2008 Aralık Anneleri

hala çalışabilen anneleri tebrik ediyorum, walla ben ayrılmasaydım kesin devam edemez oralarda fenalaşırdım gibi geliyo şimdi.
Gerçi ev de bayağı yorucuymuş, sadece kahvaltı ve yemek için hazırla topla kısmı 1 er saat sürüyo. işteyken ekmek elden su gölden iyiydi

slm annişler
gece kuşları kskanıyom valla haftaya izne ayrılanca sizlyim inş
doktor iznimi 10 gün önceye verdi sezeryan mı düşünüyo acaba çok korkuyom inş normal olur

evde olmak gibisi yokmuş işten çıkınca daha iyi anladım.dedilerki canın sıkılır evde çalışmaya alıştım ama aksine evimde çok mutluyum. kendinize bi uğraş buldunuz mu kızlar yoksa sadece yatıyormusunuz :)))

ben bi uğraş bulamadığım için sanırım çok sıkılıyorum yani evin toparlanması, hastane çantası, bebişin eşyalarınn yerleşmesi vs bitince kaldım öölece yapacak bişi olmadan. Örgü vs de becerip yapamam, kitap okumayı sevmeme rağmen rahat pozisyonda yayılamadığım için kitap da okuyamaz oldum:) gerçi yakında bu günleri ararım, oturup sıkılmak pek bi anneye göre değil çünkü :)) oyüzden tadını çıkarmaya çalışıyorum yapacak birşey olmadan pineklemenin

nire kayboldunuz kızlaaaarrr, offf eşim biraz geç gelecekmiş yalnız kaldım canım sıkıldı. neyse diğer forumları gezeyim bari bendekaydirigubbakcemile

ay meltem güldürdün beni kıss.eşimle tanıştığımızda kızımız olursa adı ilkim olcak demiştik.ve ben buraya üye olurken içimden ilkimle kayıt olmak geldi.kızımızın adı bu olcak nasipse.

orası çok yağmu alıyor. ne güzel.

zil çalıyor. çıkıyorum. görüşürüz sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…