- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #16.341
bende yay burcuyumkaydirigubbakcemile3 15 aralık doğumluyum kızımıda o tarihte doğurmak istiyorum dr 12 aralık dedi bakalım 15 aralığa kadar tutmak istiyom kızımı karnımda heheh
ben de bu ballımı niye seviyorum acaba diye soruyordum kendime:jeyyar:
:1hug:
herkese günaydın..
yarın sabah annecim gelicek.
benim de doğurmamam için bir sebep kalmıyor böylelikle :))
iki akşamdır da sancım oluyor,hayır olsun inş...
günaydın tatlı anneler nasılsınız bugün.
iyi hafta sonları diliyorum hepinize.
bu arada dikkatime çektide fenerbahçemine dün sabah 7.39 dan beri hiç girmemiş siteye.
dün kontrolüm var demişti bişimi olduki haberi olan varmı aranızda.
günaydın arkadaşlar,
dün sabah nts ye girdim bebeğin kalp atışları hızlı çıktı.öğleden sonra tekrar görücem dedi doktor tekrar gidip çektirdim.sabahkine göre daha iyi dedi.salı tekrar görecekmiş.dün heyecan yaptı sanırım sabahki gibi çıksa alacakdı bebeği.dayan sık dişini 10 gün daha diyor.doktorum.bugün son iş günüm artık dayanamıyorum kızlar.sanırım bu durum yorgunlukdanda oldu.
36+5 oldum herkes yat dinlen diyor zaten sanırım doğrusuda bu.
evet ya girmedi siteye msn sinide açmadı doğurdumu acaba aralığa kimse kalmayacak galiba kaydirigubbakcemile3 ben hariçmirmirmirmir
dorucum ben kaç olduğunu bilmiyorum ama o kağıtta yazıyor mu acaba sadece doktorun söylediğinden biliyorum ama nedense içim rahat tehlikeli günler geçtiğinden sanırım.
emine ikinci aralık annesi olmuş olabilir yani, ne güzel ya bebişlerimiz gelmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?