2008 Aralık Anneleri

hayırlı olsun canım..hihoyyyt Allah sağlıklı uzun ve mutlu bir ömür versin size.. en kısa zamanda doğum hikayeni ve meleginin fotograflarını bekliyoruz..

cocostar canım gözün aydın.demek sende doğurdun he.bebeğin nasıl canım,sezaryan mı oldun.nasıl geçti doğumun.hemen başladım soru yağmuruna

Aleyküm selam arkadaşım.Süper bir haber bu.Maşallah,ALLAH(CC)hayırlı etsin, sevdilerinizle birlikte hayırlı bir ömür dilerim,ömrü-ömrünüz bereketli olsun inşallah(amin).
Gözünüz,gözümüz aydın bir melek daha yaşama katıldı.:asigim::1hug:a.s.

Sevgiler

cocostar gözünaydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bu ne kızlar ya aralıkta doğum yapacak pek kimse kalmayacak heralde birbir doğuruyo aralık anneleri

ben sitede yeni olduğum için tanımıyorum ama kelebeğim diye bir arkadaş daha doğum yapmış, aralık anneleri altında bir topic açılmış ilgilenenlerin bilgisine

cocostar gözünaydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bu ne kızlar ya aralıkta doğum yapacak pek kimse kalmayacak heralde birbir doğuruyo aralık anneleri

kaydirigubbakcemile3 Haklısın canım,çoğu arkadaşımız meleklerine kasım ayında kavuşuyorlar.Arada sürpriz isimler de oldu.
Bu gidişle ben aralık anneleri içinde tek mi kalabilirim.Ya da sonuna doğru kalanlardan olup kapanışı yapacağım.:CüvCüv: kaydirigubbakcemile3

Herkesler için haklarında hayırlı olanını dilerim.Selametle.Sevgiler.:1hug:a.s.

Cocostar gözün aydın.Allah analı bablı büyütsün.İnşallah sağlığı da iyidir bebeğinin.En kısa zamanda hikayeni bekliyoruz.

maşallah canım.evet teker teker doğuruyolar.bizde zaman geçsin diye hergün takvime baknıyoz.benim kızımda bu saatlerde maşallahı var teyzesi.bunlar uyutmıcak bizi.
göbeğin aşağıda mı,benimki halen yanda

Benim yusyuvarlak göbeğim.Sanki çok az aşağıya kaydı gibi.Sol tarafıma sırtını dayamış oturuyor yaramazım.Sağ tarafa tekme yumruk ne gelirse savuruyo.Bir de çok gazım oluyor benim.Resmen sancı giriyor karnıma gazdan.Fenalaşıyorum gazımı çıkaramazsam.Çok komik oldum ya.

bende de var o gaz sorunu.hatta akşamdan beri ıh mıh diyip duruyorum.bide burnum çok tıkanıyo,artık nefes alırken eşim dalga geçiyor benle.burun tıkanıklığı olurmuş ama.dozer gibi hissediyorum kendimi

Ben çamaşırları çıkarıp duş yapacağım.Kocişi de uyutmuyom banyo yaparken uyanık olsun diyeYarın da çok işimiz var ama belki bi ara girerim.Öptüm bıldırcınıma.s.

bende öptüm canım.eşin uyumadan gir duşuna hadi.size iyi bıcı bıcılar.bende sütümü içip yatacam.öp canım.cik cik cik:ecrin_bebek:

bende de var o gaz sorunu.hatta akşamdan beri ıh mıh diyip duruyorum.bide burnum çok tıkanıyo,artık nefes alırken eşim dalga geçiyor benle.burun tıkanıklığı olurmuş ama.dozer gibi hissediyorum kendimi

kaydirigubbakcemile3Dozer mi?kaydirigubbakcemile3Ben de geçende uyuyakalmışım koltukta.Bayağı horlamışım.Eşimin benzetmesiyle elektrikli testere gibi ses çıkarıyomuşum:roflol:

o horlamadan bu ara bendede var rezil oluom valla nerden çıktı anlamadım.benide eşim kameraya çekmiş horuldarken..yeni doğum yapanlar gözünüz aydın..attınız o tatlı heyecanlı kaygıyı bize hayırlısyla

herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün iyi haftalarınız olsun inşallah.yavaş yavaş bebişler gelmeye başlıyor bizde bekliyoruz daha allah bizde hayırllısı ile sağlıklı doğum yapmayı nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…