- Konu Sahibi deryahakan
-
- #16.001
25 aralık goldgelb gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu
içime doğdu lülülülülülü
nurgüncüüüm hoşgeldin canım,
nasılsın ne var ne yok. izne ayrıldın dimi. senindemi haftaya doğumkaydirigubbakcemile5
ayyy çok heyecanlandım canım arka arkaya doğurucaz demekki ben, zeren, sen kaydirigubbakcemile5
kızlar ütü değil de bende temizlik ve düzen takıntısı var yani öyle elinde bezle gezenlerden değilsem de evimin genel temizliği ve özellikle de düzeni konusunda takıntılıyım. bu arada hamilelik deliliği de üstümde ya sürekli düşündüğüm şey doğumun temizlik sonrası olması. yani cuma günü gelecek temizliğe kadınım diye içimden bari cuma ev leş gibiyken olmasa doğum da sonrasında olsa diye geçiriyorum :))
gelen giden sanki yabancı da evimin temizliği dert oldu bana, oysa gelen zaten yardım için gelecek (annem, teyzem, abimler vs) ve pis olsa da kendileri yaparlar.
son takıntım da iki gündür devam eden yağmur dolayısıyla leş gibi olan camlarım:) cuma yağsa da yağmasa da sildircem sonra rahat rahat doğurabilirim artık
Ayy maalesef o bende de var. Delı gıbı ev topluyorum. Yarın kadının gunu ama ben bugun bıle ev sılıp supurdum her gun ıllakı calısacak o makıne. Az once yatalım artık dedık ben yatak odasına gectım ama butun ev toplandı ondan sonra. Esım "yarın kadın gelmıyor mu zaten" dıo ama ben "olsun belkı gece bısey olur felan" dıorum. Benım de dogum salı gunune gelecegınden gelmeden oncekı gun yıne cagıracagım kadını ınsallah. Ayrıca o gunu aslında dısardan borek sıparıs vermekde ıyı olur tepsıyle dı mı kımse o telasa dusmez hem.
Ayy maalesef o bende de var. Delı gıbı ev topluyorum. Yarın kadının gunu ama ben bugun bıle ev sılıp supurdum her gun ıllakı calısacak o makıne. Az once yatalım artık dedık ben yatak odasına gectım ama butun ev toplandı ondan sonra. Esım "yarın kadın gelmıyor mu zaten" dıo ama ben "olsun belkı gece bısey olur felan" dıorum. Benım de dogum salı gunune gelecegınden gelmeden oncekı gun yıne cagıracagım kadını ınsallah. Ayrıca o gunu aslında dısardan borek sıparıs vermekde ıyı olur tepsıyle dı mı kımse o telasa dusmez hem.
biz son aralık anneleriyiz jasperciğim... herkes kasım da doguracak degil ya :)))
bu arada aybike senin daha 2 haftan var bebek 3700... bir de artık haftada 250 gr aldıklarını dusunursek, normal dogum cok zor be canım.. yani sen bilirsin pek tabii ama tosuncuk olmuş o tatlıcık...
biz son aralık anneleriyiz jasperciğim... herkes kasım da doguracak degil ya :)))
bu arada aybike senin daha 2 haftan var bebek 3700... bir de artık haftada 250 gr aldıklarını dusunursek, normal dogum cok zor be canım.. yani sen bilirsin pek tabii ama tosuncuk olmuş o tatlıcık...
hoşbulduk canım benim kusura bakma yeni cevap yazabiliyorum....EMİRHAN koyduk oğlumuzun adını.. nasıl sizce fikirlerinizi bekliyorum :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?