- Konu Sahibi deryahakan
-
- #16.441
adamel ne zaman hayırlısıysa o zaman gelsin
kızlar evlerin temizliğini ne ettiniz bittimi ben daha başlamadım bile bu perşembe değilde haftaya yapacam bayram temizliğiyle bir olsun bayram sonunda sezeryana girecem ya ev kirlenmesin
tek basına buyuk temizliğe girişme canım ben senin evinin resmlerini görmüştüm sitede oldukça geniş, guzel bir evin var, gerekirse bir yardımcı tut.. normal de yapmıyorsak bile Bu dönemde buna butçe ayırmaya calışmalıyız.
adamel ne zaman hayırlısıysa o zaman gelsin
kızlar evlerin temizliğini ne ettiniz bittimi ben daha başlamadım bile bu perşembe değilde haftaya yapacam bayram temizliğiyle bir olsun bayram sonunda sezeryana girecem ya ev kirlenmesin
bu arada herkes nasıl
son günler artık
ben iyiyim 2 cm açıklıkla gezip duruyom
1 haftayı doldurduk bakalım daha ne kadar bekleyecek oğlan aralık mı olacak kasım mı olacak
aayyy kendi kendime bu aralar o kadar çok soru soruyorum ki
işi abarttım şimdi de size soruyorum:roflol::roflol:
adamel takviminde annem beni -bir an evvel doğurmak için herseye razi gerekirse sex bile yapar diyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 dogru mu gııı? kaydirigubbakcemile3
ya sormayın ben çalışmayınca anladım ev dediğin şey içinde böyle çok yaşanınca hemencene kirleniyormuş daha persembe temizledik cuma akşamı çaya misafir geldi anında leş gibi oldu(
adamel takviminde annem beni -bir an evvel doğurmak için herseye razi gerekirse sex bile yapar diyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 dogru mu gııı? kaydirigubbakcemile3
al benden de o kadar goldcum
pamukçuklar mı yumurtluyorum diye kendimden şüphe etmeye başladım, izinli olduğumdan beri temizliğin iki gün sonrası heryerde sevimsiz pamukçuk tozlardan
:roflol::roflol:
hadi yaaa bende de ingilizce yok baktım bişeyler yazıyo yanlış anlamışımdır demiştimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok kız erken doğum tehdidi ola ola sende yani
yürümeye korkarken bi de yani:roflol:
Desene hepimiz unuttuk o işleri:teytey: :teytey:
hayatta farketmezdim orda yazanları ne kadar dikkatlisin goldgelb maşallah valla, şimdi baktım hepsine. seninki de bilimsel olanlardanmış
ooooo ooooooooookaydirigubbakcemile3
olan kocalara oluyor
bi de doğum sonu
neyse napalım artık baba olması kolay mıkaydirigubbakcemile2
bakalım lohusa döneminden sonra yoluna girer inşallah..
bazı arkadaslarım diyor ki eşinin yanında emzirme, sut sagma v.s.
siz bu konuda ne dusunuyorsunuz?
eskiden adamel daha sık gelirdi siteye ona çevirirdim takvimini ordan aklıma geldi bir de sex meks gorunce ama benim ki de esprili versiyon aslinda....
basta herkeste bu takvim vardı, sonra cicili bicili takvimler bulununca herkes onları aldı..ben cok sevdiğim için bu takvimi -bazen çok komik şeyler yazıyor- ilk bastan beri değiştirmedim...
bakalım lohusa döneminden sonra yoluna girer inşallah..
bazı arkadaslarım diyor ki eşinin yanında emzirme, sut sagma v.s.
siz bu konuda ne dusunuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?