2008 Aralık Anneleri

eminecim benim doktorum da seninki gibi 5 ine kadar gelirse gelir yoksa alırım 5 inde dedi, bu cumartesiye kadar bekleyeceğiz.
kızlar bana da çok anlamlı gelmiyo kimileri 42. haftada doğururken doktorun eken almak istemesi ama doktor yakınlarıma da sordum, bazen bebeğin büyüklüğüne gelişimine vs bakarak da 40. haftayı geçirmeme kararı alabiliyormuş bazı doktorlar.

Merhaba

çelik198408 nasılsın hemşehrim?Artvin nasıl?Yükseklerde kar varmış.Köylerde artık iyice boşaldı,sona kalan emekliler de kapılarına kilit vurup gurbete çıktılar.Seneye kavuşmalara ya nasip ya kısmet artık. Hayırlısı inşallah.

Herşey yolunda mı canım?Forumda doktorun sezaryen yapabileceğini yazmıştın.Hayırlısı olsun canım,üzme kendini.Belli olmaz istediğin gibi normal de olabilir.ALLAH(CC)büyüktür,inşallah senin için,herkesler,hepimiz için hayırlısını nasip etsin(amin)Seni ve yakışıklını öpüyoruz.Selametle kalın. Sevgiler.(Doktorumuza da selamlar)

merhaba arkadaşlar.....uzun süredir net bağlantım olmadığından bulduğum kısıtlı zamanlarda ancak şöyle bir yazılanları okuyabiliyordum...artık eve net geldi de rahat rahat hem okuyup hem de yazabiliyorum :)

öncelikle doğum yapan annelerimizi tebrik ediyorum; allah analı babalı büyütsün....darısı biz diğer anne adaylarının başına....

kızım ve ben de heyecanla birbirimize kavuşacağımız günü bekliyoruz...

kendinize ii bakın.

hoşgeldin chealnadle.. bayagi surdu internet baglatmaniz bu arada neler yaptin bakalim, nasıl geçti evde zaman?
emineciğim hayırlısı nasıl olacaksa oyle olsun canım benim...
perihan (elvira) geldi mi doktordan bilginiz var mi bugun ona da sezeryan tarihi verecekti doktoru

çatı muayenesi olan varmı arkadaşlar

ben sezaryen ile doğum yapıcam meltemcim,ilk doğumumda kendi isteğim üzerine yine sezaryen olmuştu o yüzden tecrübe olarak bilgim yok ama duyduğum kadarı ile çok uzun sürmeyen kendini kasmadığın sürece de fazla rahatsız edici bişey değilmiş..

bugün dışarda işlerim vardı biraz doğumdan önce halledeyim deyip çıkıverdim ...
ama anladım ki artık tek bşına dışarı çıkmak ta tehlikeli olabiliyormuş çünkü eve sağ salim dönmek için dua ettim Allah'a....
ilk hamileliğimde bunları hiç yaşamadan doğuma gittiğim için sanırım kız bebişler annelerini nispeten daha fazla hırpalıyorlar galiba....

kızlar doktor yarın beni saat 9 da sezaryan ameliyatına alacak,benim için dua edin ne olur.Saat 7 de hastanede olmamız gerekiyor,bavulumu hazırladım,sabahı bekliyorum.Allahım hepimizi sağ selamet yavrularımıza kavuştur.

allah yardımcın olsun
sağsağlim gelin inşallah
doğum hikayeni beklerizhihoyyyt

aralığın 4 ünde olacaktı,bugün kontrolüm vardı,muayene etti ve vakit çok yaklaştı dedi,mesela yarın geliyorsun dedi.38 haftalığım.Ama 3 gündür kasıklarımda ağrı vardı,yatamaz olmuştum,bebeğin suyu sınırda,plasenta yaşlanmaya başlamış,bebeğin kilosu 3,200 gr dedi.Herşey gayet uygun,daha fazla beklemeye gerek yok edi.Ben de tamam dedim.İlk kızım 8 yıl aradan sonra gelmişti,kıymetli gebelik olduğu için sezaryan yapıldı.Bunda gayet sorunsuz bir gebelik yaşadım,ilki sezaryan olduğu için bu da öyle olmak zorunda maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…