2008 Aralık Anneleri

ne yalan söyliiim bende çok merak ediyorum. bide kendimi sedyede ameliyathaneye giderken düşününce ağlamaya başlıyorum. çok kıymetli benim canım -tatlicadiarzu-

Benim de gözlerim yaşarıyor o an'ı düşününce.Belki de tam tersi cesaret gelir o anda ve hiç gözyaşı dökmeyiz.Senin canın tabii ki bizimkinden çok kıymetli.Çünkü iki can birden dünyaya getireceksin güzel annemiz bizim.Vallahi senin için daha çok heyecanlanıyorum sankim.İki kız birden alacaksın kucağınakaydirigubbakcemile5Minicik güzel kızlar..

Rüya gördüm ben yine kızlar.Şeffaf balon gibi bir kozada çıkıyor bebeğim.Yanıma bırakıyorlar.Ben de uyan kızım diyerek uyandırıyorum onu.Gözlerini açıp bana bakıyor.Emekler pozisyona gelip eliyle kozasını açıyor.Hazırladığım zıbın takımları bir bir açıp hangisini giymek istersin diye soruyorum ona.Bu arada kundak gibi birşey bulup ıslak vücudunu sarıp kuruluyorum onu.Birden büyüyüyor ve 5,6 yaşlarında uzun saçlı bir kız oluyor.Sorularıma o cevap veriyor.Seçtiği zıbın takımı giydirirken yine minik bir bebek oluyor.İlginç bir rüyaydı ama onu tekrar gördüğüme çok sevindim:CüvCüv:

ben de ara ara oğluşumu görüyorum rüyamda
hiç uyanasım gelmiyor öyle rüyalardan ama az kaldı artık gerçeklerine kavuşmamıza

zea cım doguma gitmeden şu göbüş resmini koysan da görsek!
bakalım ikiz anneliğinin hakkını veriyor mu göbüşün çok merak ettim

çok guzelmiş ruyan çok yaratıcı bende dun gormüştüm tombilik bişeydi hiç kucagımdan bırakasım gelmedi... pembe giydirmişler diye ortalığı ayaga kaldirdim benim bebeğim erkek diye

goldgelb "pembe giydirmişler diye ortalığı ayağa kaldırdım" yazınca aklıma geldi.
sağolsun annecim benim bebekliğimden bi kaç parça şey saklamış bi gün çocğum olur da ona giydiririm diye ve fakat bu saklayacağı şeylerin unisex şeyler olması gerektiği gelmemiş annecimin aklına, sakladığı tüm kıyafetler pembe ya da çiçekli, bir de bebeklerim var sakladığı ve bana getirdiği oğluşun odasına koymam ve sonra oynaması için. tamam ben çok seviyordum ama oğluşumun bebeklerimi sevmesini beklemediğim gibi odasında olmalarını da istemiyorum ayrıca o çiçekli ve pembeli şeyleri giydirmek de istemiyorum keremime. oysa annem çok istiyor ve hassas bu konuda ne yapayım gönlü kırılmasın diye annecimin o burdayken bi iki giydirip resmini çekmeliyim oğluşumun pembiş ve çiçeklilerle:))

slm kızlar
fare yılını tuttum edocum.. yay burcuna benziyor bazı özellikleri.. ben de bir yay olarak çok memnunum yay burcu olacağından bebişimin..
mide yanmalarından bahsedilmiş.. al benden de o kadar, ne yanıyo ne ekşiyo.. afedersiniz tosbaa gibi yiyom ne bulduysam banamısın demiyo maşallah.. benimki de çöplük formunda olanlardan galiba:) anneme söylüyom midem filan hiç yanmıyo diye de sen keldin doğdugunda heralde senin kız da kel olcak diyo.. bebek saçı yanma yapar derler ya eskiler.. onla bağlantılı olaraktan.. ama nedense ben buna inanmıyorum.. kel olsun isterdim ama.. kel bebeklere sempatim vardır ben de kelmişim yaa:)
zea valla senin yerine bana heyecan bastı.. iki tatlı melek kollarında olacak haftaya.. ayy ben de en çok eşimden ayrılıp doğumhaneye gideceğim o anı düşününce duygulanıyorum.. naparım.. ayy canım benim yaa.
edocum rüyan harika hayatım.. ben de gold gibi hep tombik bi bebek görüyorum rüyamda, ama benim bebeğimin kilosu ööle aman aman tosuncuk değil.. boyu uzun ama tombik deil, artık bilmiym nasıl olcak bakıcaz..
ilkim daha pazardan gelmedi heralde.. valla bugunlerde ben pazara gitmeye bayılıyorum. kış geldi hep yeşil kırmızı sebzeler meyveler. rengarenk tezgahlar harika valla. hepsini almak istiyorum. ama taşıyamayacağımı düşünüp acil olanları alıyorum.. meyve işini eşimle hallediyoruz..

