2008 Aralık Anneleri

emineciğim hşg.özledik seni.ve doğurdun zannettik.sende aldın tarihini demek hadi gözün aydın canım.eren nasıldıi

hoşbulduk canım.
keşke doğurmuş olarak dönseydim bende çok isterdim ama kader kısmet işte.
biraz gelemedim baya kızlar doğurmuş hadi hayırlı olsun.erenimde iyi artık dar geliyo yeri.sığmıyo karnıma.
bu arada toplam 13kğ almış bulunuyorum.
pazartesi gününe kadar zaman geçse bari :) kaydirigubbakcemile3

ah canım pztsi gelir şurda ne var ki.ya bizim nasıl gelecek.geçmiyo zaman,kıskanıyorum artıkınsenağlamabak ne güzel tarihini almışsın.çok az kaldı erenine kavuşmaya

canım neden sezeryan yapıyormuş anlamadım:uhm:
sancılanmanı neden beklemiyor

Hayırlı haftalar güzel anneler!!

Bıldırcın annemiz yarasın o sütler sana.

Emine'cim bilgisayarının yapılmasına çok sevindim.Sensiz olmuyor buralar.Günün hayırlı olsun canım.İnşallah dilediğin gibi Aralık'tan önce gelir oğluşun.

Öğretmen arkadaşların günleri kutlu olsun.

edo hoş geldin canım geçmişi okudun mu?
dun gece epiduralle ilgili cevap yazmıştım sana.
biraz mesgulsun herhalde bu ara, yorma kendini sakın..

edo hoş geldin canım geçmişi okudun mu?
dun gece epiduralle ilgili cevap yazmıştım sana.
biraz mesgulsun herhalde bu ara, yorma kendini sakın..

Hoşbulduk canım.Hem meşgulüm hem de çook yorgun hissediyorum kendimi.Şu anda duşakabin takılıy bitince hastaneye gidip kan uyuşmazlığı testi sonuçlarını alıcaz.Ordan sonra işler sıralanıyo zaten.Kalktığımdan beri de çok halsiz hissediyorum kendimi.Sanki dün bütün gün koşmuşum gib.

Okudum mu ki senin yazdığını...Dur bi bakayım ne yazmışın.

Sen nasıl hissediyosun fıstık annemiz?

slm kızlar hepimiz için güzel bir hafta olur inş...
tüm eğitimci anne adaylarının öğretmenler günü kutlu olsun...
benim pc şu sıralar oldukça ağırlaştı ve donuyor sanırım format istiyo...dolayısı ile geçmişe dönük yazılarınızı okumadım ama ilkimin yazdığına göre 4 arkdaşımız bebişlerine kavuşmuş...darısı başımıza inş...
bu arada isimlerini henüz bilmediğim içinayrıca tebrik edemediğim arkadaşlar hepinizi kutlarım pc sürekli donduğu için doğum hikayeniz ile kutlarım inş...
hafta sonu biraz gezelim dedik bizde ama sanırım şu saatten sonra en uygun hareket bizler için dinlenmek olsa gerek..
eminecim valla benimde göbişim artık buraya kadar der gibi...
umarım bayram tatiline kadar götürür bizi çünkü ciddi anlamda yürürken bile zorlanıyorum artık...

mrb tatlı annişler
edoşum seni hep zinde görmeye alıştık kendine dikkat et fazla yorma biliyosun sen yoruldun mu prensesimizde yorulur sonra kim mezdeke oynayacak

eminecim hayırlı olsun tarihin inş hayırlı bi şekilde kavuşursunuz ama niye sezaryan anlamadım bi sebep yoksa başka bi doktora da görün bence

Gold'cum var cidden daha bizim doğumlara.Biz birbirimizin hikayesini okuyup yorum yaparız artık.

Zea'da haber alan var mı? O da yok ne zamandır.

Benim kaçmam lazım kızlar.Öptüm hepinizia.s.

pc sürekli donuyor kızlar ..malum bende de ona tahammül edecek sabır şuan da yok maalesef:))
dolayısı ile müsadenizle ben kaçar:)
iyi haftalar tekrar...

kızlar 1aralığa kadar gelmesse dr sezeryan dedi
sezeryan demesinin sebebi vücud tipimin normal doğuma uygun olmaması .
yoksa bende normal istiyordum hep.
ama allahtan umut kesilmez tabi. belki gece aniden sancılanır normal yaparım (inş)
ayrıca hamileliğimin başından beri kan testlerinde kan hapı kullanmama rağmen kansız çıkıyordum.
doktorda bana
-doğum kanlı bir olaydır doğum anında çok kan kaybedeceksin ve ilave kana ihtiyacın olabilr dedi.
buna karşılık biz 2ünite kan bulunduralım dedi.
bizde kan işlerimizi hallettik çok şükür.
kan gerekirse hazırırz.
çarşamba günüde anestezi uzmanı ve diğer testler için hastaneye gidicez.
bakalım hayırlısı olsun inş.
hepinizi çok öpüyorumm a.s.

eminecim hoşgeldin canım
neden 1 aralık a kadar doğmazsa sezeryan yapıyor. 42 haftaya kadar yolu var.. hayırlısı olsun inşallah
öğretmen arkadaşlar, gününüz kutlu olsun.. insanlar kendi çocukları ile sabırla uğraşamazken zaman zaman, sizler sabırla mesleklerinizi yapıp kaliteli insan yetiştirmeye çalıştığınız için gerçekten size minnettarız.. Allah sabrınızı artırsın..
herkesler iyidir umarım.. millet pıtır pıtır doğurunca hepinizi bir heyecan bastı sanırım.. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin

emineciğim hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah canım allah gönlüne göre versin. bende doktora sezeryan istesem gün verirsiniz dime dedim ama doktorum evet veririm ama sana vermicem inşallah hayırlısı ile normal olacak dedi. ama ben korkuyorum

madem normale uygunsun, daha iyi o zaman, hayırlısı olsun allah yardımcımız olsun meltemcim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…