2008 Aralık Anneleri

Arkadaşlar hepimiz sona doğru geldik. Biz de oğlumun cicilerini hazırladık... Anneannemiz yatağını yorganını getirdi. Bİz de büyük bir hevesle beşiğimizi urduk çok mu acele etmişiz acaba?? Çantamız da bugün yarın hazır olur inşallah... Sizlerde de herşey hazır mı? Yoksa biz ilk bebiş, anneannenin ilk torunu olduğu için mi erkenden hazırız?? Bu arada ben de normal doğum düşünüyorum ve gerçekten bebeğimle hemencik ilgilenmek için çok istiyorum. Ama inanın çok tırsmaya başladım...:CüvCüv:gamyoncuiremsu

biraz şekerleme yapmışım tv izlerken,uyandım canım deli gibi tatlı çekiyor.pratik bişi yapsam diyorum üşenmeden.
HYM60 iyi yapmışsın hazırlamakda tabi,ben bile beşiğini kurdum.odası hazır bitek halısı serilcek doğuma yakın oda.hatta evimde halılarımı bile kaldırmıştım ben yazın.anneciğim yıkayıp kaldırmıştı doğuma yakın serersin diye.zaten artık çok fazla halıymış felan serilmiyo günümzde.ama bizim dikkat etmemiz lazım,üşütmemeliyiz.

ilkim bende son bi kaç haftadır müthiş tatlı yeme ihtiyacı duyuyorum ama neyseki kilo durumum hala tatlı yememe müsayit....
resmen tatlıyıya abone oldk desem yeridir yani:)

selam cnm
bizde 34+5 gunluguz bugun ilkiminde dedigi gibi araligin son anneleriyiz bakalim hangimiz once pirttiriverecek:))

ben daha bebegimin esyalarini yikamadim hastane cantam bile hazir degil annemi bekliyorum sali gunu burda olacak kismetse artik o geldikten sonra herseyi tamamlariz kismetse hayirlisi olsun artik hakkimizda:1hug:

ilkim bende son bi kaç haftadır müthiş tatlı yeme ihtiyacı duyuyorum ama neyseki kilo durumum hala tatlı yememe müsayit....

aynen bende oyle bi gun tatli yemesem rahat edemiyorum evim cikolata bahcesine döndü kizlar size tavsiyem kakaosu yuzde 80 ve uzeri olan cikolatalari yeyin bebegin zekasini olumlu yonde etkiliyomus ben hergun mutlaka bir parca yiyorum biraz aci ama benim icin farketmiyor cikolatanin her turlusunu yemege raziyim valla:))

ay kızlar tatlı demeyin
gebelikte şeker cıktığından olayı diyetteyim
cok zor ya dayanabilmekkkk

selam kızlar oğlumla biz geldik.. herkes iyidir umarım.. loracım koşmayı özeldim yüz üstü yatmayı ve araba kullanmayı birde cinsel hayatımızı ee ne yalan söylim gerçek bu

söyleyin bakalim kizlar hamile kaldiktan sonra simdiye kadar en cok neyi ozlediniz

yüzüstü yatmayı, sigarayı, masa tenisini, tenisi, gece gezmelerimizi, deliksiz uykularımı, istediğim şeyi istediğim zaman yiyip hiç bir sıkıntı çekmemeyi ayy inanın saymakla bitmez
ama pişmanmıyım
aslaaa
oğluşum herşeye değerr

benim kilo durumum da çok iyi gitti şimdiye kadar şükür hala 12 bile olmadım toplamda ki normalde zaten toplucaydım (68,5 başlamıştım) ama son ayım tatlı krizleri ve yemeleriyle geçti ve devam ediyor, yemek biter bitmez hemen ya dondurma ya bişi aranıyorum. ben de tatlıya abone grubundayım yani kızlar

selam kızlar biz geldik,

kontrolümüz iyi geçti. kızlarım iyiler çok şükür. nst de sancı çıkmadı.çarşamba sezeryanım var. cumartesi hastaneye gidip bir sürü tahlil yaptırmam gerek. anestezide de muayene ettiler beni. yani kızlar anladımki gerçekten sonuna geldik :) inandırıcı gelmiyordu bana. inşallah kızlarım çarşambaya kadar bekler.

hoşgeldin canım herşeyin yolunda olmasına sevindim 9 ay sonuna geldin darısı başımıza hayırlısıyla çarşamba bende nst ye bağlanacam bakalım benim nasıl çıkacakkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…