- Konu Sahibi deryahakan
-
- #16.401
karnım çok kaşınıyo kızlar.hiç böyle kaşınmazdı,acaba çatlıcak mı bu son günlerde nedir.
bu gece kimseler yok bu arada
yok kıs bitek sen değilsin.gold ve elifcino gözetliyo bizi alttan.
hadi ben kaçtım kızlar kocişim geldi. hepinizi bol bol öpüyorum iyi geceler.Şeniz
günaydın aralık anneleri valla bende kaçmak istemezdim ama çok yoruldum görümcem hemşire burda özel hast falan olmadığı için devlette doğum yaptı ama gerçekten hast çooook güzel herkes çok ilgili
görümcem hiç acı çekmek istemiyodu sezaryanı düşünü yodu hep ikimizinde dr olan hasan bey normali önerince oda epidural düşünmüş ve hiç acı çekmeden doğum yapacağına inanmıştı şunu söleyebilirim hayalleri yıkıldı
açıklık 4cm olana kadar hiç bi müdahale yapılmamış o acıyı sancıyı çekmiş açıklık 4cm olduğunda epidural uygulanmış ama herkes şunu söylüyo çok güzel sel gibi sanciları geliyodu epd yaptırmasaydı 1 saate doğum gerçekleşirdi
inanın doğumdan sonra çok rahattı
bhk ve aybike sizlere kesinlikle katılıyorum ve herkesin bunun bilincinde olması için yazdım ama inanın doğumdan sonra çok rahattı
doğum 19.00 gerçekleşti 4 cm açıklıktan 9 saat sonra oldu belkide normali böyledir
öyle sayılır, dün gece oğlan aşırı hareketliydi ve karnım çok sık sertleşti, uyku filan hak getire, şimdide insülin saatim olduğu için kalkıp kahvaltı yaptım mecburen, gün içersinde sızmazsam ne iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?