2008 Aralık Anneleri

zeynep yakında bular hep boş olcak anacığım,biz kalacaz goldla sanırım başbaşa.bizim hatunlar pırtlıyolar günlerini bilem aldılar.onların sevinciyle bizde günlerimizi bekliyoz

selam kızlar :)
benim doktor eğer 30kasım akşamına kadar kendi gelmesse 1aralıkta ben alırım dediği için
1haftalık normal doğum umudum var.
şimdi balkonları yıkadım yerleri silip süpürcem belki gecede sancılanırım die :)
meleğimde bana yardım ediyo elini kolunu çıkarıyo şişiriyo karnımı :)
eşiminde her telefonu anam doğurdunmu die açması beni motive ediyoo :)
bu arada abimin hanımıda pazar sabahı suyu gelmiş hastaneye gidincede doğurmuş. allah bizede böyle güzel doğumlar nasip etsin inş :)
hayırlısı tabi ama sanki ben 1aralığa kadar beklemem gibime geliyo sancım tutar gider doğurr gelirim gibi hissediyorum :) bakalım neler olcak :))
öptüm hepinizi a.s.

goldcum canım benim heyecan dorukta hala ben inanamıyorum 1aralıkta olacağına.
şimdiden işlerimi bitirmeye çalışıyorum.
geceleri uyumakta zorlanıyorum heyecandan.
ama gündüz uyuyabiliyorum tabi bazen :)
zaman sanki tarihi aldığımızdan beri hiç geçmiyor.
birde gögüslerime süt birikiyor galiba sızlıyor ve acıyor bomba gibi oldular.
kendimi kaplumbapa gibi hissediyorum çok yavaşladım :) yürümelerim faln çok komik :))
eşimde karnıma eğilip sesleniyor erenimize hadi oğlum geeeeel die :)
oğlumuzda sadece tekme atarak cevap veriyo :))
aklıma geldikçe daha yazarım .
coştum bu aralar zaten :))

ilkimcim yoruyımda gelsin benim sıpam sezeryandan korkuyorum.yarın son testler için hastaneye gidicem cuma günüde doktoruma gidicem.
doktor 1aralık dedi oğün dr nöbetçiymiş daha güzel ilgilenirim dedi :)
canım burda 1sene önce açılan aynı zeynep kamil gibi sadece kadın doğum ve çocuk hastanesi var.çok güzel temiz.
doktorumda oranın dr zaten :)
inş orda olcak :) sen nerde yapcaksın?

canım ya çapada tanıdık var eşimin akrabası.illa burda yapsın diyo doğumunu.şaşırdım kaldım ne yapsam ki bilmiyorum.sonuçda orasıda çok iyi araştırma bide.ne yapsam ki canım ya

ilkim canım bu arada yengemin bebeğide senin gibi plasenta öndeydi dr sezeryan dedi normal yaptı :)
hepinizi çok öpüyorum işlerimi hallediyim :=)

Eminecim sen böyle balkon filan yıkamaya devam edersen bence de aralığa kadar beklemezsin :roflol:

merhaba arkadaşlar.....

annemle bereaber günlük temizlikten sonra kızçemin lambasını süsledik :) süper oldu valla...odasında bir balık teması var....ben de lambanın etrafına cam balıklar taktım; lambayı yakınca parlıyorlar da :)

şimdi de bakayım buralarda durumlar ne dedim...

valla benim kızçenin gelişi ultrasona göre 30 aralık gözüküyor...onu bilmem ama ben nasıl beklicem hiçbir fikrim yok sağlıklı olduğu sürece bu tarihten 1-2 hafta önce gelmesinde bence sakınca yok....

güle güle kullansın lambasını kızçen chealnadle, ellerine sağlık senin de, ben de kapı süsümü, lambamı ve isim tabelasını kendim yaptım, şimdi en güzel eşyaları onlar gibi geliyor bana:))

valla öyle....şimdi annemle gidip gelip lambayı yakıp balıklara bakıyoruz...ne keyifli uğraşlar bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…