- 7 Mayıs 2008
- 1.342
- 31
- 158
- 44
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #15.941
nurgun hayırlısı olsun dün gibi hatırlıyorum aylar önce birkaç yazına cevap yazmıstım ne çabukk geçtii yaa
tabi cnm mutlaka haber veririm..dua edin banaa çok tırsıyorum kızlar
Niye bu kadar korkuyosun canım ya.Daha doğuma gitmiyorsun.Sadece muayene.Rahatlamaya çalış.Bebeğini kucağına aldığın an'ı hayal et paniklediğinde.Derin nefesler al.Bebişlerimiz gelecekkk:ecrin_bebek:Gülümseee:teytey:
valla bende 2 aydır araba kullanmıyorum korkuyorum. zaten tehlikeliymiş hamilelikte sonlara doğru reflekslerde azalma oluyormuş.
valla bende 2 aydır araba kullanmıyorum korkuyorum. zaten tehlikeliymiş hamilelikte sonlara doğru reflekslerde azalma oluyormuş.
ay ne güzel gezmiş gelmişsin ilkim kıskandım valla, ben kuaför için bile çıkamadım evden çok üşendim, arabayla çıkmak arıtk eziyet oldu bana göbekten dolayı parkta vs sıkıntı yaşıyorum, bi de ya arabada tutarsa sancı diye ayrı bir panik var, yürümek de çok büyüdü gözümde. iyice tembelleştim, bezgin bekir oldum tam, koltuk ve bilgisayar sandalyesi arasında geçiyo günlerim
Benim de gözlerim yaşarıyor o an'ı düşününce.Belki de tam tersi cesaret gelir o anda ve hiç gözyaşı dökmeyiz.Senin canın tabii ki bizimkinden çok kıymetli.Çünkü iki can birden dünyaya getireceksin güzel annemiz bizim.Vallahi senin için daha çok heyecanlanıyorum sankim.İki kız birden alacaksın kucağınakaydirigubbakcemile5Minicik güzel kızlar..
:
zea cım doguma gitmeden şu göbüş resmini koysan da görsek!
bakalım ikiz anneliğinin hakkını veriyor mu göbüşün çok merak ettim
kızlar az önc bi haber aldım arkadaşımı doğuma almışlar hem çok sevindim hem korktum hem heyecanlandım :))
slm kızlar
zea valla senin yerine bana heyecan bastı.. iki tatlı melek kollarında olacak haftaya.. ayy ben de en çok eşimden ayrılıp doğumhaneye gideceğim o anı düşününce duygulanıyorum.. naparım.. ayy canım benim yaa.
..
evet reflekslerimde de azalma olduğunu düşünüyordum doğrusu da abarttığımı düşünmüştüm meğer cidden varmış iyi oldu söylediğin.
kızlar bu arada bir de sakarlık var bende bu aralar son bi haftadır belki iki haftadır sürekli üstümde yemek menüsü ya da kapıya pencereye kolum elim ayağım takılıyor, var mı sizlerde böyle bir sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?