2008 Aralık Anneleri

kızlar gece ateş basan varmı, ben şu anda neredeyse alev alacak gibi hissediyorum kendimi, üşütürüm diye de balkona filan çıkmayada korkuyorum, dışarsı soğuk çünkü

anam ben donuyom valla.. ayağımda patik, sırtımda yelek.. anacığıma benzedim iyicene..

kızlar gece ateş basan varmı, ben şu anda neredeyse alev alacak gibi hissediyorum kendimi, üşütürüm diye de balkona filan çıkmayada korkuyorum, dışarsı soğuk çünkü

Olmaz mı canım.Gece bi ayaklarımı,bi üstümü açıp duruyorum.Gün boyu da ara ara sıcak basıyo.Üstüme ceket alıyorum üşüyüp,sonra terleyip atıyorum,sonra yine üşüyorum.Fenalık geliyo uzun uzun offf'lar çekişyorum.Geçenlerde eşim gün boyu kaç defa ofladığımı saymış..Onunda canı sıkılıyo tabii ben ofladıkça.N'apsın garibim..

ay fascığım gözünü korkutmıyım ama onlar bitmiyo kıs ütüle ütüle bide.sen yarından tez başla canım.kendini yormadan.

valla oturup ütü yapmaktan kıçımda çıban çıkıcak ayol.. minik minik bi de onlarla uğraşmak korkutuyo gözümü.. salıya kadar bekletip anneme ütületsem çok gamsızsın deyip kızar mısınız bana:) valla çok tembel oldum yaaa. aman nasıl olsa 4 takım hazır.. olmazsa petegin üzerinde kuruturummirmirmirmir

bizde eşimle şu sıcaklık konusunda uzlaşamıyoruz.hiç sevmiyor sıcağı.bende deli oluyorum sıcağa.bebişde olunca yatak odasında olcak malum yanımızda,ne yapcaz bakalım.

:roflol::roflol::roflol:dikkat et popona,bari onla uğraşma.bırak canım anneciğin yardımeder sana.sen yıka kurut sadece ozaman.kendinide sıkıntıya sokma

Aaa ciddi ciddi öyle lakabın mı vardı:1shokemek ki gerçekten bıldırcına benziyon sen arkadaşımkaydirigubbakcemile3Gold keyfinden benzetmemiş.

Benim herşeyim yıkalı,ütülü.Siz daha ne bekliyosunuz anlamadım kızlar.Anneniz gelip yapsın diye mi yoksa?

Ben adamımı bilmez miyimşakkıdıNe dedim...

yarın yıkıyayım da cuma ya ütüliyeyim baremirmirmirmir
az çok tanıdık geceler boyunca birbirimizi edocum
bu renklilerle beyazları da ayırmak gerek şimdi.. bi makina dolmiycak.. zati mendil gibin küçücükler. :mymeka:

edo kız hepsini kendin mi yaptın, yardım almadan, hava atma şimdi sen de:)))

Kendim yaptım tabii.Herbişeylerimizi kendim yıkayıp ütüledim.Bebişinkiler ne olacak canım..Dümdüz basıyosun bir kerede ütüyü,ütülenmiş oluveriyor.Yeni ütü hediye gelmişti de bana,o yüzden de zevkle yaptım.Arada bir oturup dinlenerek,yavaş yavaş:CüvCüv:

gold uyuyakaldı galiba, kızlar ben de çıkıyorum sırtım, belim ağrıdı artık, hepinize güzel muhabbetler, fazla uykusuz da kalmayın heee

Evet canım bayağı bi tanıdık birbirimizi geceler boyu

Ben de bebiş doğduktan sonra çamaşırları nası makinayı dolduracak diye düşünmekteyimCADIARZUNası olcak cidden:uhm:Kendimizinkileri de atcaz onunkilerle herhal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…