2008 Aralık Anneleri

sanıyorum ayırmak gerekicek hayatım. zira onun deterjanı bilem denişik.. aldınız demi gı bebe deterjanı

benim kızımı hıçkırık tuttu teyzoşları.pı pıt atıy

Ne çok hıkıcık tutuyo senin kızı.Ritim tutuyo olmasın benimki gibi

Kızlar öyle hamarat falan hissetmiyorum ben kendimi.Utandırmayın beniBebeğimle ilgili herşeyi kendim yapmak istiyorum.O benim bebeğim.Hem her kıyafetini,ayrı ayrı patiklerini,eldivenlerini okaşaya koklaya ütüledim.Zor gelmedi değil.Kanter bastı günlerce ütü yaparken,ama severek yaptım.Anlatabildim mi?:CüvCüv:

sanıyorum ayırmak gerekicek hayatım. zira onun deterjanı bilem denişik.. aldınız demi gı bebe deterjanı

azda olsa ben ayrı atarım edoşcuğum.hacı şakirin tozundan aldım ben.mis gibi yaptı valla.

Hacı şakir'le yıkadım ben de.Yumuşatıcı falan koymadım.Mis gibi oldu.Aynı makineyi kullanacağımız için deterjan artıklarını düşünerekten kendimiz için de Amway'in deterjanından aldım.İçinde fosfat olmadığı için tamamen zararsız.Hatta bebişim biraz büyüdükten sonra onun çamaşırlarını da aynı deterjanla yıkarım.

anladık cicim.. ama ne var hamarat olmakta yahu.. keşkem bana da hamarat deseler mirmirmirmir nerdee

benden de iyi geceler hanımlar.. tatlı rüyalar görün bakiim..

ben bugunlerde hep doğum sancısı gelmiş hastaneye yetişmeye çalışırken görüyom kendimi.. doğum psikolojisine girmişim di mi hanımlar:içelim:

bu arada elde yıkama bölümünde attınız çamaşırları di mi? sizin bana sormanız gerekirkene ben size soruyom hay alllaam yaa. hiç 38 haftalık hamile gibimiyim bak şimdi:mymeka:
son iki paragraf çok çelişkili oldu ama idare ediverin gari:teytey:

iyi geceler bıldırcın kaydirigubbakcemile3 edocum belkim gelirim ben birazdan. uyuyamam filan bakarım artıkkaydirigubbakcemile

iyi geceler bıldırcın kaydirigubbakcemile3 edocum belkim gelirim ben birazdan. uyuyamam filan bakarım artıkkaydirigubbakcemile

Elde yıkamada yıkadım ben sanırım.Ya da narinde.Hatırlamıyom.
İyi hadi yat sen de.Uyu da büyü kızınla.Tatlı rüyalar.

Son düzenleme:

çalışırken iş mesaisiyle birlikte KK mesaiside başlıyordu benim için. ne güzel günlerdi o günler kaydirigubbakcemile2
evde bütün düzenim değişti. sürekli yatıncada insan daha bir tembelleşiyor galiba. bide bilgisayar kucağımda birazda zor oluyor yazmak,sürekli pozisyon değiştirmek zorunda kalıyorum tutuluyor herbiryerim kaydirigubbakcemile2-tatlicadiarzu- okumak daha kolay. yazılan herşeyi okuyorum özlüyorum sizi bacılarŞeniz

günaydın herkesee doğuran yok daha sanırım valla kim doğurdau acaba diye açıyorum öyle derken ben doğrmayayımda :)

açıkçası bende çalışmayı çok özledim 15 gümdür evdeyim ama okadar alışmısımki zaman evde geçmek bilmiyo sanki yat kalk ye iç evi toparlar hep rutin işler..ama bebeşler olunca sanırım zaman nasıl geçti hiç anlamıycaz..bu arada zea çok yakın arkadasım var can dostum onunda ikiz kızları var 1 yaşında arkadasımı 48 kiloya düşürdüler koşturtmaktan

günaydın herkesee doğuran yok daha sanırım valla kim doğurdau acaba diye açıyorum öyle derken ben doğrmayayımda :)

kaydirigubbakcemile5 bende her açışımda aynı şeyi düşünüyorum. hey allahım bu günleride gördük :) 9 ayı bitirdikte doğumları bekliyoz. :CüvCüv:

bugün doktor kontrolüm var kızlar. çıkıyorum şimdi. ben gelene kadar doğurmayın haaa:jeyyar:

herkese güzel bir gün diliyoruma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…