2008 Aralık Anneleri

kıs bu adamlar zaten bizden daha panik oldular zavallılar.en ufak şeyde benimkide heyecanlanıyor hemen.
ne yesem dokunmaya başladı artık.bi ara geçmişdi tekrar başladı.kızartma türünden kaçmak lazım sanırım.ama onuda kestim anam ya

az önce bir programda kabukla domatesin de reflüyü artırdığından bahsediyordu, benimkini en çok artıransa engel olamayıp bi dünya su içmem, midem dolunca daha da şiddetleniyor:)

naber kızlar?

kaydirigubbakcemile5 :CüvCüv: (mesajım kısa olduğu için yayınlamıyor, böyle uzattım bende kaydirigubbakcemile3)

benimde midem yanmaya tekrar başladı ve dün gece çok kötüydü kalkıp süt içtim banamısın demedi.36+3 deyim bugün demek geçmeyecek.38.haftadasınız

Merhabalar; Ben beraya yazmaya oldukça geç kalmış bir aralık annesi adayıyım... bebeğim şu anda 35 hafta 3 günlük. herşey yolunda gibi.. sadece bebek biraz aşağıdaymış. yatıp dinlenmen gerekiyor dedi doktorum. Tek problemimiz doktorumuzun bu ay sonunda başka ile ve başka hastaneye gitme ihtimalinin olması. buna o kadar canım sıkıldı ki anlatamam. Aranızda Tokat'tan olan ve doktorundan çok memnun olan var mı? hangi doktorla devam etmemi önerirsiniz? Şimdi Medical Park hastanesinden Burhan Bey'e gidiyorum çok ta memnunum ama sonunu getiremeyeceğiz gibi. Dua edin ne olur

Merhaba güzel Aralık annelerihihoyyyt

Bende ne reflü,ne mide yanması..Midem çöp tenekesi misali ne kadar yersem alıyocokacimcoook

benimde midem yanmaya tekrar başladı ve dün gece çok kötüydü kalkıp süt içtim banamısın demedi.36+3 deyim bugün demek geçmeyecek.38.haftadasınız

sanırım kişiden kişiye değişiyordur yani öyle umalım:) benim için çok geç ama dilerim sizinkiler çok sürmez çünkü cidden çok sıkıntı veren bir durum(

hym60 hoşgeldin ben de doktorumu değiştirmek zorunda kalmıştım ve inan şu an çok memnunum dilerim senin için de öyle olur,

ve edolina ne kadar şanslısın tadını çıkar:)

Hym60 hoşgeldin aramıza canım.
Sanırım bizde Tokat'tan kimse yok.Hamişlerden haberler başlığının altında bir konu açıp sorarsan kesin bir Tokat'lı çıkıp yardımcı olur diye düşünüyorum.
Allah bebeğini sağlıklı kucağına almanı nasip etsin inşallah.

edoline çok şanslısın dilerim hiç olmaz.
aybike bir ara olup geçmişti iki gündür yeniden başladı ve artık daha şiddetli.:1no2:

bende çok su içiyorum ki doktor zaten günde en az 2 lt diyor.

"su mideni şişiriyor, zaten miden artık ufacık bir yerde bir de suyla şişince artırıyor reflüyü ama sen yine de su içmekten vazgeçme sadece yemek sırasında ve sonrasında değil de öncesinde aralarda içmeye çalış" demişti doktorum. ama alışkanlık işte, yemekten önce içmiş olsam bile yemeğin hemen ardından alelacele su içiyorum hemen.

bu arada gaviscon yazmıştı doktor, kullanan var mı bilmiyorum ama ben sıkıştığımda kullanıyorum her zaman olmasa da rahatlatıyor

günaydın aralığın tatlı anneleri.
nasılsınız bakalım ben ve oğlum iyiyiz kahvaltımızı yaptık babamızı işe gönderdik
süt keyfi yapıyoruz yatakta oğlumla.

Teşekkürler kızlar.Yay burcu olarak genellikle şanslı olmuşumdur birçok konudayerimsenibenYay burcu çocuk yapacaklara duyurulur:smiley-cool:

Hoşbulduk İlkim'cim.Kıyamam sana.Az yiyince ya da kızartma tarzı şeyler yemeyince falan geçmiyo mu ya?Ben ekşi yersem yanıyo sadece.Ben de yemiyorum.Sizde yok muböyle midenizi rahatsız eden bir çeşit?

kıslar hepinize selamlar, geçmişlere baktım hızlıca ama ikinci annemiz yok hala sanırım. bende dün nst ye girdim. ultrasondan sonrada drum senin bıldırcının gelmeye niyeti yok dedi:)
aşağıda inmemiş ve açıklıkta yok dedi. yarın tekrar nstye gireceğim. sanki drum sezeryandan yana gibi konuşmaya başladı ve hatta beni korkutmaya çalışıyor ben seçeyim diye. bakalım yarın ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…