- Konu Sahibi deryahakan
-
- #16.581
aşkolsun hayatım yazmaz mıyım.. fotograflarını bilem çekerim. ama annem delirmiş bu kız deyip gülebilir ben de utanıp çekemeyebilirim.. kardeşim çok gülmüştü de fotografları buraya koyuyorum diye. ne var paylaşıyoz işte.. sen ne anlarsın, daha bekarsın deyip geçiştirdim onuÇok üzgünüm çoook bakalım annecim gelsin de, ben de çok merak ediyorum.
geçen telefonda neler ördün kızıma dedim.. ay sorma öremedim hiçbişiy yavruma dedi.. ben de gerçek sandım. sadece 6 tanecik hırka örebildim dedi. eh annem işte. kermes açarız artık kızımın eğitim masrafları için, ne zaman giydircem o kadar hırkayı yelegi vakit olmaz:)
Ben de buradaki dostluğumuzu herkese anlatmaya çalışıyorum.Bazıları ne kadar güzel ya da ne kadar ilginç diyerek yorum yapıyorlar ama burada yazışmanın ve birçok şeyi paylaşmanın beni ne kadar mutlu ettiğini ve rahatlattığını anlayamazlar.
Benden daha sonra doğum yapacak bir arkadaşıma çok söyledim burada kendi ayında olan hamilelerle yazışsın diye.Neymiş efendim hamilelikle ilgili birşey duymak istemiyormuş,etkilenirmiş.E n'oldu şimdi..Etrafındaki insanların abuk subuk yorumlarından etkileniyor,bizim burada sorup fikir aldığımız gibi kimseyle de paylaşmıyor ve doktora gidinceye kadar düşünüp düşünüp korkuyor.Kendi bilir.Ben ona nst'ye bağlanmadım daha diyince,o da ne diye soruyor tabii.Ben de burada yazılanlar okumasam birçok şeyden haberim olmayacaktı.Çok şey öğrendim:enbuyukkk:
Getirsin annen ayol.Deme sakın kadına öyle,ne zaman giydirecem falan diye.Sizin oralarda daha sert geçer kış.Bir haftada her gün birini giydirirsin.Değişik değişik.Hem bak bir tane eksik bile geliyor.Bir haftada 7 gün var:CüvCüv:
günaydın kızlaaarr,
edam bende öyle, kim doğurdu acaba diye açıyorum pc yi, ikinci aralık annesi ben olacaktım güya ama benden önce bir çok annemiz pırtlatmışkaydirigubbakcemile3
kelebeğim ve coco, hayırlı olsun, allah analı babalı bütyütsün inşallah.benim içinde koklayın mis kokulu meleklerinizi.
doru, eminem, elvira ve diğer tarihleri belli olan arkadaşlar gözünüzaydın, meleklerinize kavuşacağınız tarih belli olmuş. allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin.
benimde bu gün son günüm. yarın sabah sezeyan doğum olacak inşallah. heyecanım dorukta:CüvCüv:
Emine'cim doğum tarihin hayırlı olsun ..........
Doppler ve kan uyuşmazlığı testi sonuçlarımız iyi çıktı kızlar.Bomba gibiyiz yani:CüvCüv:Ama niye ben çok yorgun hissediyorum kendimi anlamadım..
Aybikea akşamdan doğum için hazırlıklarını yapmışsın bakıyorum.Bakalım hislerinde yanılmayıp bugün doğuma gidecek misin..Hadi hayırlısı..
temizlik derdi var kafamda sanırım doğum yaklaştı. sürekli orayı burayı toparlama modundayım. ama nedense hep dağınık görünüyor gözüme. kadın gelip dip köşe temizlemeden gitmeyecek bu psikolji üstümden biliyom ben..
Benim yüzüm sürekli şiş artık..Ellerim de şişiyo.Geç yatıp çok uyuyorum diye mi ki diyorum.Tam bir şişman insan oldum.Şu 20 gün çabuk geçse,doğursam,şişliklerim inse,bebeğimi emzirsem,kucaklasam,sevsem,öpsem,koklasam...Çok şey mi istiyorum?
ha geldi ha gelicek, sancı var mı diye kendimi dinlemekten bi hal oldum valla.. eşime diyorum ki sancım var hadi ordan yalancı diyor bana:) dalga geçiyor. bi gün gerçekten sancılancam inanmıycak diye korkuyom valla..
son 1haftadır göbeğimin altı tatlı tatlı kaşınıyor ve çatlıyor çok kötü görünmüyor ama yinede değer meleklerimiz için.
hepinizi çok öptümm a.s.
gunaydın kızlar,
valla ne guzel herkeste bir telas bir telas ben de bugun evden çıkmaya karar verdim...
Aybike ben de esine katiliyorum valla sen nerdeyse bir aydır hergun doguracak gibi hissediyorsun şaka bir yana en hayirli tarihte gelsin bebişin inşallah...
selam kızlar kimler dogurmuş diye actım pc maşallah kasımda anne olcak aralık anneleri ne kadar cok :teytey:
bende kızımdan fırsat buldum actım pc meleğim uyuyor şimdi :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?