2008 Aralık Anneleri

zeynep arkadaşımızdan sonra ilk doğum yapacak olan kim bilen varmı normal doğum düşünenler hariç :)

25 Kasım Zepp
26 Kasım Zea
30 Kasım Doru

2 Aralık İncircekirdegi
12 Aralık ballım53
16 Aralık Edam_y

Sanırım daha öncesine sezeryan tarihi alan yoktu.Var mıydı:uhm:Varsa yazın bakiim.

Son düzenleme:
25 Kasım Zepp
26 Kasım Zea
28 Kasım Zeren
30 Kasım Doru

2 Aralık İncircekirdegi
12 Aralık ballım53
16 Aralık Edam_y

Ekledim.Başka?..

kızlar aranızda normal doğum düşünüpte kendini çok güçsüz hisseden varmı sanki hiç ıkınamıcakmısım gibi elim kolum bacaklarım pek bi güçsüz gibi

25 Kasım Zepp
26 Kasım Zea
28 Kasım Zeren
30 Kasım Doru

2 Aralık İncircekirdegi
12 Aralık ballım53
16 Aralık Edam_y

Ekledim.Başka?..

Hayırlısıyla evlatlarınıza kavuşursunuz inşallah(amin).
Ayyy çok heyecanlandım,duygulandım,bir yandan da ürperdi içim.ALLAH(CC)a hamd olsun,çok şükür hepimiz evlatlarımıza sahip olacağımız o mucuzevi ana yaklaşıyoruz.
Hayırlısı olsun inşallah(amin)
Sevgiler.:1hug:a.s.

eee bizim kızların bi çoğu kasım annesi olacaklar yanii

Galiba öyle olacak canım. hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 a.s.:1hug::asigim:

Hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar... Ben de çok heyecanlıyım. Gerçi sizden baya gerideyim ama olsun. Yazdıklarınızı okuyunca ben de çok duygulandım. Benim de oğlum olacak. Allah (C.C) hepimize hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah..

kızlar aranızda normal doğum düşünüpte kendini çok güçsüz hisseden varmı sanki hiç ıkınamıcakmısım gibi elim kolum bacaklarım pek bi güçsüz gibi

ceyremcim aynen öyle hissediyorum ben de, zaten koftur benim vücudum hani kaslı değilim güçlü değilim anlamında söylüyorum. bi de şimdi zaten hamileliğin son günleri ayrı bir bitkinlik yorgunluk, bir de epidural alır da hiç ıkınamazsam diye ödüm kopuyo

bende normal istiyorum ama korkuyorum dr sezeryan derse sanki üzülmem gibime gelio ama normalide istiyorum ufff çok karışık duygular.

baştan beri normal diyodum allah sağlık verirse, ama aynen söylediğin gibi bmeltemb doktor sezeryan derse üzülmem diye geçiyo aklımdan ama bi yandan da bu kadar uzun süre hazırlamışım kendimi yaparım diyo bi tarafım yani düşünüce aynen karmakarışık hissediyorum

hayırlısı neyse o olsun diyorum.

Hayırlı akşamlar kızlar.Bende normal doğum yapacakalrdanım.Birirnciside normaldi.Ama sanki ilk kez yapacak gibi korkuyorum.Doktor sezaryan dese neredeyse sevinicem ama normal diyor doktorum.Bu arada benim çok ağrım oluyo artık.Bebek aşağı çok baskı yapıyo.Sizinde öyle oluyomu acaba?Yarın kısmetse gidicem.Bakalım hayırlısı..kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

herkese selam kızlar, haftada 2 gün nst girmeye devam ediyorum ama şimdilik herşey yolunda görünüyor, doktor haftaya bir gün belirleriz dedi ama kesinleşen birşey yok henüz , cuma ve salı günü yine nst var, pazartesi de muayenem var, galiba bu son olur

benim oğlan hala tam gögüs altımda duruyor, ağrım yok çok şükür ama artık yatmakta çok zorlanıyorum,

slm kızlar
biz burdayız. hem tv seyredip hem de forumu takip edebiliyoruz:) kızım bugunlerde çok değişik hareketler yapıyo. sanki ayaklarını dayayıp kendini itiyor. acaba diyorum ki kendini doğum kanalına mı itiyor.. işte alimin fikri neyse zikri de odur. doğsun istiyorum ya, kanla giriyormuş gibime geliyor. hadi hayırlısı bakalım:)

hii sen böyle diyorsan biz ne yapalım sma. sanki bana insan bilmediği şeyden daha çok korkar gibi geliyodu ama anlaşılan öyle değilmiş:) benim kasılmam çok fazla sürekli gergin karnım, bir de gece uyku sırasında özellikle dönerken tuhaf ağrılarım oluyo ama ne aşağıya baskı var ne de öyle ciddi bir ağrım şükür.
bizim oğluş son ölçümlerde 3700 civarı çıkınca bi taraftan sevindim bi taraftan üzüldüm belki sezeryan gerekir diye ama doktor müsait görünüyor bir problem yok dedi. panik anlarından sezeryan daha iyi olurdu desem de sağlıklı düşününce seviniriyorum hala szryn gerektirecek bir durum olmamasına:)

herşeyin yolunda olması ne güzel dorucum, sağlıkla inşallah

ben de senin hesap belimde bi ağrı oluyor, sanki kemiklerimle ilgili bi ağrı gibi. öyle olduğunda kanala giriyo yer açıyo oğluş kendine diye düşünüyorum:) ama işte fikrimdeki zikrimde olayı benimki de.
avr yakası da bitti onu izliyodum ben de

o bel agrısı hele sabhları kalkınca bu hafta başından beri musallat oldu.. öncesinde bel fıtıgı vardı bende.. aynı onun gibi, kalçama ve kasıklarıma kadar devam ediyo.. sabah yataktan kalkarken biraz düşünerek kalkıyorum..
üüff tv. da işe yarar bişiy yok valla.. ütü de yapmam gerek, sabahtan beri yapıyodum. dinleneyim biraz demiştim, ama devam edeyim bari birazdan..

ben 4 gün boyu minnoşun yok kıyafeti yok nevresimi ütülüdim öyle bi bıktım ki heralde iki hafta falan küs kalırım ütüye:) sana kolay gelsin fascım
ben de bişi bulamadım tv de maça bakıyorum 2-1 öne geçtik:)

ay valla gecen hafta makinamız bozulmuştu.. birikmişti çamaşırlar.. yıkanınca ütü de yığılmıştı.. bi havlular kaldı ama çok şükür.. sağolasın canım..
kimsecikler yok ama sıkılmayasın.. :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…