2008 Aralık Anneleri

Günaydın

Hayırlı,bereketli,mutlu bir hafta dileriz.Bu hafta da hayırlısıyla aramıza yeni melekler katılacak.ALLAH(CC)kolaylıklar versin herkese inşallah(amin).

Bugün;24 Kasım ÖĞRETMENLER GÜNÜ ve tüm öğretmenlerimizin bu gününü kutluyoruz.Bir günlük anımsanacak değerde insanlar değiller.Çünkü yaşamımızın her alanında O'nların sayesinde varız.Ama hiç aklına gelmeyenlere ithaf olması amacıyla böyle tek günlerin düzenlendiğini düşünüyorum.

Sevgiler.

arkadaşlarr aramızda eğitimci arkadaşlarım var ise öğretmenler günü kutlu olsun (benimde kutlu olsun )hihoyyyt

canım saol bu arad günlerimiz aynı gidiyo sen doğumu nasıl düşünüosun..ben hala karaer veremedim drum normal yaparsın diyo yıllarca spor yapmıs biri olarak ama bi arkadasım hemde 15 yıllık voleybol oyuncusuydu çok zor oldu normal o beni korkuttu bakalım artık hayırlısı

evet canım seninle aynıyızhihoyyyt
allahım hakkımızda hayırlısını versin
normal düşünüyorum ve normal istiyorum ama benim ve bebeğimin sağlığı yerinde olsunda sezeryan olacak derlerse ısrar etmem
bence normal doğum tamamen ağrı eşiğiyle ilgili yoksa köyde 17-18 inde doğum yapan kızlar var
bazıları ağrıya daha dayanıklı
arkadaşın belki dayanıksızdı ağrıya
ağrıyı çok hissedince ıkınmak nedir unutuyor bayanlar çünkü
1 yıl doğumhanede çalıştım bilirim
benim ağrı eşiğim kuvvetli ona güveniyorum ama ne olacak bilemem tabi

güzel bir hafta başıyla herkese merhaba.bütün öğretmenlerin gününü kutluyorum.çelik ve ceyrem size kokulu çiçekler yolluyoruma.s.

iyi haftalar arkadaşlar,
tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günün kutluyorum iyi ki varsınız:) hihoyyyt
(biliyor musunuz içimde uktedir öğretmenlik hala, paraya tav olup da girdiğim işimi seviyorum ama yine de bir gün tekrar şansım olursa çok isterim, ya da sayısaldan iyi para alırsam günün birinde bir kreş açarım cıvıl cıvıl:) koca adamlarla uğraşmaktan yeğdir bıcır bıcır veletler, hem emeğin karşılığının çok çabuk alınabildiği kutsal bir meslek)
bu kadar kıskançlıktan sonra tekrar sevgiler tüm öğretmenlerimize. a.s.

selam arkadaşlar ben sezeryan olmayı düşünüyorum 36 haftalığız şimdi nezaman uygun olur bilmiyorum ama doktorum bayramda alacak gibi bayram zor olur ama en azından mübarek bir günde doğar aslında ben sezeyandan bile çooook korkuyorum keşke üçüncü bi yolu olsa bunun

ben de bazen aynısıını düşünüyorum bu teknolojiyle daha iyi daha sevimli bir yolunu bulamazlar mı acaba doğumun diye zeynepocn:) ama pek şansımız yok görünüyor :))

herkese iyi hafta başları, öğretmenler günü kutlu olsun herkesin, benimde bu akşam nst ve muayene günüm ve açıkçası bugün sezeryan gününü öğrenmek istiyorum, çünkü artık kendimi çok ağırlaşmış hissediyorum, oğluş ya aşırı hareketli, ya aşırı sakin sanki o da sıkıldı artık gelmek istiyor, hele doktor bu hafta içi bir gün verirse çok mutlu olacağım, belli olursa gece gelince yazarım kesin

mrb kızlar bende tüm eğitimci annişlerin öğretmenler gününü kutluyorum 4 annemiz pırtlatmışne güzel yaw sıra bize geliyo

kızlar hepinize selamlar.
uzun süredir girememiştim pc bozuktu ancak tamir olabildi.
cuma günü olan kontrolumuz güzel geçti çok şükür
doktorumuz 30kasıma kadar bebek gelmesse 1aralıkta sezeryan yapıcam dedi
hayırlısı olsun inş.
hepinizi çok öpüyorum a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…