- Konu Sahibi deryahakan
-
- #15.961
zeynep arkadaşımızdan sonra ilk doğum yapacak olan kim bilen varmı normal doğum düşünenler hariç :)
25 Kasım Zepp
26 Kasım Zea
28 Kasım Zeren
30 Kasım Doru
2 Aralık İncircekirdegi
12 Aralık ballım53
16 Aralık Edam_y
Ekledim.Başka?..
eee bizim kızların bi çoğu kasım annesi olacaklar yanii
kızlar aranızda normal doğum düşünüpte kendini çok güçsüz hisseden varmı sanki hiç ıkınamıcakmısım gibi elim kolum bacaklarım pek bi güçsüz gibi
bende normal istiyorum ama korkuyorum dr sezeryan derse sanki üzülmem gibime gelio ama normalide istiyorum ufff çok karışık duygular.
Hayırlı akşamlar kızlar.Bende normal doğum yapacakalrdanım.Birirnciside normaldi.Ama sanki ilk kez yapacak gibi korkuyorum.Doktor sezaryan dese neredeyse sevinicem ama normal diyor doktorum.Bu arada benim çok ağrım oluyo artık.Bebek aşağı çok baskı yapıyo.Sizinde öyle oluyomu acaba?Yarın kısmetse gidicem.Bakalım hayırlısı..kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Hayırlı akşamlar kızlar.Bende normal doğum yapacakalrdanım.Birirnciside normaldi.Ama sanki ilk kez yapacak gibi korkuyorum.Doktor sezaryan dese neredeyse sevinicem ama normal diyor doktorum.Bu arada benim çok ağrım oluyo artık.Bebek aşağı çok baskı yapıyo.Sizinde öyle oluyomu acaba?Yarın kısmetse gidicem.Bakalım hayırlısı..kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
herkese selam kızlar, haftada 2 gün nst girmeye devam ediyorum ama şimdilik herşey yolunda görünüyor, doktor haftaya bir gün belirleriz dedi ama kesinleşen birşey yok henüz , cuma ve salı günü yine nst var, pazartesi de muayenem var, galiba bu son olur
slm kızlar
biz burdayız. hem tv seyredip hem de forumu takip edebiliyoruz:) kızım bugunlerde çok değişik hareketler yapıyo. sanki ayaklarını dayayıp kendini itiyor. acaba diyorum ki kendini doğum kanalına mı itiyor.. işte alimin fikri neyse zikri de odur. doğsun istiyorum ya, kanla giriyormuş gibime geliyor. hadi hayırlısı bakalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?