2008 Aralık Anneleri

yok ya bişeyler söyleniyor tabii, ama içime sinen olmadı henüz, allah bağışlasın iki isimli olacak demek sizin bebiş- şanslı olur derler, zor olur diye biz tek isim düşünüyoruz

ben hep Deniz dusundum ama eşim ben hamile oldugumu ogrenmeden evvel ruyasında gormuş, oglun olacak ismini Hakan koy demişler ki eşim hiç ruya görmez önce nufusa yazdırmayacaktık fakat Deniz unisex bir isim oldugu (ve babasi bir turlu kabullenemediği için) yazdırmaya karar verdik...
şimdi çok alıştım kulagıma çok guzel geliyor ogluşumun ismi, adıyla yasasın inşallah..
Her bebek kendi ismini buluyor ben ilk hamile oldugumda ne isimler dusundum..
çağan, kayra, arda
hatta bir ara arda ya kesin karar verdikte koyu fenerli babamiz Hakan Arda isminden hiç haz etmedi

ay yok ayol.. uyumadım. tekrar ütüye başlıcaktım canım kocacım yeter artık yapma dedi.. yattım ama uyuyamadım.. bakiim bi napiyosunuz dedim ama sohbete maydonoz olmak istemedim.. kaçtı valla uykum, ütüyü kaldırmasaydım bari.. napalım artık yarına kaldı..

ee sizler napıyosunuz, niye kalabalık bu gece burası bakiim.

neyse kızlar bende yattım hepinize iyi uykular..
bu gece kadroyu değiştirdik...oz gercek gece kuşları yokken dilimiz sürçtüyse afola...
sizleri ve bebişleri koccaman optuk!

valla ben gece sağa don sola don dönrken yanlarımın agrisindan ve şişkoluktan dönemedikçe ihla ahla kocamı da uyutmuyorum bari dedim uyusun, iyice dalsin da oyle yatayım sonra laf lafı açtı kaldım...

yeter bugünlük ütü herhalde, yarın devam edersin, maydonoz olur mu hiç fas ne demek, ne bileyim genelde bu saatlerde olmuyoz buralarda ama sizin yazdıklarınızı ertesi gün takip ediypruz merak etmeyin, edolina nerdekine,

al benden de o kadar.. zavallı kocam çok yoğun çalışıyo zaten.. bi de of la pufla uyutmamak olmaz adamı.. nasıl olsa benim gündüz şekerleme yapma gibi bi şansım oluyor.. estagfirullah ne surçilisanı yahu.. pek güzel sohbet ediyodunuz.. bölmeyeyim demiştim ben.. biz de öptük meleğinle seni.. iyi geceler..

edoyu ben de merak ettim.. sabah çok girdi foruma belki yorgun düşüp uyumuştur.. sanki böyle gece tayfası ayrı gündüz tayfası ayrı gibi bi izlenim var benim kafamda.. her ne kadar birbirimiz hakkında çok bilgilerimiz olsa da gece kuşları tayfası var, çalışanlar var, birbiriyle normalde de görüşenler var. ama herkesin ortak noktası aynı, işte güzellik de bu zaten.. :asigim:

ya kızlar ben bi de emineyi merak ediyom.. o bugun girdi mi foruma hiç.. sanki hiç görmedim ben onu. doğurmuş filan olmasın aman:) önce ben doğurcam banane:)

ben geldim yine.net gitti geldi.hava yağışlı oldukça sanırım ondan kaynaklanıyor.gece kuşları sizi.bende kocişimi yatırdım geldim.

ya kızlar ben bi de emineyi merak ediyom.. o bugun girdi mi foruma hiç.. sanki hiç görmedim ben onu. doğurmuş filan olmasın aman:) önce ben doğurcam banane:)

emine bugün girdi bi ara,kayınvalidesinin günü vardı.ama dündü sanırım o.uff bende unutkanlıkda çok.edoşda yok evet,umarım herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…