2008 Aralık Anneleri

ii aksamlar hanımlar nasılsınız hamilelikleriniz nasıl gidiyor erkek cocuk dogurcak olan varmı aranızda sunnet olayı için soruyorum dogar dogmaz yaptırmayı dusunen varmı aranızda

ii aksamlar hanımlar nasılsınız hamilelikleriniz nasıl gidiyor erkek cocuk dogurcak olan varmı aranızda sunnet olayı için soruyorum dogar dogmaz yaptırmayı dusunen varmı aranızda

doğar doğmaz değil ama 6 ay sonra diye düşündük
yaza da geliyor dr lar da öneriyor
bilmem sonra küçük diye kıyamaz mıyız ozaman bi gelsin bakalım

Merhaba

Bir oğlum var ve 3 aylıkken ameliyat ve sünnet oldu.Sünnet olmasının sağlığı açısından faydası olmuştu.Biz de sol böbrekte sorun olduğu için 2000-2008 arası ömrümüz hastanede geçti.Ama bize denen;''eğer ki ameliyat+sünnet olmasaydı daha kötü olurdu.''
Çevremde de gördüğüm erkek çocuklarına bakardım ve mutlaka sünnet olmalı dediklerim kısa süre içinde sünnet olmuşlardır.Benim şimdi hayırlısıyla kızım olacak.Eğer ki erkek evladım olaydı kesinlikle yine 3.ayında sünnet ettirirdim.Tanıdığım sağlık personeli pekçok kuzenim de erkek çocuklarını erkenden sünnet ettirip sonra mevlüt ve eğlencelerini yapmışlardır.

Şahsen tavsiye ederim.Selametle.Sevgiler.:1hug:a.s.

ben doğar doğmaz yaptırmak niyetindeyim, hastaneyle görüştük, oğluşumun doktoru olarak seçtiğim doktorla görüştük, iyi olacağını söyledi, idrar yolu enfeksiyonu vs gibi problemlere karşı iyiymiş erken yaptırmak, cok sağlıklı dedi, göbeğiyle birlikte de iyileşiyormuş. hastaneden çıkmadan sünneti yapılacak inşallah,

arkadaşlar şu yukardaki yazılan ne terbiyesizlik boyutta.ben mi yanlış okudum ya

sorma ilkimcim anlayamadığımı düşündüm önce, sonra kötü içerik olarak bildirdim hemen

hayrola ya kimden bahsediliyor boyle ne yazmıs anlamadım valla neyse tsk ederim kızlar banada bebek saga sola cok hareket etmeden yaptırın dediler doktorumada sorucam bakalım artık

neler varmış mesela
bizde isteyelim o zaman:lepi:

bebelac,prima,nivea,babystar,milupa,veet,bioxın,hero baby,rozi,molfix,dalin gibi bebek markalarının nette adreslerini bulup iletişim kısmından mail yollayın.Bazı arkadaşlar çok şanslılar ve hepsinden numuneler alabiliyorlar,bazısı da sadece mail,bazısına da birkaçından numune gidiyor.Denemenizi öneririm.Sevgiler.a.s.:1hug:

Selam kızlar, 4 aralıkta anne olmayı bekliyordum. Ancak bebeğin suyunda azalma olmuş. O nedenle 20 kasımda bebeğimiz dünyaya geldi. Yazdıklarınızı okuyamadım şu anada ayrıntılı yazamayacağım. en kısa zamanda tekrar yazacağım kısmetse darısı başınıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…