- 25 Temmuz 2008
- 201
- 0
- 96
- 48
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #15.781
Ne güzel canım ya maşallah.Annene de helal olsun.Böyle birbirine bağlı,vefalı çocuklar yetiştirmiş.Çok şanslısın.
zeynepciiim hoşgeldin ama yetişemedim itmişsin. ne çok sorum vardı sana soracağım. herşeyi merak ediyorumda :))))))) neyse yakalarsam muck muck :)))))
zerenciiim sende hoşgeldin canım. özlettin kendini. nasılsın? nasıl gidiyor? dinleniyorsun dimi. inşallah bebişimiz 28 kasımı bekler inşallah benimkilerde 26 kasımı bekler. ciğer geliştirici iğne yapmışlarmıydı sana canım?
zerencim hoş geldim canım arada ses ver valla bir sure sesiniz çıkmayınca dogurdu sanıyoruz sizleri...
şimdilik tek annemiz zeynep baska doguran yok haftaya senin ve zea nın hayırlı haberlerini bekliyoruz..
n'oldu senin dogum hediyesi pc ye? sıkıştır accık kocanı forumda arkadaslar bekliyor de....
optum seni ve bebişini çok..
kızlar ben çıkıyorum kızım oturmamı pek sevmiyor :CüvCüv:
kendinize ve bebeklerinize iyi bakın
dua edelim kızlar birbirimize :Saruboceq:
doğru hatırladım şimdi sen ayrılmıştın, olur mu- uzattım ne demek meltemcim, bambu beşik dediğin sepet gibi bişeymi? bakalım biz de ne zaman geçiririz odasına
kızlar calışan anne adayımız kaldı mı hiç??
bu arada bakıyorum herkes yemekteyiz programnı izlemeye kaçtı galiba... az evvel buralar buralar hep hamiş doluydu...
evet canım bende hala çalışıyorum bayrama kadar da çalışmayı düşünüyorum ki
izin hakkımı doğum dan sonra daha cok kullanmak istiyorum.
ihşallah bi sorun cıkmazda calışabilirim bayrama kadar
raporum başladı ama bende bu haftayı çalışıcam haftaya evdeyim artık
son haftamda zorunlu ayırmasalardı çalışacaktım bu hafta son haftamı çalışamadım
artık tatil başladı evdeyim
evet canım bende hala çalışıyorum bayrama kadar da çalışmayı düşünüyorum ki
izin hakkımı doğum dan sonra daha cok kullanmak istiyorum.
ihşallah bi sorun cıkmazda calışabilirim bayrama kadar
kızlar supersiniz artık iyice yorucu oluyordur herhalde...
adamelcim sen zaten hiç konuşma nöbetler falan sen iyice yoruldun zaten biraz dinlenin artık bebişinle... tehlike geçti di mi artık_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?