- Konu Sahibi deryahakan
-
- #15.761
merhaba kızlar biz geldik kızımla nasılsınız :CüvCüv:
Yuvarlanıp gidiyoruz iştekaydirigubbakcemile3Ne yapalım..Sende haberler nasıl?
kızlar gece göğsümün altına doğru sancı geldi.sanki tırmaladı benim kıs beni yada ayağıyla itti mi ne anlamaıdım,ama nefes almada çok zorlandım.eşimde uyku sermeyle derin nefes al dedi.dediği buydu sadece.bende saol ya dedimkaydirigubbakcemile3
benim içerik hazır ama henuz bir cantaya koyamadım valla...her biri bir yerde...
senin bacılar da cok maharetli çıktı kız zea, her iş geliyor ellerinden valla...
merhaba kızlar, manikür pedikür ben de gitmicem, sadece tırnakları kökten keserim herhalde, çantam da henüz hazır değil ya, çamaşır yıkamaya devam.
zeamays, kızkardeşlerin elinden herşey geliyor valla ne şanslısın sen öle..
meltem sen de hoşgeldin, site sorunluydu ama bu kadar da değil kardeşim yaaklava:
iyiyiz canım doğumu geciktiren ilacımı almamı kesti doktor her an bekliyoruz artık yeni geldim doktordan kızım beklersede 28 kasımda sabah doğuma alacaklar kızımın kafası yola girmiş zaten :1hug:
İyice yaklaştınız artık kızınla doğuma.Ne güzel ya..İkiniz içinde hayırlısı olsun inşallah.normal doğum mu olacaktı senin?Yoksa sezeryana mı almayı düşünüyorlar 28'inde?
valla kızlar öyle kardeşlerim sağolsunlar her işimde yardımcı oluyorlar, biz 4 kardeşiz hepimizin yaşları yakın anacım arka arkaya doğurmuş :)))) erkek kardeşim bile gelip haftada bir ütümü yapıyor sağolsunlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?