- 25 Temmuz 2008
- 201
- 0
- 96
- 48
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #15.821
Selam kızlar bugun kontrolum vardı saat 2 de ama trafıkten ancak 3.5 da gıdebıldık.Ben normal dogum ıcın bekleyıs ıcındeyken maalesef sezeryan olmak zorunda kalacagım.Ve 2 Aralıka tarıh aldık. Hayırlısı olur ınsallah.
Bu arada ben 1 hafta once cantamı hazırlamıstım zaten.Bı eksıgım yok . Ve sıze onerı ben kurdele yerıne fıyonklu kırmızı tac aldım. Daha kullanıslı ve daha sık duruyor kızlar.
canım hayırdır neden sezeryan olmak zorundasın neoldukı
kızlar bu arada nişan denen bir şey var, biliyosunuzdur. bugün bi miktar pembemsi, kahvemsi, çok açık renkli ama normalde olduğu gibi beyaz olmayan bir akıntı geldi. ben tabii tetikteyim ya zaten hemen onun nişan olduğuna karar verdim eşim sakinleştirmeye çalıştıysa da nişansa bile yapacak birşey olmadığını bekleyip göreceğimizi söyleyerek ben hala telaştayım fena halde. acaba bilen var mı bu nişan, miktar olarak çok mu oluyor yoksa son dönemki akıntılar kadar olan bişey mi???
Nişan miktarı aslında kişiden kişiye değişiyor. Benim nişan da seninki gibi hafif pembemsi, kahvemsi renkteydi. Cumartesi akşamı geldi Pazar sabahı sancım başladı hafif hafif, Pazartesi sabah 9.30da da oğluşum dünyaya geldi.:CüvCüv:
kıs ilkim yoksa bizleri kasım anneleriyle mi aldatıyorsun???
slm kızlar.. bugun kontrolümüz vardı malumunuz.. herşey çok şükür yolunda. galiba ben 40 haftayı doldurmadan doğuramıycam zira nst de ne sancı ne ağrı görünüyo.. nasip arık ben de kasmıyorum napiyim.. haftaya salı annecim gelcek, biraz gezeriz ana kız sonra doğururum artık:)
sizler nasılsınız? meleklerinizi öpüyoruz..
Slm canım sevındım kontrolunun problemsız gecmıs olmasına. Benım annecım de haftaya salı gıbı gelcek :teytey:
bişeyimiz de farklı olsun yahukaydirigubbakcemile3 ssezaryen tarihiniz hayırlı olsun bu arada, bakalım benim miniş de 2 aralık ta gelirse artık duramam buralarda.. atarım kendimi yüksek biyerlerdenkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?