2008 Aralık Anneleri

hii kızımıza kıyamayızz tabii, aman dikkat hamilelikte üşütmek en fecisi, 16 gün yattım ordan biliyorum süt süt dediler benim de süt içesim geldi

ben yeni kalktım yataktan.. çok fena griptim gecen hafta.. ama ne kadar korursan koru olacağı varsa oluyor arkadaşım valla..
hadi sen de iç sütünü.. ben yeni meyve yedim. biraz abarttım herhalde şişti göbeeem.. süte yer kalmadı anam

bu bi kaç haftadır bi tuhaflaştım akşam yiyip içtiğim herşey midemi yakıyor, gece reflü den uyuyamıyorum ama tutamıyorum kendimi, şimdiye kadar çok iyi gitti kilo durumum, ömrümün en iradeli ve sağlıklı dönemini yaşadım ama buraya kadarmış sanırım, dayanamayıp özellikle de akşam yiyip içiyorum sürekli
inşallah emzirme dönemine alışkanlık olarak kalmaz bu durumum

valla ben de bugunlerde canım ne isterse yiyorum.. eşim dikkat et deyince emzirirken diyet yapcam ya ondan yiyorum diyorum.. valla şaka maka alışkanlık yapmaz inşallah bu iştahlılık...

emzirirken fazla kaloriye ihtiyacımız olacak ama yanlış davranıp çok güzel bir hamilelik dönemi ardından emzirirken 10 kiloya yakın alan bir arkadaşım var ki düşününce korkutuyor durum beni, ben zaten yemeyi çok seven biriyim, hiç tutamam kendimi bi alışırsam

aslında süt için yemekten ziyade içmemiz gerekecek emzirirken.. annecim bol bol konserve meyveler yapmış.. derin dondurucuya da bissürü meyve attım. bol bol komposto yapıp içmeyi düşünüyorum. bakalım nasıl geçireceğiz o dönemi.. yarın erken kalkmam gerekecek, uyumalıyım.. öpüyoruz sizi hanımlar.. iyi geceler ama şimdilik

Fas'cım bebişin ve senin iyi olmanıza sevindim.Yalnız senin kadar sabırsız anne de yoktur herhalde.Bırak bebeğin ne zaman gelmek isterse o zaman gelsin.Tutturdun bayram öncesi gelsin diye.İnşallah istediğin gibi olur ama şartlama bence kendini bu kadar.İnadına bayramı beklicek yoksa kızın:))

İncir sezeryan tarihin hayırlı olsun canım.Sağlıkla gelir inşallah bebeğin.

Aybikea takvimin hayırlı olsun.Ben sana ilk sorduğunda yazmıştım uzun uzun.Ama sen görmedin sanırım.Neyse ki yapabilmişsin.

sonunda yapabildim bi takvim ve çokca bakmama ragmen görmemişim kusura bakma ve sağol tabii ben de kimse de cevap yazmadı çok mu zor ki acaba diye düşünüyordum ki buldum sonunda :)

Ben varken kapatmak sana düşmez Aybikea'cım:)Kapanışı ben yaparım:))

İyi uykular Aralık anneleri.Tatlı rüyalar hepinizea.s.

Son düzenleme:

kız bayramda doktorum izinli olacak, şehirdışında hatta erzurum da olacakmış.. yoksa napiyim erkenden, keyfimiz yerinde, ne kadar geç gelse da farketmez:)
pek güzel oynuyoz birlikte.. o ayaklarını dayıyor ben de gıdıklıyorum.. tatlım benim o :asigim:

Biliyorum canım ama çok da takma diyorum.Taktıkça gerileceksin,sen gerilince kızın da gerilecek.Bi şekilde doğuracaz hepimiz.
Benim kızım barsaklarıma dayadığı için ayaklarını,gıdıklayamıyorum.Popişini sevdirtiyo işte benimki de

Hem ben kapamıştım dükkanı,sen nerden çıktın bakiim?..

günaydın kızlar,önceden bu saatlerde dolu olurdu buralar.herkes uyuyo artık mışıl mışıl.bizde kızımla uyandık erkenden,öpüyoruzz sizlerihihoyyyt

herkese günaydın..
cidden bir kaç haftadır ben de bakıyorum kimseler girmez oldu buraya..
ya da bana mı öyle geliyor bilmiyorum..
tam ben baktığımda pek kimseler olmuyor gibi geldi bana da..

ben de 5bucuktan beri ayaktayım..
yaşasın erken kalkmak..
hepinizi öptüm...

merhaba kızlar
umarım herkes iyidir.
sanki bu son zamanlar hiç geçmiyor gibi :)
hayırlısıyla alalım meleklerimizi kucaklarımıza inş a.s.

bende butun gece cin gibi eziom gunduzleri hep uyumak istiyom dengemiz bozuldu valla yemek olayı olmasa depresyona girmişler gibi yataktan çıkmıcam hiç..evet kimseler yok artık belkide doğuran bile oolmustur

tünaydın, normalde 11:30 gibi yatıyordum dün uzun zamandır ilk kez 12 yi geçirdim uyumak için, iyi ki de geçirmişim gece bir kez tuvalete kalkmam dışında deliksiz uyudum hem de 10 a kadar. her gün 7 de hortlamama alışık olan eşim şaşırmış sabah uyuyo görünce sonra sesim çıkmayınca da panik yapmış neler oluyor diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…