- Konu Sahibi deryahakan
-
- #16.561
aralığın 4 ünde olacaktı,bugün kontrolüm vardı,muayene etti ve vakit çok yaklaştı dedi,mesela yarın geliyorsun dedi.38 haftalığım.Ama 3 gündür kasıklarımda ağrı vardı,yatamaz olmuştum,bebeğin suyu sınırda,plasenta yaşlanmaya başlamış,bebeğin kilosu 3,200 gr dedi.Herşey gayet uygun,daha fazla beklemeye gerek yok edi.Ben de tamam dedim.İlk kızım 8 yıl aradan sonra gelmişti,kıymetli gebelik olduğu için sezaryan yapıldı.Bunda gayet sorunsuz bir gebelik yaşadım,ilki sezaryan olduğu için bu da öyle olmak zorunda maalesef.
ademelcim,ikinci bebek erkek.Bundan önce 7 tane erkek bebeğim düşmüştü,Bir kızım oldu,kızım 4 yaşında,Şimdi oğluma kavuşacağım inşallah.
selam kızlar ben geldim ve doğum tarihim kesinleşti.
01.12.2008 tarihinde bebeğimi dünyaya getireceğim inşallah.
bugün kalp grafiği tahliller derken yorucu birgündü.
yarın ise tahlil sonuçlarım alınacak ve anestesi uzmanıyla görüşeceğim.
01.12.2008 tarihinde olacak ama saatini sormayı uutmuşum doktorumada
yarın onu soracağım zaten tekrar görüşeceğiz diye söylememiş olabilir.
iyi akşamlar hanımlar herkes iyimi bugün sabahtan beri başım ağırıyordu yeni geçti hemen bir bakiyim dedim kızlar neler yapıyor. zeamays nerelerde ya çok merak ediyorum çarşamba günü sezeryanı var umarım önce doğurmamıştır..sara34 merhaba canım sanada hayırlı doğumlar diliyorum..bende bu cuma günü inşallah sezeryanla doğum yapıcam..Allah yar ve yardımcımız olsun
hadi gözün aydın canım.teker teker günlerinizi almaya başladınız.eminede aynı günde kavuşcak nasipse bebeğine.sizden mutlusu yok hihoyyyt
ii akşamlar hanımlar bende bugun gittim doktoruma bundan sonra her hafta oglusumla bulusucaz herkesin gunu one cekilirken benimki 23 aralık olucak normal dogum olcagı için kesin tarih yok ama dort haftam kaldı cok ama cok heyecanlıyım bugun pek hos olmayan bi yazı okudum turkiyedeki dogum anlayısıyla ilgili cok ama cok korkutucuydu dogumda istenmeyen seyleri nasıl engellemeyi dusunuyorsunuz[/QUOT
hayırlısı olsun wtergirl...
iyi akşamlar hanımlar herkes iyimi bugün sabahtan beri başım ağırıyordu yeni geçti hemen bir bakiyim dedim kızlar neler yapıyor. zeamays nerelerde ya çok merak ediyorum çarşamba günü sezeryanı var umarım önce doğurmamıştır..sara34 merhaba canım sanada hayırlı doğumlar diliyorum..bende bu cuma günü inşallah sezeryanla doğum yapıcam..Allah yar ve yardımcımız olsun
kızlar doktor yarın beni saat 9 da sezaryan ameliyatına alacak,benim için dua edin ne olur.Saat 7 de hastanede olmamız gerekiyor,bavulumu hazırladım,sabahı bekliyorum.Allahım hepimizi sağ selamet yavrularımıza kavuştur.
bmeltemb çatı muayenesi üzerine düşünmemen gerekecek kadar kolay ve acısız bir muayene, rahat olçatı muayenesi olan varmı arkadaşlar
kızlar doktor yarın beni saat 9 da sezaryan ameliyatına alacak,benim için dua edin ne olur.Saat 7 de hastanede olmamız gerekiyor,bavulumu hazırladım,sabahı bekliyorum.Allahım hepimizi sağ selamet yavrularımıza kavuştur.
hoşgeldin chealnadle.. bayagi surdu internet baglatmaniz bu arada neler yaptin bakalim, nasıl geçti evde zaman?
emineciğim hayırlısı nasıl olacaksa oyle olsun canım benim...
perihan (elvira) geldi mi doktordan bilginiz var mi bugun ona da sezeryan tarihi verecekti doktoru
ben varim gerci daha çok var ama bekliyoruz inşallah
bhk var, ilkim var, lora var, edolina var, fas var, aybike var
selam kızlar ben geldim ve doğum tarihim kesinleşti.
01.12.2008 tarihinde bebeğimi dünyaya getireceğim inşallah.
mrb tatlı annişler
edoşum seni hep zinde görmeye alıştık kendine dikkat et fazla yorma biliyosun sen yoruldun mu prensesimizde yorulur sonra kim mezdeke oynayacak
Fas'cım annenin gelecek olmasına çok sevindim.O seni biraz daha rahatlatır.Temizlik konusunda falan da yardımcı olmuş olur.Ben en çok bavulundan bebek için neler çıkacak onu merak ediyorum:))Bana ne di mi?Ama merak ediyorum işte.Benim için yazarsın de mi neler getirdiğini?Yüzsüzlüğüme de bakın hele..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?