- Konu Sahibi deryahakan
-
- #16.081
kızlar gece ateş basan varmı, ben şu anda neredeyse alev alacak gibi hissediyorum kendimi, üşütürüm diye de balkona filan çıkmayada korkuyorum, dışarsı soğuk çünkü
kızlar gece ateş basan varmı, ben şu anda neredeyse alev alacak gibi hissediyorum kendimi, üşütürüm diye de balkona filan çıkmayada korkuyorum, dışarsı soğuk çünkü
doru o kadar sıcak değil ya
ay fascığım gözünü korkutmıyım ama onlar bitmiyo kıs ütüle ütüle bide.sen yarından tez başla canım.kendini yormadan.
valla oturup ütü yapmaktan kıçımda çıban çıkıcak ayol.. minik minik bi de onlarla uğraşmak korkutuyo gözümü.. salıya kadar bekletip anneme ütületsem çok gamsızsın deyip kızar mısınız bana:) valla çok tembel oldum yaaa. aman nasıl olsa 4 takım hazır.. olmazsa petegin üzerinde kuruturummirmirmirmir
goldcuğum biliyo işini.acaba nerden benzetme yaptı.msn den olmasın kaydirigubbakcemile3ay alemsiniz ya.bana lisede hep öyle derlerdi
dorucuğum banada geliyor,ama onun bi saati var.bide şişiyo ellerim aynı anda.aman aman balkona felan çıkma.üşütme sakın gıı
valla oturup ütü yapmaktan kıçımda çıban çıkıcak ayol.. minik minik bi de onlarla uğraşmak korkutuyo gözümü.. salıya kadar bekletip anneme ütületsem çok gamsızsın deyip kızar mısınız bana:) valla çok tembel oldum yaaa. aman nasıl olsa 4 takım hazır.. olmazsa petegin üzerinde kuruturummirmirmirmir
edo kız hepsini kendin mi yaptın, yardım almadan, hava atma şimdi sen de:)))
afferim edo ne diyim eline sağlık
yarın yıkıyayım da cuma ya ütüliyeyim baremirmirmirmir
az çok tanıdık geceler boyunca birbirimizi edocum
bu renklilerle beyazları da ayırmak gerek şimdi.. bi makina dolmiycak.. zati mendil gibin küçücükler. :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?