2008 Aralık Anneleri

bence en ilginci (bırakıp yatamıyorum ya) ben bu sayfanın en eskilerinden biriyim surekli yazanlarin yani sık gelenlerin devamlı değişmesi...
ilk baslarda surekli yazanlar vardı şimdi daha az yazıyorlar sonra 2. etap çalışanlar ama şimdi isten ayrılip az geliyorlardı ki o zamanlar gece ve haftasonu pek takılan olmazdı sonra 3. grup gece kuşları geldi ama şimdi ilk bastan beri gelen herkes arada uğrayıp yoklama veriyor ve bence çok içten muhabetler, arkadaslıklar kuruldu umarım dogumdan sonrada boyle olur...

edoşş kulakların çınladı dimi.bizde telaş yaptık bişi mi oldu diye.doğurdun zannettik yavrim:dilcikar:
jasperciğim akşam 1saat uyudum gözlerim faltaşı gibi şimdi,uykum yok.onun üçün bensizde olmaz bura be:1shok:

Yok canım nerdeee doğurcam..Benim kızın gelmeye pek niyeti yok.Çok gerildi ama bugün karnım.Taş kesiliyo ama göbek deliğimden aşağısı yumuşacık.Bi acayip oldu bu göbek.

Çamaşırları astık eşimle de,o yattı.Anca geldim ben de.

evet gold çok haklısın, sık yaznalar sürekli değişiyo, hatırlarsan günü ilk açanlardan zeynep zemays, bhk vardı, şimdi daha farklı zamanlarda ve aralıklarlarda giriliyo, eskiden gece kuşu yoktu bak şimdi hepimiz gece kuşu olduk ya da olcaz

ayy inşallah valla.. ben ekimde üye oldum. üye olmadan önce aralık anneleri buraya başlığı hariç bütün başlıkları takip ediyodum.. sonra keşfettim bu başlığı.. ama inanın tanıdım az çok hepinizi:)

ay bu arada dışarıda çılgınlar gibi bi yağmur var.. çok güzel valla..hihoyyyt

Evet Fas'cım harika olmuş bu gece.Maşallah'ımız var.

kızlar gece ateş basan varmı, ben şu anda neredeyse alev alacak gibi hissediyorum kendimi, üşütürüm diye de balkona filan çıkmayada korkuyorum, dışarsı soğuk çünkü

İlkim sana bıldırcın dicez bundan sonrakaydirigubbakcemile3Alemsin Gold'cum yani nası benzetme buldun öyle..

goldcuğum biliyo işini.acaba nerden benzetme yaptı.msn den olmasın kaydirigubbakcemile3ay alemsiniz ya.bana lisede hep öyle derlerdi

dorucuğum banada geliyor,ama onun bi saati var.bide şişiyo ellerim aynı anda.aman aman balkona felan çıkma.üşütme sakın gıı

yaa ben daha bebeğin kıyafetlerini yıkamadım haa
valla çok gamsızım ben.. bi tek hastanede giyceklerini yıkamıştım hepsini birlikte atarım diye ihmal ettim.. kaldıkça kaldı.. 4 takımı var yıkanmış ilk etapta yeter ama dolaba yerleştirince mobilya kokusu siner dediydim.. bu hafta sonu yıkıycam tabi doğmazsa hanfendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…