2008 Aralık Anneleri

Ben de buradaki dostluğumuzu herkese anlatmaya çalışıyorum.Bazıları ne kadar güzel ya da ne kadar ilginç diyerek yorum yapıyorlar ama burada yazışmanın ve birçok şeyi paylaşmanın beni ne kadar mutlu ettiğini ve rahatlattığını anlayamazlar.

Benden daha sonra doğum yapacak bir arkadaşıma çok söyledim burada kendi ayında olan hamilelerle yazışsın diye.Neymiş efendim hamilelikle ilgili birşey duymak istemiyormuş,etkilenirmiş.E n'oldu şimdi..Etrafındaki insanların abuk subuk yorumlarından etkileniyor,bizim burada sorup fikir aldığımız gibi kimseyle de paylaşmıyor ve doktora gidinceye kadar düşünüp düşünüp korkuyor.Kendi bilir.Ben ona nst'ye bağlanmadım daha diyince,o da ne diye soruyor tabii.Ben de burada yazılanlar okumasam birçok şeyden haberim olmayacaktı.Çok şey öğrendim:enbuyukkk:

Getirsin annen ayol.Deme sakın kadına öyle,ne zaman giydirecem falan diye.Sizin oralarda daha sert geçer kış.Bir haftada her gün birini giydirirsin.Değişik değişik.Hem bak bir tane eksik bile geliyor.Bir haftada 7 gün var:CüvCüv:

bak ben hiç böyle düşünmemiştim.. hiç kırar mıyım anneciğimin kalbini.. canım o benimŞeniz
valla ben de bu forumu bularak hamileliğimi yaşadığım için çok mutluyum. iyi ki bulmuşum ve burada aralık annesi olmuşum.. çok şeyler kattı bana bu forum. yoksa bu uykusuz geceler ne yapar nasıl vakit geçirirdim. hem canım sıkılmıyor hem de birsürü şey öğreniyorum.. ve burayı buldugum için çok şanslı hissediyorum kendimi

Benim yüzüm sürekli şiş artık.Yeni uykudan uyanmışım gibi.Ellerim de şişiyo.Geç yatıp çok uyuyorum diye mi ki diyorum..Fotoğraflarımda kendimi hiç beğenmiyorum artık.Makyajla bile güzel görünmüyorum sanki.Tam bir şişman insan oldum.Şu 20 gün çabuk geçse,doğursam,şişliklerim inse,bebeğimi emzirsem,kucaklasam,sevsem,öpsem,koklasam...Çok şey mi istiyorum?

çok şükür hiç şişliğim yok.. öyle ki hala alyansımı bile terk etmedim:) bakalım son 10 günde şişmem heralde.. ama bugun arkadaşlarım yüzüme doğum belirtisi çöktüğünü söylediler. nasıl oluyo o dedim. dudaklar filan kalınlaşırmış.. yüzüm de şiş değil oysa ki.. ama kendimi nedense hiç hissetmediğim kadar güzel hissediyorum.. ters miyim neyim? bence sen de güzelsindir takma kafana canım..

çok sey istemiyorsun tabii canım sen benim 10 gün önceki halimsin:) bi de beni düşünsene.. ha geldi ha gelicek, sancı var mı diye kendimi dinlemekten bi hal oldum valla.. eşime diyorum ki sancım var hadi ordan yalancı diyor bana:) dalga geçiyor. bi gün gerçekten sancılancam inanmıycak diye korkuyom valla..

