2008 Aralık Anneleri

nurgun hayırlısı olsun dün gibi hatırlıyorum aylar önce birkaç yazına cevap yazmıstım ne çabukk geçtii yaa

hakketen öyle ceyremcim geç kaldım hiç bir alışveriş hazırlık yapamadım derken şimdi bebeğimin çok şükür odası eşyası herşeyi hazır..bugün anneme aynı şeyi söylüyordum daha dün hamile olduğum müjdesini veriyodum şimdi doğum için gün sayıyoruz..koskoca 9 ay maşallah kızlar büyük mücadelede sona yaklaşıyoruz hepimize birer nazarlıklı maşallah kendimizle gurur duymalıyız..:CüvCüv:

tabi cnm mutlaka haber veririm..dua edin banaa çok tırsıyorum kızlar

Niye bu kadar korkuyosun canım ya.Daha doğuma gitmiyorsun.Sadece muayene.Rahatlamaya çalış.Bebeğini kucağına aldığın an'ı hayal et paniklediğinde.Derin nefesler al.Bebişlerimiz gelecekkk:ecrin_bebek:Gülümseee:teytey:

hihoyyytbiz geldik kızlar.pazarıma gittim,ordan da eşimin yanına uğradım.eve gelincede naz yaptım.yemeğimi eşim yaptı sağolsun.numara yapmadım gerçi midem halen berbat,boğazıma kadar düğümleniyo gaz sancısı gibi.ne kötü bişi bu yaa.sizlerden ne var ne yok bakim.

ay ne güzel gezmiş gelmişsin ilkim kıskandım valla, ben kuaför için bile çıkamadım evden çok üşendim, arabayla çıkmak arıtk eziyet oldu bana göbekten dolayı parkta vs sıkıntı yaşıyorum, bi de ya arabada tutarsa sancı diye ayrı bir panik var, yürümek de çok büyüdü gözümde. iyice tembelleştim, bezgin bekir oldum tam, koltuk ve bilgisayar sandalyesi arasında geçiyo günlerim

aybikeacığim bakma bana pzar 2sokak aşağıda.yoksa bende otobüsle felan gidemiyorum biyere.kendime güvenemiyorum artık.hast.bile korkarak gidiyorum.artık zor oluyor uzun yürüyüşler.

canım mayeneden ziyade bebeğime kavuşacağım gün belli olacak inşallah.. valla hiç korkmuyorum diyemem azda olsa hepimizin içinde korkular endişeler mutlaka vardır.kız ben hiç korkmuyorum deme sakın bana çok cesur gördüm seni..:lepi:

valla bende 2 aydır araba kullanmıyorum korkuyorum. zaten tehlikeliymiş hamilelikte sonlara doğru reflekslerde azalma oluyormuş.

meltemcim gene maşallah sana son 2 aydır kullanmıyorsun ben hamile olduğumu ögrendiğimden bu yana şoförlükten men edildim kocişim tarafından.o kadar özledimki araba kullanmayı rüyamda bile görüyorum..gamyoncuiremsu

valla bende 2 aydır araba kullanmıyorum korkuyorum. zaten tehlikeliymiş hamilelikte sonlara doğru reflekslerde azalma oluyormuş.

evet reflekslerimde de azalma olduğunu düşünüyordum doğrusu da abarttığımı düşünmüştüm meğer cidden varmış iyi oldu söylediğin.

kızlar bu arada bir de sakarlık var bende bu aralar son bi haftadır belki iki haftadır sürekli üstümde yemek menüsü ya da kapıya pencereye kolum elim ayağım takılıyor, var mı sizlerde böyle bir sıkıntı

Ben Pazar günü kuaföre gittim manikür, pedikür yaptırdım. Saçlarımı da boyattım bitkisel boyayla. Yani kendi çapımda tipimi toplamaya çalıştım. Bir ara manikürcü kız ayağımı çekiştiriyor, aynı anda saçım boyanıyor bir de bebiş tepinmeye başlayınca az kalsın çığlığı basıp kaçacaktım. Bi daha önünden bile geçmem valla. Bu arada ben hala araba kullanıyorum. Hatta eşim kullanırken yanında oturduğumda bebiş çok daha fazla tepiniyor. Ben de eşime doğum sancısı başlayınca sana kullandırmam, sen beni yolda doğurtursun diyorum. O da oldu canım camı da açar dışarı doğru bağıra çağıra gidersin diye benle dalga geçiyor :1hug:

anaaam bilgisayar kucağımda uyuyakalmışım-tatlicadiarzu- annem almış kucağımdan :)))

canım hepimiz çok kıymetliyiz. ben onu kastetmemitim. hani canı tez acıyanlara söylerlerya ne kıymetli canın varmış diye. ondann söyledim. kendimi sedyede düşünemiyorum ağlayasım geliyor.senağlama

zea cım doguma gitmeden şu göbüş resmini koysan da görsek!
bakalım ikiz anneliğinin hakkını veriyor mu göbüşün çok merak ettim

aaa biz bu çarşamba toplaşmadık dimi, aslında yapsaydık ne güzel olurdu, her an birimiz doğurabiliriz göbüşlerimizin son hallerini görürdük.

haftaya çarşamba kızlarımla toplaşacağım ben
son göbüş resmimi yarın, yarın olmazsa cuma koyarım. yarın doktora gideceğimde belki vakit bulamam. sizde koyun kızlar çarşambayı beklemeyin haaa kaydirigubbakcemile5

ilahi byata güldürdün beni ben de çok hoşlanmıyorum aslını istersen kuaförde aynı anda bisürü şey yaptırırkenki eziyetten:) ama oğluştan sonra fırsat olmayacak diye gideyim istiyorum. gerçi bu miskinlikle gidemeyeceğim:)

kaydirigubbakcemile3kız aslında kocişlerimizin o anı düşünüp duygulanması gerekmezmi biz niye kendimiz için duygulanıyoruz anlamadım kaydirigubbakcemile3
ne ka nazlıyız biz böyle :CüvCüv:

sorma bendede aynı durum sözkonusu. günde kaçkere üstümü değiştiriyorum. yediklerimden bir parça bluzumda oluyor mutlaka. bide her mandalina yiyişimde boğulma tehlikesi geçiriyorum genzime kaçıyor. -tatlicadiarzu-

nurgüncüüüm hoşgeldin canım,
nasılsın ne var ne yok. izne ayrıldın dimi. senindemi haftaya doğumkaydirigubbakcemile5
ayyy çok heyecanlandım canım arka arkaya doğurucaz demekki ben, zeren, sen kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…