2008 Aralık Anneleri

hayırlısı inşallah doğurduysada allah sağlıkla kucağına kucaklarımıza almayı nasip etsin nerde varsa yarabbim...

emine için hayırlısı olur inşallah, nazlıcık doğumunu kaçırmışım ben, bebişlere gelenlere gözün aydın

Bulutlu bir İzmir Cumartesi'sinden herkese merhaba!
Güzel anneler iyidirler inşallah.

Kızlar Emine^ye mesaj yolladım şimdi.Biraz bekleyeceğim.Cevap gelmezse arıyorum.Doğum falan olduysa telefonu açamaz kimse belki dedim...Cevap yok hala ya.Hayırlı haber olsun da,beklediğimize değsin di mi?Heyecanlandım ama ben çok

heran telaş içindeyiz farkındamısınız son zamanlar yaklaştımı ne yapıcaz bakalım.çok tatlı heyecanlarmış bunlar Allah herkese yaşatsın.

Kızlar Emine'den cevap geldi.Doğurmamış.Bilgisayarı bozulmuş.Rahat nefes alayım ben önce.Çok heyecan yaptım bi anda.

Evet Gökdeniz'cim ya gerçekten çok tatlı bu bekleyiş.Korku ve mutluluk arası garip bir duygu.Umarım hepimiz,bebeklerimize kavuştuğumuz mutlu anlarımızı burada paylaşma imkanı buluruz.En güzel doğum hikayelerini biz yazarız inşallah.

amin inşaallah canım ya.yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik aylarca birbirimizi tanıdık.güzel doğum hikayelerimizide anlatmayı nasip etsin Allah.

bhk ciğim canım gözün aydın hem kızın geliyo hem annen.:teytey:yerinde olmak isterdim canım bee.zaman geçmiyo bizimsenağlama

ay saol ilkimcim..
Allah ikisine de hayırlısıyla kavuştursun inş..

annecim doğum yaklaşınca anlarsın demişti.
ben de 2-3 gündür cok rahatsız hissediyorum kendimi.
bilimiyorum psikolojikmiş.
bakalım artık görücez,ne zaman gelicek bu kız..

Selam benım bıldıgım es dısında kımseyı almıyorlar doguma. Ozellıkle ozellerde sadece ese ızın verılıyor bılıyorum ben.:1rolleyes:

kız ben seni bekliyorum.
gözüm telefonda.
sen işlem tamam dediğin anda ben de doğumu tetikleme yoluna gidicem hemen :jeyyar:

kızlar naber herkes iyimi.. bu arada nazlı pıtırcık doğum yapmış hayırlı olsun bebeği.. ya benim şafak 6 ama bugün sancım var baya korkuyorum benim oğlan gününü beklemeyecek gibi..bu arada zeamays nerelerde ya onuda çok merak ediyorum çarşamba günü sezeryanı var.. Allah kolaylık versin cümlemize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…