2008 Aralık Anneleri

Zeynep'cim sağol canım.Rahatlattın beni.

İlkim yavaş kız.Bu ne telaş.Teker teker sor bari.Yalnız en can alıcı soruyu sormuşsun:Gaz problemi!:)))Sohbet odasındaki yazışmalarımız aklıma geldikçe çok gülüyorum da..

zeynepcim hoş geldin canım
bende seyi merak ediyorum cok bebiş karnındayken hissettiğinden daha fazla annelik mi hissediyorsun... bundan daha fazla mi baglanıyorsun?
(gelir gelmez ne çokta sorduk kusura bakma)

ay çok heyecanladım kıss ondan.gaz konusunu sorma aklıma getiriyorumda gülüyorum bende.gece katılamadım sohbetinize hayatım,baktım uykum geldi.benim uykuda kaçarsa daha gelmiyo tekrar.

Doğum hikayesinin olduğu başlığı okuyodur herhalde.Gelir şindi.
Uykun gelince yat uyu tabii canım.Bak gece gündüz buradayım ben:)Her zaman yazışırız

kızlar gece göğsümün altına doğru sancı geldi.sanki tırmaladı benim kıs beni yada ayağıyla itti mi ne anlamaıdım,ama nefes almada çok zorlandım.eşimde uyku sermeyle derin nefes al dedi.dediği buydu sadece.bende saol ya dedimkaydirigubbakcemile3

Yuvarlanıp gidiyoruz iştekaydirigubbakcemile3Ne yapalım..Sende haberler nasıl?

iyiyiz canım doğumu geciktiren ilacımı almamı kesti doktor her an bekliyoruz artık yeni geldim doktordan kızım beklersede 28 kasımda sabah doğuma alacaklar kızımın kafası yola girmiş zaten :1hug:

Benim de yatınca göğsüm sıkışıyo.Sanki yukarı çıkıyo iyice tavşanım.Seninki de panter olcak heralde.Şimdiden tırmalıyokaydirigubbakcemile3
Kız ne desin adamcağız.Doktor mu ki müdahele etsin hemenkaydirigubbakcemile3yazık adama ya..

benim içerik hazır ama henuz bir cantaya koyamadım valla...her biri bir yerde...
senin bacılar da cok maharetli çıktı kız zea, her iş geliyor ellerinden valla...

valla kızlar öyle kardeşlerim sağolsunlar her işimde yardımcı oluyorlar, biz 4 kardeşiz hepimizin yaşları yakın anacım arka arkaya doğurmuş :)))) erkek kardeşim bile gelip haftada bir ütümü yapıyor sağolsunlar :))

iyiyiz canım doğumu geciktiren ilacımı almamı kesti doktor her an bekliyoruz artık yeni geldim doktordan kızım beklersede 28 kasımda sabah doğuma alacaklar kızımın kafası yola girmiş zaten :1hug:

İyice yaklaştınız artık kızınla doğuma.Ne güzel ya..İkiniz içinde hayırlısı olsun inşallah.normal doğum mu olacaktı senin?Yoksa sezeryana mı almayı düşünüyorlar 28'inde?

sevgili jasper, benim mide yanmam hala felaket hatta mide yanmasından ziyade reflü rahatsız ediyor, yediğim şeylerden bağımsız olarak geç yemek yemem ve çok su içmemle bağlantılı. yani mideyi çok doldurmamam gerekiyor ama bu da can yaa, bi de iki can:)

edoş haklısın hayatım.ben didiyom kızlar.belim ağrıdı azcık dinlendireyim.kızımıda sanırım hıçkırık tuttu.kıyamam ona ben ya,o bile rahatsız eder onu şimdi.hadi öptüm fıstıklarım

İyice yaklaştınız artık kızınla doğuma.Ne güzel ya..İkiniz içinde hayırlısı olsun inşallah.normal doğum mu olacaktı senin?Yoksa sezeryana mı almayı düşünüyorlar 28'inde?

canım spınal sezaryan kısmetse ALLAH yardımcımız olsun hepimizin:Saruboceq:

Ne güzel canım ya maşallah.Annene de helal olsun.Böyle birbirine bağlı,vefalı çocuklar yetiştirmiş.Çok şanslısın.

Dinlen sen ilkim'cim.
Kızlar size doyum olmaz.Yiyecek bişey yapayım ben de bari.Kocişi kahvaltı sofrasıyla kandırıyom kaç gündür:)Öptük kızımla hepinizia.s.

selam kizlar nasilsiniiiz
ben cok agirlastimmm gece sancidan kivrandimm taa seyimin ustunde benim bebeee
cok korkuyorumm korkumdan agliyorum esime falan oda kiziyor banaa
sik giremiyorum kizlarr insallah hepiniz iyisinizdirr bi yaramazlik yoktur umarim hepinizi optmm
cok fazla oturamaz oldumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…