2008 Aralık Anneleri

merhaba kızlar.bi yandan parmaklarım klavyede,bi yandan aklım doğum anlarında.sanırım bende de gün geçtikçe normal doğum korkusu artıyor.keşke baygın halde normal doğum yapılsa.yani narkoz verilmiş gibi.ama kim ıkıncak:uhm:benim çok yakın arkadaşım ben doğuramam dediği halde,normal doğurdu.hemde canı çok azdı.ama zavallımı bakırköyde biraz daha biçtiler tabi.doğumdan sonra hemen bayılmış.gözlerini açtığında bebeğini görmüş tabi.
offf yaaa.o an iğne derdi,suni sancı derdi,bilmem fitil felan allahım yardım etsin ya hepimize.ben iğne olmaya korkuyom ya.yok yok korkmak yok pırt diye çıkaracaz-tatlicadiarzu-

nasıl yani goldcum sırtı yağlanmış olana zor oluyo:1shok:r. anam iyikide benim sırtım yağlanmadı ozaman. senin nasıl yağlanmadı sanırım seninde fotolarda gördüğüm kadarıyla

oy canım benim.sen ne dersen bende biliç altı yapıyorum.aynı gün doğurcaz biz senle gör bak.ozaman haberleşiriz teldekaydirigubbakcemile5düngece çok kaşıntım oldu canım ya.bel ağrısı başlı başına zaten.çatlıcaz mı nedir

ilkimcim zeytin yağınıda bi dene istersen süper iyi geliyor bana. eski bi atlet yada tişört giyorum üstüme zeytin yağla masaj yapa yapa kaşınıtıyı aldırıyorum. akşam demeyi unuttum yağlı krem dedim ama buda iyi geldi bana.

tamam canım gece yatmadan önce denerim.şuan kaşıntı yok.
goldcuğum bende de çok selülüt oldu.dün bacaklarım bir şişmiş şaşırdım kaldım.popom selülüt hepbenneyaptımki

banada eczacı bi arkadasım kakao yağı öenermişti gerçekten süper bişi aktarlarda var..bu aread epidural konusunda kilolu bi arkadasım inanmıycaksınız ama 8. iğnede epidurali yerini bulmus sezeryan sırasında yani her seferinde uzman batırıp yeri bulammaıs boş çıkarmıs iğneyi bu son dnememm olmazsa bayılıcaz demiş ama sonuncuda yani 8, de olmus allahım ne kötü bi psikoloji ilkim bende eminim sen çok korkuom hala doğumum yaklastı nasıl doğuracağıma bile karar veremedim ama her kadın gibi bizde doğurup hiç yasamamıs gibi olucaz evlatlarımızı kucağımıza alınca :)

Bunu paylaşmasan olmaz mıydı canım.Burada kilolu olanlar da var.Bilmesek de olurdu.

ay inşallah epiduralle ilgili sıkıntı yaşamayız ceyremcim de rahat rahat doğururuz. bu arada benim bu hafta ellerim şişmeye başladı ama ne şişmek yüzüğümü falan takamadığım gibi sabah hareket ettirirken zorlanıyorum, oysa ne yüzümde ne ayaklarımda yok öyle belirgin bir şişlik

kızlar selam..ben pek fazla yazı yazmıyorum ama hep yazılanları takip ediyorum...size birşey sormak istiyorum...bir arkadaşım medela marka göğüs pompasını bana verdi kullanmam için..ancak onların aparatlarının yenisini almak istiyorum...yani o süt çeken parçalarını ve kabını...hijyen açısından daha iyi olur diye düşünüyorum ....ama netten araştırdım bulamadım..acaba bu konuda yardımcı olabilecek kimse varmı....bunları nerden alırım acaba???

tamam canım gece yatmadan önce denerim.şuan kaşıntı yok.
goldcuğum bende de çok selülüt oldu.dün bacaklarım bir şişmiş şaşırdım kaldım.popom selülüt hepbenneyaptımki

Canım bende de aynı sorun var.Maalesef en cok da canım buna sıkılıyor. Ne yapıcam bılemıyorum ama mutlaka vakıt kaybetmeden doktorumuzla da konusup kullanabılecegımız kremlerı surup bol su ıcıp bıraz dolasımı hızlandırmamız lazım. Daha once karboksı terapı de yaptırmıstım ve emzırme donemı de yapabıldıklerını sadece ılaclıenjeksıyon yapmadıklarını soylemıslerdı ve tabıı kacınılmaz lpg. O selulıtlerı bu sene havuzda yanımda gezdırmek ıstemıyorummmmm hihoyyyt

Merhaba

İyi akşamlar arkadaşlar.Nasılsınız?Hamd olsun daha iyiyiz.

Şubat ve temmuz anneleriyle ilgili başlıklarda ücretsiz numunelerle ilgili paylaşımlar var.Ben de oradan öğrendiğim adreslere mail yolladım.Sadece 3 yerden numune geldi.Neden burada da paylaşıma açmıyoruz ki?Eğer ki çok çok eski bir paylaşımı olduysa bilemiyorum.Ben de oradaki arkadaşlarla hem fikirim;çok hoş ve eğlenceli birşey :)))))
Selametle,sevgiler.

iyi akşamlar kızlar ya zaman yaklaştıkça vakit geçmiyo bu çarşamba nst ye bağlanacam bakalım sonuç ne olacak benim çok sancım oluyo ama yalancı sancı dedikleri bumu bilmiyom oğlumda sezeryan olmuştum ama hiç bu şekilde sancılarım olmamıştı 39+4 te doğurmuştum bide offf

Bunu paylaşmasan olmaz mıydı canım.Burada kilolu olanlar da var.Bilmesek de olurdu.

epidural uzman işi arkadasım kilolu derken şuan bende enaz onun kadar varım açıkçası ne uzmanlar var kimlere neler yapıyo bi kerede sorunsuz o arkadsımın handikapı olmus yazık bide 9 eylül gibi yerde benneyaptımki

arkadsım medelanın süt pompasını ve saklama poşetlerini ben hepsiburada.cım dan aldım saklama poşeti kesin var onu biliyorum ama aparatları varmı bilmiyorum bi bak istersen

neler varmış mesela
bizde isteyelim o zaman:lepi:

bu arada herkes nasıl
son günler artık
ben iyiyim 2 cm açıklıkla gezip duruyom
1 haftayı doldurduk bakalım daha ne kadar bekleyecek oğlan aralık mı olacak kasım mı olacak
aayyy kendi kendime bu aralar o kadar çok soru soruyorum ki
işi abarttım şimdi de size soruyorum:roflol::roflol:

adamel ne zaman hayırlısıysa o zaman gelsin
kızlar evlerin temizliğini ne ettiniz bittimi ben daha başlamadım bile bu perşembe değilde haftaya yapacam bayram temizliğiyle bir olsun bayram sonunda sezeryana girecem ya ev kirlenmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…