- Konu Sahibi deryahakan
-
- #16.421
iyi pazarlar kızlar... ben de dun koltukta uyuya kalmışım bir uyandım sabah 4 ve nasıl karnım kaşınıyor herhalde ilkim le gunlerimiz yakın diye o ne derse bilinçaltına atıyorum ertesi gun bende de baslıyor.. Daha evvel de bel ağrılarını kıskanmıştım.. Gece 4 te kalkıp kremler surundum valla kadar selilut oldum ki bari çatlamayayım...
Epidurale gelince açılmanın ne kadar zamanda tamamlanacagını kimse net kestiremediğinden hemen bastan veremiyorlar epidurali ya açılma tamamlanana kadar etkisi gecerse? Bu yuzden belli bir açılmaya gelene kadar bekliyor doktorlar ve epidural varken sakın birşey hissetmeyecegim diye dusunmeyin nasıl dişiniz çekilirken uyuştuğu halde orda bir işlemler yapildiğini hissediyorsanız epidural de oyle (bunu daha evvel yazmiş olabilirim) tamamen neler yapildiğinin farkındasınız, sadece acı yok! bhk nin dediği gibi normal dogum da kimi zaman sadece kesik ve dikişin acısını bile hissetmediğiniz oluyor ama birçok ileri gelen doktor şu anda özellikle normal doğumda epiduralin bir mucize olduğunu düşünüyor...
Bir de doktor benim sırtımı kontrol etti çok hamilelikte sırtı çok yağlanmış gebelerde çok zor oluyormus epidural..
iyi pazarlar kızlar... ben de dun koltukta uyuya kalmışım bir uyandım sabah 4 ve nasıl karnım kaşınıyor herhalde ilkim le gunlerimiz yakın diye o ne derse bilinçaltına atıyorum ertesi gun bende de baslıyor.. Daha evvel de bel ağrılarını kıskanmıştım.. Gece 4 te kalkıp kremler surundum valla kadar selilut oldum ki bari çatlamayayım...
Epidurale gelince açılmanın ne kadar zamanda tamamlanacagını kimse net kestiremediğinden hemen bastan veremiyorlar epidurali ya açılma tamamlanana kadar etkisi gecerse? Bu yuzden belli bir açılmaya gelene kadar bekliyor doktorlar ve epidural varken sakın birşey hissetmeyecegim diye dusunmeyin nasıl dişiniz çekilirken uyuştuğu halde orda bir işlemler yapildiğini hissediyorsanız epidural de oyle (bunu daha evvel yazmiş olabilirim) tamamen neler yapildiğinin farkındasınız, sadece acı yok! bhk nin dediği gibi normal dogum da kimi zaman sadece kesik ve dikişin acısını bile hissetmediğiniz oluyor ama birçok ileri gelen doktor şu anda özellikle normal doğumda epiduralin bir mucize olduğunu düşünüyor...
Bir de doktor benim sırtımı kontrol etti çok hamilelikte sırtı çok yağlanmış gebelerde çok zor oluyormus epidural..
bu aread epidural konusunda kilolu bi arkadasım inanmıycaksınız ama 8. iğnede epidurali yerini bulmus sezeryan sırasında yani her seferinde uzman batırıp yeri bulammaıs boş çıkarmıs iğneyi bu son dnememm olmazsa bayılıcaz demiş ama sonuncuda yani 8, de olmus allahım ne kötü bi psikoloji
tamam canım gece yatmadan önce denerim.şuan kaşıntı yok.
goldcuğum bende de çok selülüt oldu.dün bacaklarım bir şişmiş şaşırdım kaldım.popom selülüt hepbenneyaptımki
Bunu paylaşmasan olmaz mıydı canım.Burada kilolu olanlar da var.Bilmesek de olurdu.
arkadsım medelanın süt pompasını ve saklama poşetlerini ben hepsiburada.cım dan aldım saklama poşeti kesin var onu biliyorum ama aparatları varmı bilmiyorum bi bak istersenkızlar selam..ben pek fazla yazı yazmıyorum ama hep yazılanları takip ediyorum...size birşey sormak istiyorum...bir arkadaşım medela marka göğüs pompasını bana verdi kullanmam için..ancak onların aparatlarının yenisini almak istiyorum...yani o süt çeken parçalarını ve kabını...hijyen açısından daha iyi olur diye düşünüyorum ....ama netten araştırdım bulamadım..acaba bu konuda yardımcı olabilecek kimse varmı....bunları nerden alırım acaba???
Merhaba
İyi akşamlar arkadaşlar.Nasılsınız?Hamd olsun daha iyiyiz.
Şubat ve temmuz anneleriyle ilgili başlıklarda ücretsiz numunelerle ilgili paylaşımlar var.Ben de oradan öğrendiğim adreslere mail yolladım.Sadece 3 yerden numune geldi.Neden burada da paylaşıma açmıyoruz ki?Eğer ki çok çok eski bir paylaşımı olduysa bilemiyorum.Ben de oradaki arkadaşlarla hem fikirim;çok hoş ve eğlenceli birşey :)))))
Selametle,sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?