- Konu Sahibi deryahakan
-
- #16.021
incir gecen gun yazmıştım ama sezeryan yapacagına göre bence Amerikan'da yap... gercekten cok memnun kalırsın..
ay kızlar wc ye gittim.bi anda sancı geldi şeyime.anam ne korktum ya
Valla canım bu hafta memorıala gıdıp bı bakacagım ıcım sınerse orayı sankı daha guvenılır buluyorum. Neden dıyceksın cunku benım doktorum ozel dısardan gelecek ve hastane parası vercem sadece ama Amerıkan bana doktor dısardanda olsa parasını vercen dedı o da bana tuhaf geldı.Hem 5000 hastane hem de 2500 doktor vermek acayıp bısey. Bı de yenıdogan sunnetı falan ıstıyorum. Ama memorıal ıcıme sınmezse baska alternatıfım kalmıyor zaten.:1ninca:
yok yok iyim canım.acıktım ben bişiler yiyemde gelem
Valla canım bu hafta memorıala gıdıp bı bakacagım ıcım sınerse orayı sankı daha guvenılır buluyorum. Neden dıyceksın cunku benım doktorum ozel dısardan gelecek ve hastane parası vercem sadece ama Amerıkan bana doktor dısardanda olsa parasını vercen dedı o da bana tuhaf geldı.Hem 5000 hastane hem de 2500 doktor vermek acayıp bısey. Bı de yenıdogan sunnetı falan ıstıyorum. Ama memorıal ıcıme sınmezse baska alternatıfım kalmıyor zaten.:1ninca:
bu böyle her gece yiyor ama görseniz top yutmuş bıldırcın gibi neresine gidiyorsa o yedikleri anlamiyorum
jaspercım sende 35 week yazıyor ya sanki bizden çok ilerdesin gibi dusunuyorum halbuse 3-5 gun varmış aramızda ayol...
bana sanki benim ki 20 sinden once gelmez gibi geliyor, içime 25'i gibi doguyor tabii mukadderat
a
evet az var aramızda ya, aralığın son anneleriyiz
ilkim her gece yiyo nerdeyse yatmadan önce, ama maşallah incecik, doğumdan sonra çıtı pıtı olcekkk.
ben de hastaneden çıkmadan yaptırayım istiyorum sünnetini oğluşumun,
oluyor diye duymuştum sen de hastaneden çıkmadan yaptırmaktan bahsediyorsun değil mi, konuştun mu daha kolay veya daha zor olur gibi birey söylediler mi ?
geldim geldim.kızlar yiyom ne yapam.hep aynı saatte acıkıyorum.
goldcuğum alemsin hee.bıldırcın ve ben aaa ne alakakaydirigubbakcemile3
kızlarr sizlere de bebişlerinize de iyi gecelerr, tatlı rüyalar, bizim uykumuz geldi, yatıyoruz:))
kızlar tecrübeli annelere veya bilgisi olanlara bir sorum var, daha önce 4 aylık bir düşük yaptım, düşükten sonra bir ay sütüm geldi, acaba diyorum şimdide o kadar kolay gelirmi (bebiş emicek ne de olsa)
senin bebişin ismi belli mi?
geldim geldim.kızlar yiyom ne yapam.hep aynı saatte acıkıyorum.
goldcuğum alemsin hee.bıldırcın ve ben aaa ne alakakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?