valla al benden de o kadar ne versen yiyeyecek formdayım hergun bir kesekagıdı lokum yiyorum
sokaktan gelecek ne kadar (pisbogazlık derecesinde) abur cubur, fast food hele de canınız cekmesin bol acılı lahmacun kabulumdur.. 30 haftayı geçtik diye iyice saldım kendimi...

bende kızdım anneme bizim hiçbir şeyimizi saklamamış, keske pembe de olsa saklasaydı bişiler ben cok severek giydirirdim... kayınvalidem de saklamamış...

Bak ben midem yanmıyo diye bebeğin kel olacağını hiç düşünmemiştimkaydirigubbakcemile3Ben de pek inanmıyorum mide yanmasının saçla alakalı olduğuna.Ondandır belkim.Aman canım doğduğunda saçsız oluversin.Nasıl olsa çıkacak sonradanşakkıdı
Tosbaa nası yiyomuş canım?Obur bir hayvan mıdır?nası benzetmişin kıs öyle kendini tosbaayakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Maşallah Gold'cum.Sen de bizdensin yani.Ben de fast food çok istiyom son zamanlarda.Zararlı olduğunu bile bile ağzım sulanarak her bişeyi yiyorum valla.

Kızlar benim de annem saklamış benim ve kardeşimin kullandıklarını.Pembe yok hiç içinde.O zamanlar kız mı olacak erkek mi bilemiyolarmış ya.Mavi,kırmızı falan var.Benim de kızım olacak gerçi.Pembe de olsa kullanabilecektim.Ama erkek olsa özellikle kıyafet olarak pembe giydirmezdim yani.

bilmem kendi ya da esinin giydiği bişeyi çocuguna giydirmek hoş bir his bence... ozellikle ben de hiç pembe bişi almadım ama kırmızı, kavuniçi falan aldım ogluşuma...

ya kavuniçiler turuncular çok da güzel oluyor erkek bebeklerde ama pembe çok feminen yani benim önyargım değil bence sadece.
ben alırken özellikle hem kız hem erkek için kullanılabilecek renkler seçtim, tabii var maviler ama diğerleri çoğunlukta oğluş gelsin sonra 35 olmadan bi kız istiyorum inşallah allah kısmet ederse. normalde çok tutumluymuşum gibi bu konuda böyle bi tutumlululk sergiledim "sonra kızım da giyer" diye oysa daha oğluş bile yok ortada kıhkıh

Merhaba

Mide yanmasından bende çok muzdaripim.Ne ilaç ne süt ne de kendi balımız bir işe yaramadı. :1no2: Oğlumda da aynı bu şekildeydim.Hem mide yanmasında hem de şu zaman oldu hâlâ yemek yeme sorunum ve bulantım ve .....son sürat devam ediyor. Kokulardan dolayı ne mutfak,ne pazar ne de market ile ilgim var.:1no2:

