- Konu Sahibi deryahakan
-
- #16.041
henüz daha ortada bişey yok, bilmiyorum napcez, sizin bellimiydi
ay yok ayol.. uyumadım. tekrar ütüye başlıcaktım canım kocacım yeter artık yapma dedi.. yattım ama uyuyamadım.. bakiim bi napiyosunuz dedim ama sohbete maydonoz olmak istemedim.. kaçtı valla uykum, ütüyü kaldırmasaydım bari.. napalım artık yarına kaldı..
ee sizler napıyosunuz, niye kalabalık bu gece burası bakiim.
ay yok ayol.. uyumadım. tekrar ütüye başlıcaktım canım kocacım yeter artık yapma dedi.. yattım ama uyuyamadım.. bakiim bi napiyosunuz dedim ama sohbete maydonoz olmak istemedim.. kaçtı valla uykum, ütüyü kaldırmasaydım bari.. napalım artık yarına kaldı..
ee sizler napıyosunuz, niye kalabalık bu gece burası bakiim.
yeter bugünlük ütü herhalde, yarın devam edersin, maydonoz olur mu hiç fas ne demek, ne bileyim genelde bu saatlerde olmuyoz buralarda ama sizin yazdıklarınızı ertesi gün takip ediypruz merak etmeyin, edolina nerdekine,
ya kızlar ben bi de emineyi merak ediyom.. o bugun girdi mi foruma hiç.. sanki hiç görmedim ben onu. doğurmuş filan olmasın aman:) önce ben doğurcam banane:)
ya kızlar ben bi de emineyi merak ediyom.. o bugun girdi mi foruma hiç.. sanki hiç görmedim ben onu. doğurmuş filan olmasın aman:) önce ben doğurcam banane:)
ben geldim yine.net gitti geldi.hava yağışlı oldukça sanırım ondan kaynaklanıyor.gece kuşları sizi.bende kocişimi yatırdım geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?