2008 Aralık Anneleri

kızlar ütü değil de bende temizlik ve düzen takıntısı var yani öyle elinde bezle gezenlerden değilsem de evimin genel temizliği ve özellikle de düzeni konusunda takıntılıyım. bu arada hamilelik deliliği de üstümde ya sürekli düşündüğüm şey doğumun temizlik sonrası olması. yani cuma günü gelecek temizliğe kadınım diye içimden bari cuma ev leş gibiyken olmasa doğum da sonrasında olsa diye geçiriyorum :))
gelen giden sanki yabancı da evimin temizliği dert oldu bana, oysa gelen zaten yardım için gelecek (annem, teyzem, abimler vs) ve pis olsa da kendileri yaparlar.

son takıntım da iki gündür devam eden yağmur dolayısıyla leş gibi olan camlarım:) cuma yağsa da yağmasa da sildircem sonra rahat rahat doğurabilirim artık

inan canım hergün gidip açıyorum dolabını yavrumun.yatağına felan bakıyorum.hele bi geçse şu zamanlar:Saruboceq:.acıkmaya başladım bende,ama korkuyorum kızartma yememmem lazım:jeyyar:

aybikeciğim aynen canım.hergün elimde toz bezi toz almaya çalışıyorum.yere çömeldimmi kalkamıyorum ama.camlar benim ruhumu karartıyo artık,anneciğimi bekliyorum bende.doğumdan sonra acısını çıkarcaz temizliğin.benim arkadaşlar yardım etmek istiyo ama,bende bir huy var,kesinlikle kendim yapcam başkasına yaptıramıyorum nedense.aman olsun saldım çayıra mevlam gayıra.aman aman dikkat edelim.

ben de ya e zor hareket belki de eğilip kalkmak, yere düşen şeyleri almakta ike zorlanıyorum ki kaldı ki , yer silmek. aman kalsın, erken doğurmayalım biz de, gerçi aybikea sen doğursan da olur şimdi herhalde:))

hoşbulduk canım benim kusura bakma yeni cevap yazabiliyorum.. uzun zamandır yoksun msn de merak ediyordum seni kızlar nasıl üzmüyorlar dimi seniŞeniz..canım ewet benim doğum inşallah haftaya olucak o kadar heyecanlıyımki anlatamam artık bütün hazırlıklar bitti:lepi:.. zeren ayın 28 ini aldı en son telde öyle demişti banahihoyyyt ..bende 28 kasım istiyorum hayırlısı bakalım belki aynı gün doğar zerenle kuzucuklarımız..arka arkaya pırtlatıyoruz çok hoş dimi yaş günlerinide bir arada yaparız inşallah .

Gece kuşlarımız çıkmış ortaya muhabbetiniz bol olsun bacım.. bu arada bebeğimize isim koyduk kızlar dürüstçe sizin fikirlerinizi almak istiyorum..EMİRHAN koyduk oğlumuzun adını.. nasıl sizce fikirlerinizi bekliyorum :ecrin_bebek:

Ayy maalesef o bende de var. Delı gıbı ev topluyorum. Yarın kadının gunu ama ben bugun bıle ev sılıp supurdum her gun ıllakı calısacak o makıne. Az once yatalım artık dedık ben yatak odasına gectım ama butun ev toplandı ondan sonra. Esım "yarın kadın gelmıyor mu zaten" dıo ama ben "olsun belkı gece bısey olur felan" dıorum. Benım de dogum salı gunune gelecegınden gelmeden oncekı gun yıne cagıracagım kadını ınsallah. Ayrıca o gunu aslında dısardan borek sıparıs vermekde ıyı olur tepsıyle dı mı kımse o telasa dusmez hem.

biz son aralık anneleriyiz jasperciğim... herkes kasım da doguracak degil ya :)))
bu arada aybike senin daha 2 haftan var bebek 3700... bir de artık haftada 250 gr aldıklarını dusunursek, normal dogum cok zor be canım.. yani sen bilirsin pek tabii ama tosuncuk olmuş o tatlıcık...

incir gecen gun yazmıştım ama sezeryan yapacagına göre bence Amerikan'da yap... gercekten cok memnun kalırsın..

ben izne ayrıldıktan sonra bi hamarat oldum ki ilk günler daha canlıydım tabii o ara poğaçaları kekleri pişirip pişirip attım deepfreeez e, iki tepsi de börek(bunu beceremiyorum da ) söyledim onları da parça parça yerleştirdim sadece çıkarılıp 1 dk da çözülmeyi bekliyolar mikrodalgada:))

ee malum benim günüm belli değil hazırda dursunlar

yaa ilginç olan ne biliyormusunuz arkadaşlar bu temizlik, deepfreeze doldurma vs konusunda çok değil daha 3-4 sene önce sürekli annesine söylenen, "niye gereksiz iş yapıyosun, kendini yoruyosun, madalya mı takacaklar" diyen ben zaman içinde bir küçük annem olmuşum ya inanamıyorum:))

evet goldcum biz aralık ortasından itibaren bekliyoruz ilkim sen ben yakın tarihlerimiz

goldgelbcim haklısın aslında ama ben iriceyim biraz:)) yani gebelikte 11 kilo aldım toplam ama öncesinde 1,70 - 68 di boy kilo durumum. sanırım o yüzden ve alt muayeneyi de yaptıktan sonra hala bir sıkıntı görünmüyor dedi doktorum. bi de son dönemlerde ultrason + veya - 500gr yanılabiliyormuş. bi umut yanılıyor olabilir diyorum:) ama bu hafta tekrar konuşcaz doktorumla, hayırlısı

hoşbulduk canım benim kusura bakma yeni cevap yazabiliyorum....EMİRHAN koyduk oğlumuzun adını.. nasıl sizce fikirlerinizi bekliyorum :ecrin_bebek:

nurgüncümm iki emirhan tanıyorum biri 2 biri 5 yaşlarındalar, ikisi de dünya tatlısı şeyler yani bu tatlılar dolayısıyla isim çok hoş geliyor bana doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…