- 25 Temmuz 2008
- 201
- 0
- 96
- 48
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #15.901
Teşekkürler kızlar.Yay burcu olarak genellikle şanslı olmuşumdur birçok konudayerimsenibenYay burcu çocuk yapacaklara duyurulur:smiley-cool:
Hoşbulduk İlkim'cim.Kıyamam sana.Az yiyince ya da kızartma tarzı şeyler yemeyince falan geçmiyo mu ya?Ben ekşi yersem yanıyo sadece.Ben de yemiyorum.Sizde yok muböyle midenizi rahatsız eden bir çeşit?
iyiyiz ama mide yanması ile uğraşıyoruz sen nasılsın
kızlar ayşe öner diye bir hamile eğitmeni var duymuşsunuzdur belki, geçen haftasonu onun seminerindeydim, mide yanmasıyla ilgili olark " bazı yiyeceklerin elbette yanmayı ve reflüyü artırıcı etkisi var ama olay daha ziyade midenin yerinin küçülmesi ve yemek borusunda bulunan bişi (hatırlayamıyorum) kasının zayıflayıp az çalışması sebebiyle olduğunu söylemişti. ve çok güzel bi nefes egzersizi önerdi yanmanın şiddetlendiği durumlarda yapmak üzere. kadın konu üzerine eğitim verirken ben burda iki kelimeyle nasıl anlatırım bilmem ama cidden çok şiddetlendiğinde işe yarıyor. tamamen dik ve düzgün oturarak derin derin ama göğüsten değil diyaframdan nefes almak gerekiyor. (bunun kontrolünü de bir elinizi göğüs üstüne bir elinizi göbeğinizin üstüne koyarak yapabiliyorsunz hareket eden yer göbek olmalı) beni en şiddetli anlarında rahatlatıyor
Genel Özellikleri : Sempatik, Çalışkan, Toplumcu, Tutumlu
Fare yılında doğan kişi hem sıkı bir çalışkandır, hem de parasını gözeten ve özenle harcayan birisidir. Bazen bu konuda cimri birisi gibi kabul edilebilir. Bu insanlar ancak üç durumda para harcamaktan çekinmezler : Eğer derin bir şekilde aşık olmuşlarsa. İkinci olarak bir koleksiyon sevdaları varsa. Son olarak da kariyerlerinde yardımcı olacak bir konuda para harcamaktan çekinmezler.
Bu insanların çoğunluğu ne istediğini bilir ve bu hedefe ulaşır. Yoğun çalışma kapasiteleri vardır ve açık sözlü kişilerdir. Fare yılında doğanlar gerçek duygularını gizlemekte oldukça başarılı olurlar. Olaylara yüzeyden bakanlar onları soğuk maske takmış gibi görebilirler. Oysa bunlarda ateşlenmeye hazır derin duygular gizlidir.
zeacım tarihin belli olmuş hadi hayırlısı. iki tane tatlı melek, ne güssel, allah hepimize kolaylık versin...
kız edoş ben pek beğenmedim farelerin özelliklerini(((( ne olcek şimdi. çocuklarımız cimri ve soğukmu olacaklar kafamçokkarıştı
Fare Yılı’nda doğan insanlar ailelerine bağlıdırlar. Sakin dış görünüşlerine rağmen, oldukça sosyal, zeki ve derin hisleri olan insanlardır. Her zaman arkadaşlarının arkasında durur ve onlardan da aynı sadakati beklerler. Ayrıca ellerindeki her şeyi kendilerine yarar sağlayacak şekilde kullanabilmek yetenekleri vardır. İyi pazarlık yapan koleksiyonculardır.
Fareler neşeli ve yaratıcıdırlar. Zorlukları çabucak bertaraf eder ve kötü durumlarında bile gülümsemeyi başarırlar. İnsanlar genellikle onlara güvenmezler. Fareler, ailelerine her şeyi sağlarlar. Partnerlerine sadık kalırlar ve çok iyi ebeveynler olurlar. Pazarlık etmeyi severler ve para biriktirirler. Bu nedenle, çok harcama yapan partnerler için harika bir seçim olurlar. Her zaman için gizli planları vardır ; kendilerine güvenilmemesinin bir sebebi de budur. Er ya da geç planlarının bilgisini sızdıracak veya fark ettireceklerdir. Kendilerini korumak için her şeyi yaparlar.
Genellikle, ilk önce kendilerini düşünürler. Elbette istisnalar olmak koşulu ile. Tutkulu ve duygusaldırlar ve onlar için cennet, bireylerinin birbirlerine bağlı olduğu, büyük bir ailedir. Aileleri önemlidir ve her zaman yardımı hak ederler. Arkadaşlık etmeyi severler ve oldukça pratiktirler. Kendilerini fazla analiz etmezler. Sevdiklerine karşı oldukça vericidirler ve ince zevkleri vardır. Şen, keyifli ve keyif verici, sosyal, adaletlidirler ve sürekli olarak diğerlerini ikna eğilimi gösterirler.
Olumsuz yönde, şüpheci olabilirler. Kötü olurlarsa üçkağıtçılığa kaçabilir, kendisine saygı göstermeyenlerle kin tutabilirler. Her şeye ama her şeye ilgi duyar, çok çalışırlar. Hırs onların parçasıdır. Ancak vicdanlıdırlar. Parayı sever; nasıl para kazanılacağını ve yakınlarına çok cömert davransa da parayı nasıl tutacaklarını iyi bilirler. Kendileriyle kolay geçinilir, ikna edicidirler ve başarılı bir işadamı ve iş kadını olurlar. Yumuşak başlı ve naziktirler.
Yok kıs öyle cimolmuyolar.Kardeşimden biliyorum.Sevdikleri için her zaman para vermeye hazır oluyolar.Annelerine de verirler tabii merak etmeyerimsenibenMühim olan çarçur etmiyolaryerimseniben
ben pek sevdim valla bu fareleri, sağol edolina,
zeacım ne hoş son bi hafta kalması kızlara, hem dualarımız seninle olcak hiç kötü şeyler getirme aklına, önce bebekler gelecek sonra da inşallah bizi unutmayıp ve tabii fırsat bulup yazacağın doğum hikayen inşallah :)
kaydirigubbakcemile5 bunları beğendim kaydirigubbakcemile3
ay bana cimri olsun önemli değilde başkalarına olmasın, sevmiyom ben cimri insanları, biraz tutumlu olsun yeter. bide sıcakkanlı insanları seviyom benŞeniz
ben pek sevdim valla bu fareleri, sağol edolina,
zeacım ne hoş son bi hafta kalması kızlara, hem dualarımız seninle olcak hiç kötü şeyler getirme aklına, önce bebekler gelecek sonra da inşallah bizi unutmayıp ve tabii fırsat bulup yazacağın doğum hikayen inşallah :)
İyidir Fare sen merak etme.Nasıl yetiştirirsen öyle olur hem.Benim kardeşim de fare burcu ama hiç de cimri değil.Ayrıca sıcakkanlıdır.
Rica ederim canım.
Zea'nın doğum hikayesini ben de çok merak ediyorum doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?