Bu şişlik durumu da iki gündür var bende.Gündüz de fırsat buldukça uyuyorum.Yani daha kalkıp ayılamadan bir daha yatıp kestiriyorum gibi bişey.Ondan mı acaba dedim kendi kendime.Dudaklarım da şişti de çatlak çatlak oldu bile.Seren Serengil gibi oldum işte.Ay gibi bir surat ve silikonlu dudaklar:)))

Benim de kasıklarımla mesanemin olduğu yerlere sıkça sancı giriyor son zamanlarda.Genelde gaz sancısı.Ayakta biraz uzun kaldım mı da oluyor.Doktor hala daha çok yürüme,çok ayakta kalma diyip duruyo zaten.
Sen asıl sancılar geldi mi öyle sakin sakin sancım var diyemiceksin zaten.Avazın çıktığı kadar bi bağırırsın,eşin ister istemez inanmak zorunda kalır merak etme:))

Ben yatmaya gidiyorum artık.Benim kız gece jimnastiğine başladı.
İyi geceler,tatlı rüyalara.s.

size de iyi geceler canım.. tatlı rüyalar.. ben de yatsam iyi olacak bu kıpırdak kızla nasıl uyuyabilirsem artık:)

günaydın kızlar umarım herkes iyidir a.s.
bende hiç çatlağım yok şişmem yok faln diyordum ama son 1haftadır göbeğimin altı tatlı tatlı kaşınıyor ve çatlıyor çok kötü görünmüyor ama yinede değer meleklerimiz için.
geçen akşamda ilkkez otururken farkettim şişmiş elim ayağım ve yüzüm tombilik olmuşum buda çok hoşuma gittti :)
hamileliğimizin sonuna yaklaştıkça enufacık ağrı bile acayip mutluluk veriyor :)
bidaha bakalım bu duyguları nezman hissedicez?:)
rabbim sağlık iylik versin inş.
eşim işte ve her aradığımda anaaaaaaaam doğurdunmu die açıyor telefonu buda beni gülümsetiyor :))
oda çok heyecanlı.
ay bende baya dolmuşum yaaaaa:) baya uzak kalınca böyle oluyor demekki.
pericim bu arada gözün aydın tarihi almışsın canım hadi hayırlısı olsun.anestezi şekliyle ildili ne dedi dr?
hepinizi çok öptümm a.s.

tüm aralık annişlerine günaydınnn

artık daha bi heyecanla acıyorum pc
acaba kim doğurmuş diye:sm_cool:

günaydın kızlaaarr,

edam bende öyle, kim doğurdu acaba diye açıyorum pc yi, ikinci aralık annesi ben olacaktım güya ama benden önce bir çok annemiz pırtlatmışkaydirigubbakcemile3

kelebeğim ve coco, hayırlı olsun, allah analı babalı bütyütsün inşallah. benim içinde koklayın mis kokulu meleklerinizi.

doru, eminem, elvira ve diğer tarihleri belli olan arkadaşlar gözünüzaydın, meleklerinize kavuşacağınız tarih belli olmuş. allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin.

benimde bu gün son günüm. yarın sabah sezeyan doğum olacak inşallah. heyecanım dorukta:CüvCüv:

Son düzenleme:
kızlar bir kaç gün giremedim nete, pc yi eşim işe götürdü, oda doğum izni alacağı için sıkıştı işleri, evede iş getirmeye başladı, akşamlarıda o kullanıyor. o yüzden giremedim bir türlü nete. beni merak eden arkadaşlar, canlarım benim çok teşekkürederiz kızlarım ve ben. iyiyiz biz. öpüyoruz hepinizi.a.s.

ZeaMays şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum sana canım. a.s.

gunaydın kızlar,
valla ne guzel herkeste bir telas bir telas ben de bugun evden çıkmaya karar verdim...
Edo cum ya -üzgünüm- ben en son seni emeklerken bırakmıştım, bebiş donmedi de mi sezeryana karar verdi doktor? Tarih verdi mi peki? Neyse hayırlısı olsun inşallah hem ne guzel alışmışsında fikre..
Fascım, Bhkcım sizlerin de gözünaydın, annenize bizlerden selam soyleyin...
Bizim bebişe de hırka ören örene valla bir suru hırkası oldu ama daha ziyade yelek kullanışlı oluyor diyorlar benim de annem hiç beceremez o işleri sagolsun kayınvalidem ördü şirincik yelekler...
Emine, Perihan heyecanlı mısınızzz? Duygularınızı paylasın azıcık kızlar...
yarın da Baybora-Bahar ve Cemre geliyor...
Aybike ben de esine katiliyorum valla sen nerdeyse bir aydır hergun doguracak gibi hissediyorsun şaka bir yana en hayirli tarihte gelsin bebişin inşallah...
valla doktor bana sezeryan dese yükselen burcunu falan hesaplarım hihoyyyt ama galiba butun doktorlar sabah vakti alıyorlar sezeryana degil mi?

