2008 Aralık Anneleri

edolinacım çok hoşsun valla... Ben de yeterince kilo aldım ama sirt yağlanması derken doktorun demesi kimisinin sırt, bel bölgesi tabir-i caizse yastık baglamiş gibi oluyormuş.. yani her kilo alana epidural yapilamaz gibi bir durum yok, sen moralini bozma...

Son düzenleme:

tek basına buyuk temizliğe girişme canım ben senin evinin resmlerini görmüştüm sitede oldukça geniş, guzel bir evin var, gerekirse bir yardımcı tut.. normal de yapmıyorsak bile Bu dönemde buna butçe ayırmaya calışmalıyız.

çok büyük evim yok canım ya temizlik için kadın çağırdım ablamda yardıma gelecek:1hug:
hayırlısıyla şu temizliğimde bitse rahatlıyacam

valla ben 2 gün önce eve temizlikçi aldım
ev temizde ben değilim

adamel takviminde annem beni -bir an evvel doğurmak için herseye razi gerekirse sex bile yapar diyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 dogru mu gııı? kaydirigubbakcemile3

ya sormayın ben çalışmayınca anladım ev dediğin şey içinde böyle çok yaşanınca hemencene kirleniyormuş daha persembe temizledik cuma akşamı çaya misafir geldi anında leş gibi oldu (

son 12 günüm kaldı doğum için ama nedense bu hafta olcak gibi geliyor bana hatta 23-27 arası diye geçiyordu hep aklımdan (hayırlısı)
aslında yarın çağıracaktım temizlik için kadını ama üç gün sonra doğuma giderim o arada ev kirli olur diye düşünüp acaba diyorum doğum için yattığım gün mü yapılsa temizlik, tertemiz eve gelirim arka arkaya çağırmak manası
kızlar sanırım doğum yaklaştı stresinden kendimi temizlikti vs abuk işleri düşünmeye adadım kihkih

ya sormayın ben çalışmayınca anladım ev dediğin şey içinde böyle çok yaşanınca hemencene kirleniyormuş daha persembe temizledik cuma akşamı çaya misafir geldi anında leş gibi oldu (

al benden de o kadar goldcum
pamukçuklar mı yumurtluyorum diye kendimden şüphe etmeye başladım, izinli olduğumdan beri temizliğin iki gün sonrası heryerde sevimsiz pamukçuk tozlardan

senin ki 41 cm olmuş, 3 kg civarıymış ve her gun 30 gr civarı alıyormuş...
36 hafta, 3 gunlukmuş 25 gunu kalmış ballıcım...
adamelin takvimi espirili versiyon senin ki bilimsel versiyon....

adamel takviminde annem beni -bir an evvel doğurmak için herseye razi gerekirse sex bile yapar diyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 dogru mu gııı? kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:
hadi yaaa bende de ingilizce yok baktım bişeyler yazıyo yanlış anlamışımdır demiştimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yok kız erken doğum tehdidi ola ola sende yani
yürümeye korkarken bi de yani:roflol:

al benden de o kadar goldcum
pamukçuklar mı yumurtluyorum diye kendimden şüphe etmeye başladım, izinli olduğumdan beri temizliğin iki gün sonrası heryerde sevimsiz pamukçuk tozlardan

valla bende bayramdan once bir alacagım ondan sonra bir de ben dogumdayken gelip silip supurse cok super olur... gerci esim beni 40 gun anneme postalamaya kararlı, gece uyuyamayınca cok asabi oluyormus kocacım...süprizzzzz süprizzzzzsüprizzzzz

Desene hepimiz unuttuk o işleri:teytey: :teytey:

hayatta farketmezdim orda yazanları ne kadar dikkatlisin goldgelb maşallah valla, şimdi baktım hepsine. seninki de bilimsel olanlardanmış

hayatta farketmezdim orda yazanları ne kadar dikkatlisin goldgelb maşallah valla, şimdi baktım hepsine. seninki de bilimsel olanlardanmış

eskiden adamel daha sık gelirdi siteye ona çevirirdim takvimini ordan aklıma geldi bir de sex meks gorunce ama benim ki de esprili versiyon aslinda....
basta herkeste bu takvim vardı, sonra cicili bicili takvimler bulununca herkes onları aldı..ben cok sevdiğim için bu takvimi -bazen çok komik şeyler yazıyor- ilk bastan beri değiştirmedim...

ooooo ooooooooookaydirigubbakcemile3
olan kocalara oluyor
bi de doğum sonu
neyse napalım artık baba olması kolay mıkaydirigubbakcemile2

bakalım lohusa döneminden sonra yoluna girer inşallah..
bazı arkadaslarım diyor ki eşinin yanında emzirme, sut sagma v.s.
siz bu konuda ne dusunuyorsunuz?

canım günde 1-2 kere yapılan bişey değil ki
günde 10 defa emziriyorsun kaçında kaçacan adamdan
yok yaa ondan etkilenmezler herhalde
etkilenirler mi ki :uhm:
dur ben gece gelince sorayım bikaydirigubbakcemile3

yok canım niye etkilensinler valla ben emzirmiştim başka odalara kaçarsanız adamların yüzüne hasret kalırsınız ben yanında emziriyodum evde başkası olmadığı zaman

ii madem be ara ara bakayım sizin takvimlere:)

ya aslında ben bu konuda arkadaşlarına katılıyorum, tamam baba olmak, tamam destek olmak... elbetteki olacaklar ama doğrusu ya hamilelik döneminde bile bugüne kadar eşimle ikimize ait gördüğüm memelerimi artık sadece oğlumun olacaklar gibi hissetmeye başladım ki bu pek çok şeyi değiştirdi hayatımızda , tamam hamilelik zaten böyle olması gereken bir süreçti ama buraya kadar bence yaa:) sonrasında onları bir besleme gereci olarak görmesi ve sonra da unutması ihtimali de pek sevimli değil yaa
farklı konularda yardımcı ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…