2008 Aralık Anneleri

çoğumuzun anneleri başka illerde sanıyorum ve herkes anneleri bekliyor ne hoş:) o günlerde en çok ihtiyacımız olan şey onlar olacak. babacım bu sene kötü bir rahatsızlık geçirdi (şükürler olsun kabus gibi bitti, şimdi çok iyi) ve devam etmekte olan kontrolleri vs dolayısıyla annecimin babamın yanında olması gerekiyor kontroller bitene kadar bir süre daha. dilerim doğum 30 u veya sonrası olur da annem yanımda olur, ne yalan söyleyim kayınvalidemin gelmesini istemiyorum ilk günlerimde (çok ayıp biliyorum ama sırf bu yüzden kadıncağızın geliş biletini alabileceğim en geç bir tarihe aldım )

Kıyamam sana ama anne gıbı kım olur kı zaten. Onları yardım etmelerınden cok kaprıslermızı ceksınler dıye yanımızda ıstemıyor muyuz sankı. Cook ozledım annemı

Bı de benımkı sımdı gelıcek benden panık olacak kesın taze annane ne yapacagını da bılemez saskın ordegım benım. Ikı taze cocugu hırpalamayız ınsallah.

ah canım.. inşallah babacıgın sağlığına bir an evvel kavuşur.. benim annemin de anneanneme bakması gerekiyor. 3 dayım var ama kadıncağız yazık bi tek kızının yanında rahat ediyor.. şimdiden karalar bağlamış durumda sen gidince zor olucak deyip duruyor.. valla beni bile karalar bağlamış durumda. bi yandan hemen gelmesini istiyom bi yandan da ona ihtiyacı oldugunu bildiğim için kıyamıyorum.. allah bizim evlatlarımızı da hayırlı evlatlardan etsin..

Bı de benımkı sımdı gelıcek benden panık olacak kesın taze annane ne yapacagını da bılemez saskın ordegım benım. Ikı taze cocugu hırpalamayız ınsallah.

hiç telaş yapma bence benim yıllardır tespitledğim bir gerçek var ki: anne panik olunca kızı, kızı panik yapınca anne bi anda kahraman kesiliyor:) ama ikinize bol şans tabii :içelim:

hiç telaş yapma bence benim yıllardır tespitledğim bir gerçek var ki: anne panik olunca kızı, kızı panik yapınca anne bi anda kahraman kesiliyor:) ama ikinize bol şans tabii :içelim:

annem hep anlatır.. anneannem 4 tane çocuk büyütmüş ama ben bebekken ağlayınca annem de oturup benimle birlikte ağlarmış. zavallı anneannem de oturup onunla ağlarmışkaydirigubbakcemile3 ayy çok tatlılar yaa. biz de mi annemle öyle olucaz bilmiyoruum ki.. ben zati ağlamaya hazır biriyim. gözyaşım ucunda durur.. deneyeceğiz...

çok sağol fascım, atlattık şükür babamın hastalğını artık sadece rutin kontroller:)

içinde bulunduğun durumu da çok iyi anlıyorum neredeyse aynı durum benim yaşadığımla yani ne orayı bıraksın istiyorum ne benden eksik kalsın istiyorum.

evlatlara gelince evet allah hepimize hayırlı evlatlar versin (ve sanıyorum ki kız anneleri bu konuda biraz daha şanslılar) ananen de bi tek annenin yanında rahat ediyor bak:)

amiiin diyorum.. kız erkek farketmez derler ya bence haklılar. ama bazı yerde kızlar daha çok tercih ediliyor.. mesela anne ve baba bir oluyor mu? çok seviyorum babamı ama her önemli olayda annem yanımda olsun istiyorum..

ilkim sen ne konuşmuyon gıııkaydirigubbakcemile

incirçekirdeği ben de aynı durumdayım ömrümde ilk kez buz kesmek yerine yanıyor ellerim ayaklarım bu hafta ellerimde şişme de başladı, sanırım o da artırıyor harareti, ama eşim hayretler içinde hep üşüyen karısı sürekli üstünü açıyor geceleri, çorapsız geziyor bu havada:)

hayret.. bense normal insanlar kadar üşüyorum.. fakat bugun randevumuz için sabah erken çıktım evden.. arabaya binene kkadar ki kapının önünde çok uzak da değil, dondum resmen. ama öyle böyle değil. hemen arabanın klimasını açtım 30 derecede yok ısınamadım.. eve geldik hala ısınamadım. dondm bugun dondum

cidden hayret tüm hamilelerde vardır diye düşünüyordum vücut ısısı artışı, çok da söylenen bi durumdur ama. belki benim ki ömrümün en sağlıklı dönemini yaşadığım içindir, sigara yok, sebze meyve bilumum vitamin....

Gerci burda benim tuhafligim devreye giriyor tabii. Ben hayatta corapsiz ya da corap formunda patiksiz Ve polar sabahligimi giymeden gezemem kisin. Yazin da terliksiz gezmem evde.yansammmm bile.

Gerci burda benim tuhafligim devreye giriyor tabii. Ben hayatta corapsiz ya da corap formunda patiksiz Ve polar sabahligimi giymeden gezemem kisin. Yazin da terliksiz gezmem evde.yansammmm bile.

yok yok bence hamilelikle ilintili bu durum, yani ben de yazın bile terliksiz gezemem hayatta, dalga geçerler benle normalde de lahana gibi giyiniyorum diye, dünyanın patiği vardır evde oysa kombi çok açık olduğu için gerek olup da kullanamıyorum ama ya olursa:))

gebelik öncesi hep çıplak ayak ve taytla filan gezen bi yanıktım ben de.. aşırı kansızlık da vardı oysa ki. çok üşürdüm ama hep ihmal ederdim.. gene üşüyorum ama kızım üşümesin diye çorap üstüne patik üstüne pofidik terlikle geziyorum evde artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…