Son düzenleme:
merhaba kızlar.bende kim doğurdu acaba diyerekden açanlardayım pc yi bugünlerde.rabbim herkesin yanında olsun.hayırlısıyla atlatalım inş.hepimiz

zeacığım yarın yeni bir hayat yeni birgüne başlıcaksın.rabbim kurtarsın canım sağlıklı şekilde.bugece uyuyamazsın sen.ay ne güzel yaaaa.

Emine'cim doğum tarihin hayırlı olsun ..........
Doppler ve kan uyuşmazlığı testi sonuçlarımız iyi çıktı kızlar.Bomba gibiyiz yani:CüvCüv:Ama niye ben çok yorgun hissediyorum kendimi anlamadım..

tü tü maşallah edolinacım, yorgunluğun nazarlığı olsun iyi çıkan test sonuçlarının

Aybikea akşamdan doğum için hazırlıklarını yapmışsın bakıyorum.Bakalım hislerinde yanılmayıp bugün doğuma gidecek misin..Hadi hayırlısı..

benimkiler his mis değil anlaşılan, bana kalsa hergün doğuracağımı sanıyorum:))kaydirigubbakcemile3

ben de temizlik konusunda abuk sabuk davranışlar sergiliyorum fascım, sanki hamile değilim de misafirim geldi gelecek modundayım, hiç bişi yapamasam gidip perdeyi falan düzeltiyorum eşim kızıyor artık " bi otur ben yoruldum" diye.

benim de özellikle ellerim rahatsız edecek kadar şişiyorlar ama yüzüm de başladı, zaten topludur yüzüm dudaklarım da köfte ee bi de hamilelik şişliği üstüne (
ama yine de sevdim bu halimi, hamileliği başından beri çok sevdim zaten ben ama artık yeter, dediğin gibi edolinacım artık geçse günümüz de alsak bebişimizi kucağımıza öpsek koklasak doyamasak....

ha geldi ha gelicek, sancı var mı diye kendimi dinlemekten bi hal oldum valla.. eşime diyorum ki sancım var hadi ordan yalancı diyor bana:) dalga geçiyor. bi gün gerçekten sancılancam inanmıycak diye korkuyom valla..

benim eşimin de bana inanacak durumu kalmadı artık, dün kesin doğurcam dedim, ondan az zaman önce nişan geldiğini iddia ettim, yalancı çobana döndüm valla

son 1haftadır göbeğimin altı tatlı tatlı kaşınıyor ve çatlıyor çok kötü görünmüyor ama yinede değer meleklerimiz için.
hepinizi çok öptümm a.s.

benim de bu hafta nurtopu gibi iki çatlağım oluşmuş fenerbahçemine, kremimi aksatmıştım iki haftadır ondan mı yoksa olacağı mı vardı bilmem ama kaşıntı da kalmadı artık çatladı rahatladı göbeğim:))

golgelb ne zamandır çıkmıyor idi isen bugün çıktığında dikkat et kendini çok yorma,
ve sağol inşallah hayırlı zamada gelsin bebişim ama artık utancımdan eşime son ana kadar söyleyemeyeceğim sanırım gerçek sancı geldiğinde bile.

selam kızlar kimler dogurmuş diye actım pc maşallah kasımda anne olcak aralık anneleri ne kadar cok :teytey:
bende kızımdan fırsat buldum actım pc meleğim uyuyor şimdi :ecrin_bebek:

yaz yaz valla Aralık anneleri yine kayboldular tam en heyecanlı gunlerde...
sevim'in dediği fırtına öncesi sessizlik böyle birşey olsa gerek...
Sevim sen neler yapiyorsun? çalışıyor musun?neler yapiyorsun? senin belli mi dogum detayları?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…