2008 Aralık Anneleri

bende yay burcuyumkaydirigubbakcemile3 15 aralık doğumluyum kızımıda o tarihte doğurmak istiyorum dr 12 aralık dedi bakalım 15 aralığa kadar tutmak istiyom kızımı karnımda heheh

ben de bu ballımı niye seviyorum acaba diye soruyordum kendime:jeyyar:
:1hug:

günaydın arkadaşlar,
dün sabah nts ye girdim bebeğin kalp atışları hızlı çıktı.öğleden sonra tekrar görücem dedi doktor tekrar gidip çektirdim.sabahkine göre daha iyi dedi.salı tekrar görecekmiş.dün heyecan yaptı sanırım sabahki gibi çıksa alacakdı bebeği.dayan sık dişini 10 gün daha diyor.doktorum.bugün son iş günüm artık dayanamıyorum kızlar.sanırım bu durum yorgunlukdanda oldu.
36+5 oldum herkes yat dinlen diyor zaten sanırım doğrusuda bu.

gökdenizciğim artık kendini düşün.bence işi bırak yat dinlen evinde.zaten bebeğin doğunca dinlenmeye vaktin olmıcak be canım.a.s.

herkese günaydın..
yarın sabah annecim gelicek.
benim de doğurmamam için bir sebep kalmıyor böylelikle :))

iki akşamdır da sancım oluyor,hayır olsun inş...

canım gözün aydın hadi allah kavuştursun az kaldı anneciğinin gelmesine
tabikide betül kızımızında gelmesine.kaydirigubbakcemile3
beni beklemicen sanırım bu gidişle. doğur bana haber verme bak ben sana ne yapıyom:mymeka:

günaydın tatlı anneler nasılsınız bugün.
iyi hafta sonları diliyorum hepinize.

bu arada dikkatime çektide fenerbahçemine dün sabah 7.39 dan beri hiç girmemiş siteye.
dün kontrolüm var demişti bişimi olduki haberi olan varmı aranızda.

selam aralık anneleri, sizin adınıza çok sevindim, yaklaşmak çok güzel bi duygu olmalı. umarım anne ve çocuk olarak çok sağlıklı bir doğum ve sonrası geçirirsiniz.

birşey sormak istiyordum. doğumda yanımızda annemizin kalması mümkün mü acaba? benim en büyük destekçim annemdir, eşim de öyle ama kan tutuyo onu. önceki sancılarımda(regl) da sadece annem olunca rahatlardım.

evet ya girmedi siteye msn sinide açmadı doğurdumu acaba aralığa kimse kalmayacak galiba kaydirigubbakcemile3 ben hariçmirmirmirmir

canım kalp atışlarının kaç olduğunu yazmamışın ama benimki dünkü nst de 160 ve üstünde çıktı sürekli, ayrıca yarım saatte 50 fazla tekme yedim, o yüzden ilave bir yarım saat daha nst de kaldım, ancak doktor endişelenecek birşey olmadığını söyledi, ben haftada iki kez nst giriyorum, bu ikinci kez başıma geliyor zaten, 37+3 oldum ben artık, her seferinde tamam geliyor diyorum ama henüz bir şey yok hayırlısı artık, o yüzden kalbini ferah tut, onlar ne zaman geleceklerini iyi biliyorlar

dorucum ben kaç olduğunu bilmiyorum ama o kağıtta yazıyor mu acaba sadece doktorun söylediğinden biliyorum ama nedense içim rahat tehlikeli günler geçtiğinden sanırım.

dorucum ben kaç olduğunu bilmiyorum ama o kağıtta yazıyor mu acaba sadece doktorun söylediğinden biliyorum ama nedense içim rahat tehlikeli günler geçtiğinden sanırım.

kağıtta yazmıyor canım, eşim yanımdaydı o makinaya baktığı için biliyorum bende, ama bende rahatım tehlikeli günler geçtiği için, çünkü ben 8 aydır yatıyorum sürekli düşük ve erken doğum tehdidi yüzünden, o yüzden artık gelirse çok mutlu olacağım

dorucum Allah sağlıkla kurtarsın senide gerçekden şu yaptığın çok değerli çok kıymetli bir özveri ama karşılığı için hep herşeye değer diyorum.o bebek için nelere katlanmadık ki olana kadar.o kadar istedim ağladım zor günler yaşadım.hamileliğimin başından bu yana o kadar korkuyorum ki olunca ne yapacağım bilmiyorum duygularıma hakim olmalı ve iyi bir evlat yetiştirmeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…