- Konu Sahibi deryahakan
-
- #16.101
benim kızımı hıçkırık tuttu teyzoşları.pı pıt atıy
sanıyorum ayırmak gerekicek hayatım. zira onun deterjanı bilem denişik.. aldınız demi gı bebe deterjanı
azda olsa ben ayrı atarım edoşcuğum.hacı şakirin tozundan aldım ben.mis gibi yaptı valla.
Ne çok hıkıcık tutuyo senin kızı.Ritim tutuyo olmasın benimki gibi
Kızlar öyle hamarat falan hissetmiyorum ben kendimi.Utandırmayın beniBebeğimle ilgili herşeyi kendim yapmak istiyorum.O benim bebeğim.Hem her kıyafetini,ayrı ayrı patiklerini,eldivenlerini okaşaya koklaya ütüledim.Zor gelmedi değil.Kanter bastı günlerce ütü yaparken,ama severek yaptım.Anlatabildim mi?:CüvCüv:
anladık cicim.. ama ne var hamarat olmakta yahu.. keşkem bana da hamarat deseler mirmirmirmir nerdee
benden de iyi geceler hanımlar.. tatlı rüyalar görün bakiim..
ben bugunlerde hep doğum sancısı gelmiş hastaneye yetişmeye çalışırken görüyom kendimi.. doğum psikolojisine girmişim di mi hanımlar:içelim:
bu arada elde yıkama bölümünde attınız çamaşırları di mi? sizin bana sormanız gerekirkene ben size soruyom hay alllaam yaa. hiç 38 haftalık hamile gibimiyim bak şimdi:mymeka:
son iki paragraf çok çelişkili oldu ama idare ediverin gari:teytey:
iyi geceler bıldırcın kaydirigubbakcemile3 edocum belkim gelirim ben birazdan. uyuyamam filan bakarım artıkkaydirigubbakcemile
yarın sabah okuyanlar oku oku bitiremeyecekler kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet gold çok haklısın, sık yaznalar sürekli değişiyo, hatırlarsan günü ilk açanlardan zeynep zemays, bhk vardı, şimdi daha farklı zamanlarda ve aralıklarlarda giriliyo, eskiden gece kuşu yoktu bak şimdi hepimiz gece kuşu olduk ya da olcaz
günaydın herkesee doğuran yok daha sanırım valla kim doğurdau acaba diye açıyorum öyle derken ben doğrmayayımda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?