Şu aya kadar belki 5 kez markete ve pazara gidebilmişimdir.Her yer,herkes,her şey kokuyor.En kötüsü de temiz çamaşırlar ve bulaşıklarda kokuyor.Makinaları zoraki boşaltıp yerleştiriyorum.
Oğlumda da mide yanmalarım için çok saçlı olacak dediler.Ama,aksine oğluşum kel doğdu. kaydirigubbakcemile3 Bebeğin hareketiyle,midenin sıkışmasıyla alakalı olarak mide yanmaları oluyor.
Her ne olursa olsun,şu ana kadar yaşadığım her iki hamileliğimde çektiklerime rağmen, oğlumda annelik nasip olunca,evladımı ilk gördüğüm an herşey geçti.
Yaradanın lütfuyla o an ki iç huzuru, rahatlığı,güveni,sevinci,mutluluğu en önemlisi de ALLAH(CC)'ın büyüklüğünü bir kez daha bu şekilde yaşamayı,minnettarlığı (nimetine ne kadar da şükretsem azdır)anlatmak mümkün değil.O anı yaşamak lazım.
Rabbim,hayırlısıyla tüm anne ve baba olmak isteyenlere bu güzelliği yaşatsın inşallah(amin).Herkese hakkında hayırlı olanını yaşamasını dilerim.
Sevgiler.:1hug:a.s.

kız edoş ne bilem tosbaa diye bi tabir vardır diye dedim. nasıl bi hayvan ya da hayvan mı onu bile bilmiyom:) daha benim lugatta neler var neler..

benim hamilelik öncesi de mide sıkıntım hiç olmadı kızlar.. onla da alakalı olabilr.. midemin nerde oldugunu bile bilmem çok sükür.. ağrımaz, yanmaz yani.. sonunda bu güzellikle olmasa çekilir dert olmasa gerek.. geçicek az kaldı:)
benim annem terzidir. gerçi artık bişiy dikmiyo ya hoş. küçükken bize çok elbiseler dikerdi burda kitaplarından.. o kadar güzel elbiseler vardı ki ama hep başkaları da faydalansın diye küçülenleri zamanında dağıtmıştır annecim. bir iki elbise ayırdı diye biliyorum, bakalım neler getirecek gelirken.. valla ben çok heyecanlıyım annemin çantasından neler çıkacak diye.. az kaldı 1 haftadan az:)

maydanoz allah kolaylık versin canım, neyse ki az kaldı.
fascım anne cantasına gelince en sevdiğim kısmı oydu hamileliğin, beinm tüm aldıklarıma rağmen annemin aldıkları yaptırdıkları en hoşuma gidenlerdi (pembeleri ve bebekleri kastetmiyorum tabii:)))
oğluşumun dolabının içlerine kapitoneleri bile düşündü yaptırdı, işin ilginç yanı ise ben her yeni birşey almak istediğimde bana engel olmaya çalışıp (zaten çok kısa giyiyolar dur alma masraf etme vs diye) sonra bana aldırmadığı şeyi gidip kendi alması:))
iyi ki varlar

merhaba kızlar ben geldim uzun zamandan beri gelemedim yanınıza herkes iyimi bebekleriyle.. hepinizi çok merak ettim..yarın hastaneye gidiyorum doktorum sezeryan için gün vericek.. haftaya bebeğimize kavuşuyoruz inşallah .. heyecanlıyım mutluyum korkuyorum..

Benim annemin de ikinci mesleğidir terzilik.Bize hep elbiseler dikerdi küçükken.Hoş,hala dikiyor kadıncağız.Kurtulamadı bizden.Kız bebek geliyor diye en çok o sevindi.Daha önce satamayıp elinde kalan kız elbiseleri vardı boy boy.Hepsini ayrı özenle yapmıştı.Geçen gün onları çıkarıp baktık.Bir tanesini bu yaz giydirebilirim bile.Bir de sipariş verdim eteği kısa olsun,bezi dışarda kalsın diyekaydirigubbakcemile3Bayılıyorum bezleri eteklerinin altından göründü mü cimcimelerinkaydirigubbakcemile2
Bence annen hazırlamıştır bişeyler torununa.Sakladıkları da vardır mutlaka.

Evet Aybikea 'cım annelerimiz iyi ki varlar.

Hadi bakalım Nurgün'cüm sana ne zamana sezeryan tarihi verecekler.Haber et yarın.

nurgun hayırlısı olsun dün gibi hatırlıyorum aylar önce birkaç yazına cevap yazmıstım ne çabukk geçtii yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…