- Konu Sahibi deryahakan
-
- #16.061
ya kızlar ben bi de emineyi merak ediyom.. o bugun girdi mi foruma hiç.. sanki hiç görmedim ben onu. doğurmuş filan olmasın aman:) önce ben doğurcam banane:)
Neler oluyor burada bensiz bakiim!!
bence en ilginci (bırakıp yatamıyorum ya) ben bu sayfanın en eskilerinden biriyim surekli yazanlarin yani sık gelenlerin devamlı değişmesi...
ilk baslarda surekli yazanlar vardı şimdi daha az yazıyorlar sonra 2. etap çalışanlar ama şimdi isten ayrılip az geliyorlardı ki o zamanlar gece ve haftasonu pek takılan olmazdı sonra 3. grup gece kuşları geldi ama şimdi ilk bastan beri gelen herkes arada uğrayıp yoklama veriyor ve bence çok içten muhabetler, arkadaslıklar kuruldu umarım dogumdan sonrada boyle olur...
işte aranan hamiş edoline geldi... hoşgeldiniz edoş hanıma.s.
bakınız kadroyu topladık.. bi de üstüne bissürü misafirimiz var.. geceleri görmeye alışık olmadığımız arkadaşlarımız burda..
yarın sabah okuyanlar oku oku bitiremeyecekler kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
dur eo senin de var 1-2 haftan yine gelmesin şimdilik, bu aralrda hepimizde bi çamaşır yıkama telaşı:))
İlkim sana bıldırcın dicez bundan sonrakaydirigubbakcemile3Alemsin Gold'cum yani nası benzetme buldun öyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?