2008 Aralık Anneleri

incir gecen gun yazmıştım ama sezeryan yapacagına göre bence Amerikan'da yap... gercekten cok memnun kalırsın..

Valla canım bu hafta memorıala gıdıp bı bakacagım ıcım sınerse orayı sankı daha guvenılır buluyorum. Neden dıyceksın cunku benım doktorum ozel dısardan gelecek ve hastane parası vercem sadece ama Amerıkan bana doktor dısardanda olsa parasını vercen dedı o da bana tuhaf geldı.Hem 5000 hastane hem de 2500 doktor vermek acayıp bısey. Bı de yenıdogan sunnetı falan ıstıyorum. Ama memorıal ıcıme sınmezse baska alternatıfım kalmıyor zaten.:1ninca:

bizden önce doğuracak kızlar bizi yalnız bırakmayın emi.bilgilerinizi herşeyi vakit buldukça paylaşın bizlen.garipler gibi yalnız kalcaz burdasenağlama

ha maddi acıdan fark edecekse çok haklısın ama ben kagan kocatepe amerikanın doktoru diye biliyordum, o yuzden israrci oldum...
yoksa tabii eminim memorial da cok iyi bir hastane...

Oğlumun ismi için yorum yapan bütün arkadaşlar çok teşekkür ederim..sanırım bu saatten sonra isim değiştiremeyiz zor karar verdik zaten.. Rabbim hepimizin evlatlarını isimleriyle baki kılsın inşallah..ben çıkıyorum kızlar oğlumla hepinizi öpüyoruz iyi geceler iyi sohbetler diliyoruz.. Allaha emanet olun..

yok yok iyim canım.acıktım ben bişiler yiyemde gelem

bu böyle her gece yiyor ama görseniz top yutmuş bıldırcın gibi neresine gidiyorsa o yedikleri anlamiyorum

jaspercım sende 35 week yazıyor ya sanki bizden çok ilerdesin gibi dusunuyorum halbuse 3-5 gun varmış aramızda ayol...
bana sanki benim ki 20 sinden once gelmez gibi geliyor, içime 25'i gibi doguyor tabii mukadderat
a

ben de hastaneden çıkmadan yaptırayım istiyorum sünnetini oğluşumun,
oluyor diye duymuştum sen de hastaneden çıkmadan yaptırmaktan bahsediyorsun değil mi, konuştun mu daha kolay veya daha zor olur gibi birey söylediler mi ?

evet az var aramızda ya, aralığın son anneleriyiz
ilkim her gece yiyo nerdeyse yatmadan önce, ama maşallah incecik, doğumdan sonra çıtı pıtı olcekkk.

geldim geldim.kızlar yiyom ne yapam.hep aynı saatte acıkıyorum.

goldcuğum alemsin hee.bıldırcın ve ben aaa ne alakakaydirigubbakcemile3

kızlarr sizlere de bebişlerinize de iyi gecelerr, tatlı rüyalar, bizim uykumuz geldi, yatıyoruz:))

aslinda şimdi doktorlar hep oyle tavsiye ediyor, basta bende oyle dusunmuştum ama maneviyat açısından vazgeçtim, ne bileyim çocuk sunnet oldugunu bilse daha iyi olabilir gibi geldi bana... gerci fazla geç kalmam herhalde ama...

kızlar tecrübeli annelere veya bilgisi olanlara bir sorum var, daha önce 4 aylık bir düşük yaptım, düşükten sonra bir ay sütüm geldi, acaba diyorum şimdide o kadar kolay gelirmi (bebiş emicek ne de olsa)

kızlar tecrübeli annelere veya bilgisi olanlara bir sorum var, daha önce 4 aylık bir düşük yaptım, düşükten sonra bir ay sütüm geldi, acaba diyorum şimdide o kadar kolay gelirmi (bebiş emicek ne de olsa)

gelir tabii canım ben inanıyorum ki azimli her annenin sutu geliyor ama 3 ama 5 gun sonra geliyor fakat geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…