2008 Aralık Anneleri

selam arkadaşlar,25 kasımda muayenem ve nst var,doktorum sezaryan gününü 4 aralık olarak söyledi,ama daha önce sıkıntın olursa erken de olabilir dedi.doktor bebeği 39 haftadan gün alması için bekleyecekmiş.Doğumda hastalarıma kesinlikle sonda ve lavman uygulamıyorum dedi.
Turşu ve çiğ köfte yemeyen biri olarak gebelikte sürekle turşu yediğimi söyledim.Tuz açısından sakıncası olacağını ama benim tansiyonumun 11 olması nedeniyle sorun olmadığını söyledi.Ye tatlıyı doğur hakkıyı derler ama ben hep acı ve ekşi yiyip durdum.

Hayırlısı olsun canım.Bebeğin sağlıkla gelsin inşallah.
Şu ye tatlıyı,ye ekşiyi lafları hem herkese göre farklı söyleniyor hem de her hamileye uymuyor.Bu tür lafları hiç takmıyorum artık.Bana da tatlı yiyorsan erkek olacak dediler,benim kızım olacak.O yüzden boşver.Bebeklerimiz sağlıklı doğsun yeter.

merabalar siteye bir türlü giremedim bugün yağmurdan fırtınadan bağlantıda problem yaşadım sürekli, kontrolümüz vardı bugün oğluşla, doktorum pek rahat olduğunu hiç çıkası olmadığını söyledi:) bu hafta da gelmezse önümüzdeki haftaya tarih belirleyeceğiz. bakalım hayırlısı. ama ödüm kopuyo bu haftayı nasıl geçireceğim bakalım

kızlar görümcem doğum yaptı epidural normal çok ciici bi kızımız oldu iyki gitmişim dedim şimdi çooooook yorgunum ama anlatmak istediğim çok şey var inş yarın sizlerle paylaşırım

özellikle epidural düşünenler beni dinlemeden aman doğurmayın

şaka şaka vallla elimden gelse hemen doğurcam bebiş kokusu çook güzel

ya bugün gelmeye karar veren olursa bizim normal doğum bebişlerinden, anlatmadan gidilmez ki çelikcim aşkolsun:)

aaaa çok sevindim hayırlı olsun... Tavsiye ediyor musun epidural'i? Hangi hastanede oldu dogum?

aralık anneleri erkenden yattılar sanırım bugün, ben müzmin erkenciyim zaten: hala uyanık olanlara iyi geceler

merhaba kızlar.nasılsınız bakim,emineden haber var mı.
bugün yorulduk valla kızımla,sinemaya gittik akşam da geç geldik.zaten bu son gidişimdi biyere.belimin ağrısına ne oturabildim nede rahatedebildim.artık evde yatıp dinlenmek biyere çıkmamak gerekiyormuş benim için.

karnım çok kaşınıyo kızlar.hiç böyle kaşınmazdı,acaba çatlıcak mı bu son günlerde nedir.
bu gece kimseler yok bu arada

canım benimde çok kaşıyor ben kaşımamaya özen gösteriyorum. yağlı krem sür kaşındıkça iyi geliyor kaşıntısını alıyor.

bugece bi ben varım galibasengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…