2008 Aralık Anneleri

sağsağlim gelin inşallah
2 kızın olacak ne güzel birbirlerine arkadaş can yoldaşı
hakkında hayırlısı olsun sorunsuz geçsin herşey

iyi akşamlar hanımlar herkes iyimi bugün sabahtan beri başım ağırıyordu yeni geçti hemen bir bakiyim dedim kızlar neler yapıyor. zeamays nerelerde ya çok merak ediyorum çarşamba günü sezeryanı var umarım önce doğurmamıştır..sara34 merhaba canım sanada hayırlı doğumlar diliyorum..bende bu cuma günü inşallah sezeryanla doğum yapıcam..Allah yar ve yardımcımız olsun

ademelcim,ikinci bebek erkek.Bundan önce 7 tane erkek bebeğim düşmüştü,Bir kızım oldu,kızım 4 yaşında,Şimdi oğluma kavuşacağım inşallah.

ademelcim,ikinci bebek erkek.Bundan önce 7 tane erkek bebeğim düşmüştü,Bir kızım oldu,kızım 4 yaşında,Şimdi oğluma kavuşacağım inşallah.

öyle mi bende ilk kızım 8 yıl aradan sonra geldi diyince bu da kız sandım

o zaman şöyle diyelimmm
ne kadar güzel olmuş sıralı bir kız bir erkek
rabbim ikisinin de sevgisini gösterecek sana

çok kötü şeyler yaşamışsın ama çok şükür geçmiş herşey allah kalbine göre vermişa.s.

selam kızlar ben geldim ve doğum tarihim kesinleşti.
01.12.2008 tarihinde bebeğimi dünyaya getireceğim inşallah.
bugün kalp grafiği tahliller derken yorucu birgündü.
yarın ise tahlil sonuçlarım alınacak ve anestesi uzmanıyla görüşeceğim.
01.12.2008 tarihinde olacak ama saatini sormayı uutmuşum doktorumada
yarın onu soracağım zaten tekrar görüşeceğiz diye söylememiş olabilir.

hadi gözün aydın canım.teker teker günlerinizi almaya başladınız.eminede aynı günde kavuşcak nasipse bebeğine.sizden mutlusu yok hihoyyyt

canım zeamays yok ortalıkta
yaa vakit bulamadı yada doğum yaptı
aaayyy ne kadar az kaldı herkes kucağına alıyor sırayla
sıra bana da gelsin 1 hafta sonra bende alırım kucağıma inşallah
gerçi normal doğum belli olmaz daha çok da bekleyebilirim

ii akşamlar hanımlar bende bugun gittim doktoruma bundan sonra her hafta oglusumla bulusucaz herkesin gunu one cekilirken benimki 23 aralık olucak normal dogum olcagı için kesin tarih yok ama dort haftam kaldı cok ama cok heyecanlıyım bugun pek hos olmayan bi yazı okudum turkiyedeki dogum anlayısıyla ilgili cok ama cok korkutucuydu dogumda istenmeyen seyleri nasıl engellemeyi dusunuyorsunuz

hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden...a.s.

saracım birkç gün önce bu konuda yazdıklarını içim cızz ederek okudum inan....
belliki bu anlamda hayli badireler atlatmışsın...
tüm kalbimle yaşadığın sağlık ve sıhhat içersinde oğluşuna kavuşmanı ve yaşadığn acılara inat doya doya koklamanı diliyorum...
Allah Yardımcın olsun ....

çatı muayenesi olan varmı arkadaşlar
bmeltemb çatı muayenesi üzerine düşünmemen gerekecek kadar kolay ve acısız bir muayene, rahat ol

sara34 inşallah sağlıklı kavuş oğluna dualarım senle ve doğum yapacak tüm annelerimizle olacak, tüm sıkıntılarını unutturacak rahat bir doğum sağlıklı yarınlar diliyorum

tarihi belli olan annelerimiz hayırlı olsun tarihleriniz

bugün deli gibi bi heyecan yaptım nedense bugün doğuracakmışım gibi geliyo, eşim gelir gelmez banyomu yaptım (eşim yokken giremiyorum banyoya korkuyorum), valizimi kontrol ettim tekrar, telefon listelerimi kontrol ettim, sanırım doğuma kadar delircem:))
eşime kalırsa her gün doğuracağımı sanıyormuşum sadece bugün değil

merhaba goldgelb...geç cevap için özür tam yazarken eşim geldi; yemek faslından sonra dizi mizi derken bu saat olmuş...

valla evde olmak güzelmiş....mezun olduktan sonra ilk defa evdeyim...sevdim bu işi :)

bu arada kızımın tüm hazırlıkları bitti...annemin yardımları ile tabi...oda takımı geldi....kıyafetler yıkandı ütülendi.....bilimum ihtiyaçları alındı....şimdi sabırsızlıkla onu bekliyoruz.....

ama bazen okudukça dedim ki acaba ben mi çok tezcanlıyım diye...çünkü mesela bizim oda takımı eylül de geldi....ben içini geçen ay hazırladım...burada okuyorum da bazen oda takımları yeni gelen arkadaşlar var....

okuduğum kadarıyla senin de hazırlıklar da tamam...hayırlısıyla alalım bebişlerimizi kucağımıza

Emine'cim doğum tarihin hayırlı olsun canım.Güzel haberlerle gelir,güzel doğum hikayeni bizimle paylaşırsın inşallah.Doğum şekli konusunda doktorlarımıza güvenmemiz gerektiğini düşünüyorum artık.Seni ve bebeği riske atmak istemiyor ki sezeryan diyor.Hem oğluşun,hem senin için hayırlısı neyse o olsun canım.

ben varim gerci daha çok var ama bekliyoruz inşallah
bhk var, ilkim var, lora var, edolina var, fas var, aybike var

Ben normal doğum mu yapcakmışım?Gold'cum sezeryan olcan dedi doktorum bana.Sen nerdeydin o konuları tartışırken.Ağladım çok ve korktum sezeryan olcam diye hatta.Şimdi alıştım bu fikre.Normal doğum olmam çok çok küçük bir olasılık canım.

