2008 Aralık Anneleri

kızlar bu arada nişan denen bir şey var, biliyosunuzdur. bugün bi miktar pembemsi, kahvemsi, çok açık renkli ama normalde olduğu gibi beyaz olmayan bir akıntı geldi. ben tabii tetikteyim ya zaten hemen onun nişan olduğuna karar verdim eşim sakinleştirmeye çalıştıysa da nişansa bile yapacak birşey olmadığını bekleyip göreceğimizi söyleyerek ben hala telaştayım fena halde. acaba bilen var mı bu nişan, miktar olarak çok mu oluyor yoksa son dönemki akıntılar kadar olan bişey mi???

Selam kızlar bugun kontrolum vardı saat 2 de ama trafıkten ancak 3.5 da gıdebıldık.Ben normal dogum ıcın bekleyıs ıcındeyken maalesef sezeryan olmak zorunda kalacagım.Ve 2 Aralıka tarıh aldık. Hayırlısı olur ınsallah.

Bu arada ben 1 hafta once cantamı hazırlamıstım zaten.Bı eksıgım yok . Ve sıze onerı ben kurdele yerıne fıyonklu kırmızı tac aldım. Daha kullanıslı ve daha sık duruyor kızlar.

canım hayırdır neden sezeryan olmak zorundasın neoldukı

canım hayırdır neden sezeryan olmak zorundasın neoldukı

Valla 2 hafta oncesıne kadar bebegımın gelısme grafıgı azalma gostermıs. Benım beslenmemlemı alakalı acaba dıye dusundu doktor ama bu hafta cooook ıyı beslenmeme ragmen bı degısıklık olmadıgı ıcın artık plasentanın gorevını ıyı yapmadıgını ve erken yaslandıgını acıkladı. Bu durumda ıken bebegı daha fazla ıcerde tutmanın bı yararı olmayacagını. Dogurursak dısarıda daha faydalı olacagımızı anlattı. Ve 38 haftayı gecırmeyecegını soyledı ve maksımum tarıhı almak durumumda kaldık Yanı 38+3 de gelecek ınsallah bebegım.

incirçekirdeği hiç sıkma canını her işte bir hayır vardır,
ne yalan söyleyim ben de normal doğumu düşünüp korktuğumda bazen aklımdan geçiriyorum doktorum sezeryan dese diye

Saol canım.
Evet ınsan bazen onu da dusunuyor aslında sezeryanında bazı avantajları var dıe. Ne bılıım mesela ne zaman doguracam sabah mı gecenın bı yarısımı ya da yanımda bırı olacak mı tek basıma mı yakalanıcam falan. Ama hepdedıgımız gıbı Allaha emanet kuzularımız ve herseyın hayırlı olsun ınsallah. Bu da boyle bı deneyım olcak bana demek kı.

Nişan miktarı aslında kişiden kişiye değişiyor. Benim nişan da seninki gibi hafif pembemsi, kahvemsi renkteydi. Cumartesi akşamı geldi Pazar sabahı sancım başladı hafif hafif, Pazartesi sabah 9.30da da oğluşum dünyaya geldi.:CüvCüv:

çok sağol byata sanırım ben de iki güne kadar anlayacağım gerçekten nişanmıydı yoksa telaşlı bir anne adayının hayal gücünün ürünü müydü:)
oğluşuna ve sana sağlık diliyorum :)

slm kızlar.. bugun kontrolümüz vardı malumunuz.. herşey çok şükür yolunda. galiba ben 40 haftayı doldurmadan doğuramıycam zira nst de ne sancı ne ağrı görünüyo.. nasip arık ben de kasmıyorum napiyim.. haftaya salı annecim gelcek, biraz gezeriz ana kız sonra doğururum artık:)
sizler nasılsınız? meleklerinizi öpüyoruz..

fascım cok sevindim herşeyin yolunda olmasına hem ne güzel işte seninki anneanneyi bekliyo aramıza katılmak için:)

sağol canım, tamam anneanneyi beklesin ama bayramdan önce de gelsin bi zahmet.. ayıp oluyo ama.. sizler nasılsınız, bebişleriniz nasıl bakalım.. nişanlar filan gelmiş, nstde nasıl sancılar senin canım

fascığım bebeğin iyi olmasına sevindim.senin kuzun sana inat geç gelcek desene,sabırsız seni.biz ne edek,zaman geçmiyo bak.naniknanikdaha var hafatmıza yaaa.olsun canım zamanında gelsinlerde yeterki.benim anneciğimde doğumdan 1hafta önce gelcek

Slm canım sevındım kontrolunun problemsız gecmıs olmasına. Benım annecım de haftaya salı gıbı gelcek :teytey:

sağol ilkimcim.. valla artık ben de çok takmıyorum kafama.. vaktinde ve sağlıklı gelsin diye dua ediyorum.. annelerin yeri ayrıdır.. iple çekiyorum geleceği günü

Slm canım sevındım kontrolunun problemsız gecmıs olmasına. Benım annecım de haftaya salı gıbı gelcek :teytey:

bişeyimiz de farklı olsun yahukaydirigubbakcemile3 ssezaryen tarihiniz hayırlı olsun bu arada, bakalım benim miniş de 2 aralık ta gelirse artık duramam buralarda.. atarım kendimi yüksek biyerlerdenkaydirigubbakcemile2

fascım walla nst sonucunun nasıl olduğunu bilmiyorum şöyle ki ilk kez bu hafta yaptırmıştım onda da doktorum (kendisi esprili konuşmaya bayılır) "bakayım karnenize" diyip baktıktan sonra "iyi iyi geçmişsin sınıfı" dedi ben de kötü bişi yok diye sormadım ne anlama geldiğini:) nişan konusunda da emin değilim, benim paranoyam olabilir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…