2008 Aralık Anneleri

kızlar yaa sevabına bi öğretin şu alttaki tickerları nasıl yüklediğinizi, bi ticker ım olamadan doğacak oğlum

zeynepciiim hoşgeldin ama yetişemedim itmişsin. ne çok sorum vardı sana soracağım. herşeyi merak ediyorumda :))))))) neyse yakalarsam muck muck :)))))

zerenciiim sende hoşgeldin canım. özlettin kendini. nasılsın? nasıl gidiyor? dinleniyorsun dimi. inşallah bebişimiz 28 kasımı bekler inşallah benimkilerde 26 kasımı bekler. ciğer geliştirici iğne yapmışlarmıydı sana canım?

Ne güzel canım ya maşallah.Annene de helal olsun.Böyle birbirine bağlı,vefalı çocuklar yetiştirmiş.Çok şanslısın.

çok sağol edoşum, hamilelik sürecinde yardımcıların olmazsa çok zor. o yüzden kendimi şanslı hissediyorum :CüvCüv:

merhaba kızlar
doktor ziyaretimize gittik suyunda daha azalma olmamış.bir ay daha idare etmez ama zaten sezeryan yapıcam dedi.bebek doğum kanalına girmiş heran doğuma hazırsın dedi.en ufak bişide hastaneye gitmemi istedi.cuma günü nts ye giricem.ona göre doğum tarihini tekrar konuşuruz dedi.tam 12 kg almışım 2 daha alırsın dikkat et yemene daha fazla alma dedi.2.780 olmuş oğlumda 3,5 kg dalan doğar dedi.36+2 deyim bugün.

sağol canım yok benim doktor sanırım pek ilaç iğne taraftarı değil gerekmedikçe bebeğin gelişimi güzel dedi en son 3 aralık dedi doğuma eşimle bende 28 kasım olsun dedik hayırlısı ama her anda olabilir kısmet

bu arada zeynep dışında doğum yapan annemiz varmı kızlar:uhm:

zemays , zeren inşallah verilen tarihleri bekler bebişleriniz, edolina ne yemeği yapıcan kız söylesene, aklımaartık yemek çeşidi gelmez oldu.
zeamays bu konuda da şanslısın nazar değmesin, ne yemeği yapcanıza annen karar veriyo şimdilik, ilkim, orkide ben de uzanırken çok rahat olmuyorum artık neredeyse sürekli bir bel ağrısı var, genelde yaslanarak oturmayı tercih ediyorum.
meltem odanız geldimi , çantanı hazırlamışsın,, ne zaman ayrıldın izne

jasperciğim canım oda almadık biz. son anda vaz geçtik ve bambu beşik aldık oğluşumuza en az 1 yıl yanımda yatırmayı düşündüğüm için daha sonra alırız diye düşündük bilmiyorum hatamı ediyoruz. izine ayrılmadım ben canım işi bıraktım ağustosun sonuydu çıktığımda doğumdan sonra istersem tekara işe dönebileceğimi söylediler ama kararsızım bu konuda hele oğluşum hayırlısıyla bi gelsinde duruma göre bakıcaz artık.çantamıda hazırladım bi hastane çıkışı kalmıştı ütülenmeyen dün biraz sancım olunca korktum gece gece ütü yaptım ne olur ne olmaz diye (biraz uzattım ama kusuruma bakma şekercim)

zerencim hoş geldim canım arada ses ver valla bir sure sesiniz çıkmayınca dogurdu sanıyoruz sizleri...
şimdilik tek annemiz zeynep baska doguran yok haftaya senin ve zea nın hayırlı haberlerini bekliyoruz..
n'oldu senin dogum hediyesi pc ye? sıkıştır accık kocanı forumda arkadaslar bekliyor de....
optum seni ve bebişini çok..

kızlar ben çıkıyorum kızım oturmamı pek sevmiyor :CüvCüv:
kendinize ve bebeklerinize iyi bakın
dua edelim kızlar birbirimize :Saruboceq:

doğru hatırladım şimdi sen ayrılmıştın, olur mu- uzattım ne demek meltemcim, bambu beşik dediğin sepet gibi bişeymi? bakalım biz de ne zaman geçiririz odasına

canım sağol eşim çok degerli bir takı almayı düşünmüş kuyumcuda baktım yani arada kaldım neyse kızlar size benden bilgi verir telefonla görüşüyorum hepinizi öptüm:1hug:

kızlar calışan anne adayımız kaldı mı hiç??
bu arada bakıyorum herkes yemekteyiz programnı izlemeye kaçtı galiba... az evvel buralar buralar hep hamiş doluydu...

kızlar calışan anne adayımız kaldı mı hiç??
bu arada bakıyorum herkes yemekteyiz programnı izlemeye kaçtı galiba... az evvel buralar buralar hep hamiş doluydu...

son haftamda zorunlu ayırmasalardı çalışacaktım bu hafta son haftamı çalışamadım
artık tatil başladı evdeyim

raporum başladı ama bende bu haftayı çalışıcam haftaya evdeyim artık

son haftamda zorunlu ayırmasalardı çalışacaktım bu hafta son haftamı çalışamadım
artık tatil başladı evdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…