 kilo almıştım şimdi geriye vemem gereken
6 kilom kaldı sezeryan oldugum halde emzirdiğim sürecede kilo kaybediyorum kızlar

lülülülülülü
ayyy hoşgeldin yeni annemiz, tabi artık havalar soğudu, dikkat edin, nasıl kızın sana benziyo mu zeynepcim, yemene içmene dikkat ediyomusun, maşallah 7 kg vermişsin, hastanede 2 gün mü kaldınız, bide çatlağın olmuşmuydu zeynep, çok sordum valla

kızlar ben cantama
3 adet bebek takımı koydum eldiveni şapkası tam takım
2 adet zıbın takımı koydum
10 tane bebek bezi koydum (ilk zamanlar bol bol gerekiyo)
2 adet battaniye koydum
pişik kremi
biberon koydum küçüklerden
aptamil marka mama koydum
hasta bezi koydum
orkid koydum (sezeryanlar için tavsiyem)
2 takım gecelik
1 takım pijama
1 adet terlik
havlu
pecete
ıslak mendil (hem kendim hem bebekler için )
1 tane atlet koydum terliyorsunuz terletincede sırtınız üşüyor yürüşlerde iyi oluyor
ve tabiki olmazsa olmaz kırmızı kurdela
ben bu kadar koydum kızlar

Hoşgeldin Zeynep annemiz:)

İyi yapmışsın gitmemekle sağlık ocağına bence.Sağlıklı büyüsün inşallah kızımız.

Canım dikiş yerlerinde hala ağrı var mı?Bir de emzirirken rahatsız etti mi seni orası?Benim sezeryan sonrası çekeceğim acı en büyük korkum da?Dayanılmayacak kadar değildir herhalde.

canım cok dikkat ediyorum kendime gaz problemi cok fena oluyo herkez bir bebek anneye bukadar benzermi diyorlar ama yememe içmeme pek dikkat etmiyorum ama canımda pek bişey istemiyor zorla yiyorum süt olsun diye evet canım 2 gün kaldım hastanede birde allaha cok şükür hiç çatlağım yok canım:1hug:

edolina selam, bizde de uyku kalmadı, mide yanmalarınız devam edyo mu kızlar, bizde devam

Bende mide yanması yok canım.Bir iki defa oldu,yediklerimden kaynaklandığını keşfettim ve o yiyecekleri bir daha yemedim.Sen de deneme yapabilirsin.Belki seni de rahatsız eden birşey vardır.Hatta belki hergün yediğin.Bir de süt iyi geliyor mide yanmasına.Beni mandalina gibi ekşi meyveler mahvediyor.Az birşey bile yesem bütün gün midem yanıyo mesela.

sağol canım kaydirigubbakcemile5dikiş yerlerimde cok acım yok allaha sükür emzirirkende beni rahatsız etmiyor hiç canım sadece ilk ameliyattan cıktıktan sonra kendine gelirken müthiş bir agrın oluyo ama hemen ağrı kesiciler verilip geciyo tabi kuzunuda görünce hiçbişeyin kalmıyo canım

zeynepciğim hşg.canım.annelik nasıl duygu canım ya.onu emzirirken felan neler hissesdiyo insan dimi.gaz problemi var mı kızının uyutuyomu.ay çok merak ediyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…