2008 Aralık Anneleri

yok yok ben buralardayım nasılsa gelen giden oluyo
korkarım doğum vakti hala aklım burda olacak :)))

ay canım keşke olsamda yardım etsem sana.severim ütüyü,altına tabure al otur öyle yap.bende bebeğimin eşyalrını öyle ütüledim.çok ayakta durma canım emi.

sağolasın canım benim.. sabahtır ütülüyorum zati.. ay ayakta yapamam zaten. oturuyorum oturma odasına getirdim ütü masasını.. dayanamam ayakta.. ben de severim aslında ütü yapmayı hatta herşeyi ütülüyom diye çoğu arkadaşım dalga gecer benle.. ama bu sefer çok olunca daral geldi:)
nasıl sivri götlü kızın:) napıyosunuz?

akşam 1saat uyumuşum.uyandım yüzüm şişmiş balon gibi.
sivri götlü kızımda aynı yine teyzesi.oynuyo arada bir,horon tepiyo.senin kızın da iyi inş. dimi.
sen özelde mi doğurcaksın canım

merhaba herkese biz de aynı durumdayız; çamaşır ve ütü, ilkim sen bitirdin o zaman herşeyi

jasperciğim bitti allaha şükür.yerleştirdim hepsini,yalnız mobilyalrın kokusu halen duruyor.hergün havalandırıyorum fakat çıkmıyo.olsun ne yapim

canım nasıl gidiyor,bebişin nasıl.mide sorunun var mı.benim berbat ya.

Selam kızlar ancak okuyabıldım bugunun yazılarını. Sabah gıremedım bbegın odası ıcın perde sıparısım kalmıstı onu hallettım. Sonra geldım camasır attım banyo yaptım arkadasıma gıttım geldım yorulmusum. Esım geldı yemegı yaptık yedık tv derken o arada okudum yazıları.

Yalnız bugun gazdan delı olacagım. Amanın kurtulamadım yahu. Yenı basladı bu da boyle.

Mıde yanması bende hep vardı. Tabı hemılelıktede devam ettı ama ben Talcıd alıyorum hemen gecıyor gunde 4 taneye kadarda ızın verdı doktorum.Bu arada Edolına selamını ılettım dr uma. şakkıdı

Bugun benım oglan cok acayıp haraketler yaptı . Poposu ıyıce dıkeldı bı ara gogsumun altında yemek yerken bı anda bagırdım canımın acısından. ıtınıyo sankı gıbı geldı. Esıme dedım szeryan gelmeden pırtlatırmısım dıye kaydirigubbakcemile2

iyi valla canım.. bugunlerde bi acaip hareketleri.. ayaklarını falan bariz hissediyorum. acaip bişiy yaa.
özel hastanede yapıcam inşallah..

bazen çok komik hareket sergiliyo bunlar.arkadaşımın bebeği şimdi 4aylık,karnındayken nasıl hareketliyse doğduğundada öyle dedi.ve halen öyle dedi.benimki geceleri kıpır kıpır,uyutmıcak bizi.nöbetleşme saatleri başlıcak.komşum dediki bugün,yat uyu iyice bu ara dedi.arıcaksın bugünleri diyolar

oo kızlar iyi kaynatmışsınız yine gece gece bende bi bakınıyım dedim şimdi duşa girecemki deliksiz uyuyım yoksa uyuyamıyorum
sizler nasılsınız bakalım

bana da yat uyu, bugünlerin kıymetini bil, ararsın diyorlar da ahh uyuyabiliyo muyuz sanki gönlümüzce

ben sadece kullanacaklarımı ütülüyom ütü yığılmiş durumda zaten sevmem ütü yapmayı annemi bekliyo ütü söledim ben yaparı uğraşma dedi
canıııım annem benim

ilkimcim bizde mobilya kokusu yeni çıktı, yerleştiremedim daha o yüzden.
bu hafta içinde bitiririm inşallah.
iyiyiz bebişimizle, ama resmen kendimi sürüyerek yürüyorum bel bacak ağrısı filan. ama kasılma sancı filan yok, senin de ağrın oluyodu, artık biraz daha idare edecez, midm benim de çok kötü, biliyosun bulantı için ilaç içtik ama faydası olmadığı için bıraktık, dolayısıyla mide yanması için bişey kullanmıyorum, ama sık sık yemek yiyorum, o zaman geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…