Sağsağlim,güzel haberlerle gelirsin inşallah.

selam kızlar ben geldim ve doğum tarihim kesinleşti.
01.12.2008 tarihinde bebeğimi dünyaya getireceğim inşallah.

Doğum tarihin hayırlı olsun.Aralık'ta doğum yapacak olan ilk anneler olacaksınız Emine'yle birlikte.Bebeğinle sağsağlim gelir hikayenizi bizimle paylaşırsın inşallah.

Chealnadle Hoşgeldin tekrar aramıza.Hazırlıklarının tam olması bence çok iyi.Benim doğumum 15-20Aralık arası görünüyor ama ben bu ayın başında herşeyini hazır ettim kızımın.İçim böyle daha rahat ediyor.

Doppler ve kan uyuşmazlığı testi sonuçlarımız iyi çıktı kızlar.Bomba gibiyiz yani:CüvCüv:Ama niye ben çok yorgun hissediyorum kendimi anlamadım..

Son düzenleme:
mrb tatlı annişler
edoşum seni hep zinde görmeye alıştık kendine dikkat et fazla yorma biliyosun sen yoruldun mu prensesimizde yorulur sonra kim mezdeke oynayacak

Oynarız biz teyzesi sen hiç merak etme.Müziği duyduk mu duramıyoruz yerimizdekaydirigubbakcemile2
Şaka bir yana kendimi yorduğum yok.Yemek bile yapmıyorum artık.Annem yapıp getiriyo.En ufak bir mutfak işi bile inanılmaz yoruyor beni.Sürekli yatıp dinlenmek istiyorum.Dinleniyorum da zaten ama bir türlü tam olarak dinlenmiş,zinde hissedemiyorum kendimi.Aybikea mı yazmıştı bir kere,doğum sırasında ıkınacak gücüm olmayacakmış gibi sanki,çok halsiz hissediyorum,diye..Bu deneyimi yaşamış olanlar şu sıralar halsizliğin normal olduğunu söylüyorlar.

Aybikea akşamdan doğum için hazırlıklarını yapmışsın bakıyorum.Bakalım hislerinde yanılmayıp bugün doğuma gidecek misin..Hadi hayırlısı..

edocum sonuçların iyi çıkmasına sevindim canım.. inşallah sonuna kadar böyle devam eder...
sara34 Allah yardımcın olsun arkadaşım. inşallah sağsalim kucaklarsınız minişinizi:)
perihan ilk aralık anneleri kervanına sen de katıldın demek.. teprik ederim arkadaşım.. bakalım ben normal olarak doğurabilecek miyim:)
chealnadle valla bravo ne diyim .. ben 38 haftalık hamile olarak hafta sonu yıkadım kızım cicilerini.. bugun de ütüledim hepsini misler gibi.. artık hazırım bende.. geç de olsa:) çarşamba sabah annesiğim geliyor inşallah.. onun heyecanı da var.. halılarım yıkamadaydı, inşallah karakış bastırmadan kurutabilirler.. zira cuma günü kar bekleniyormuş. bu sabah evden çıkarken dağlar bembeyazdı valla.. karakış kapıda. temizlik derdi var kafamda sanırım doğum yaklaştı. sürekli orayı burayı toparlama modundayım. ama nedense hep dağınık görünüyor gözüme. kadın gelip dip köşe temizlemeden gitmeyecek bu psikolji üstümden biliyom ben..

Fas'cım annenin gelecek olmasına çok sevindim.O seni biraz daha rahatlatır.Temizlik konusunda falan da yardımcı olmuş olur.Ben en çok bavulundan bebek için neler çıkacak onu merak ediyorum:))Bana ne di mi?Ama merak ediyorum işte.Benim için yazarsın de mi neler getirdiğini?Yüzsüzlüğüme de bakın hele..

aşkolsun hayatım yazmaz mıyım.. fotograflarını bilem çekerim. ama annem delirmiş bu kız deyip gülebilir ben de utanıp çekemeyebilirim.. kardeşim çok gülmüştü de fotografları buraya koyuyorum diye. ne var paylaşıyoz işte.. sen ne anlarsın, daha bekarsın deyip geçiştirdim onuÇok üzgünüm çoook bakalım annecim gelsin de, ben de çok merak ediyorum.
geçen telefonda neler ördün kızıma dedim.. ay sorma öremedim hiçbişiy yavruma dedi.. ben de gerçek sandım. sadece 6 tanecik hırka örebildim dedi. eh annem işte. kermes açarız artık kızımın eğitim masrafları için, ne zaman giydircem o kadar hırkayı yelegi vakit olmaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…