- 25 Temmuz 2008
- 201
- 0
- 96
- 48
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #15.841
Aynen senınkı de 2 sınde gelırse amma olay olur.Hayırlısı olsun.:içelim:
çoğumuzun anneleri başka illerde sanıyorum ve herkes anneleri bekliyor ne hoş:) o günlerde en çok ihtiyacımız olan şey onlar olacak. babacım bu sene kötü bir rahatsızlık geçirdi (şükürler olsun kabus gibi bitti, şimdi çok iyi) ve devam etmekte olan kontrolleri vs dolayısıyla annecimin babamın yanında olması gerekiyor kontroller bitene kadar bir süre daha. dilerim doğum 30 u veya sonrası olur da annem yanımda olur, ne yalan söyleyim kayınvalidemin gelmesini istemiyorum ilk günlerimde (çok ayıp biliyorum ama sırf bu yüzden kadıncağızın geliş biletini alabileceğim en geç bir tarihe aldım)
Bı de benımkı sımdı gelıcek benden panık olacak kesın taze annane ne yapacagını da bılemez saskın ordegım benım. Ikı taze cocugu hırpalamayız ınsallah.
hiç telaş yapma bence benim yıllardır tespitledğim bir gerçek var ki: anne panik olunca kızı, kızı panik yapınca anne bi anda kahraman kesiliyor:) ama ikinize bol şans tabii :içelim:
ah canım.. inşallah babacıgın sağlığına bir an evvel kavuşur.. benim annemin de anneanneme bakması gerekiyor. 3 dayım var ama kadıncağız yazık bi tek kızının yanında rahat ediyor.. şimdiden karalar bağlamış durumda sen gidince zor olucak deyip duruyor.. valla beni bile karalar bağlamış durumda. bi yandan hemen gelmesini istiyom bi yandan da ona ihtiyacı oldugunu bildiğim için kıyamıyorum.. allah bizim evlatlarımızı da hayırlı evlatlardan etsin..
çok sağol fascım, atlattık şükür babamın hastalğını artık sadece rutin kontroller:)
içinde bulunduğun durumu da çok iyi anlıyorum neredeyse aynı durum benim yaşadığımla yani ne orayı bıraksın istiyorum ne benden eksik kalsın istiyorum.
evlatlara gelince evet allah hepimize hayırlı evlatlar versin (ve sanıyorum ki kız anneleri bu konuda biraz daha şanslılar) ananen de bi tek annenin yanında rahat ediyor bak:)
Gerci burda benim tuhafligim devreye giriyor tabii. Ben hayatta corapsiz ya da corap formunda patiksiz Ve polar sabahligimi giymeden gezemem kisin. Yazin da terliksiz gezmem evde.yansammmm bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?