- Konu Sahibi deryahakan
-
- #16.141
biraz şekerleme yapmışım tv izlerken,uyandım canım deli gibi tatlı çekiyor.pratik bişi yapsam diyorum üşenmeden.
HYM60 iyi yapmışsın hazırlamakda tabi,ben bile beşiğini kurdum.odası hazır bitek halısı serilcek doğuma yakın oda.hatta evimde halılarımı bile kaldırmıştım ben yazın.anneciğim yıkayıp kaldırmıştı doğuma yakın serersin diye.zaten artık çok fazla halıymış felan serilmiyo günümzde.ama bizim dikkat etmemiz lazım,üşütmemeliyiz.
Selam lora;
Biz şimdi 35 hafta 4 günlük olduk. sizin ne kadar oldu?
Ben de bebeğimin kıyafetlerini dalin sıvı bebek deterjanı ve yumuşatıcısı ile yıkadım. çok güzel oldular mis gibi de koktu. Hacı şakirin sabun tozu düşük ısıda erimediği için karar veremedim.
Herkese kolaylıklar diliyorum... :CüvCüv:
ilkim bende son bi kaç haftadır müthiş tatlı yeme ihtiyacı duyuyorum ama neyseki kilo durumum hala tatlı yememe müsayit....
resmen tatlıyıya abone oldk desem yeridir yani:)
ilkim bende son bi kaç haftadır müthiş tatlı yeme ihtiyacı duyuyorum ama neyseki kilo durumum hala tatlı yememe müsayit....
ay kızlar tatlı demeyin
gebelikte şeker cıktığından olayı diyetteyim
cok zor ya dayanabilmekkkk
valla allah sabir versin cnm seni anlayabiliyorum kim bilir nasil zordur neyse dogumdan sonra tadini cikarirsin bol bol
söyleyin bakalim kizlar hamile kaldiktan sonra simdiye kadar en cok neyi ozlediniz
söyleyin bakalim kizlar hamile kaldiktan sonra simdiye kadar en cok neyi ozlediniz
selam kızlar oğlumla biz geldik.. herkes iyidir umarım.. loracım koşmayı özeldim yüz üstü yatmayı ve araba kullanmayı birde cinsel hayatımızıee ne yalan söylim gerçek bu
selam kızlar biz geldik,
kontrolümüz iyi geçti. kızlarım iyiler çok şükür. nst de sancı çıkmadı.çarşamba sezeryanım var. cumartesi hastaneye gidip bir sürü tahlil yaptırmam gerek. anestezide de muayene ettiler beni. yani kızlar anladımki gerçekten sonuna geldik :) inandırıcı gelmiyordu bana. inşallah kızlarım çarşambaya kadar bekler.
ay kızlar tatlı demeyin
gebelikte şeker cıktığından olayı diyetteyim
cok zor ya dayanabilmekkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?