- Konu Sahibi deryahakan
-
- #16.621
ay kızlar temizlik yapıyorum çok yoruldum.sizler ne alemdesiniz
kız çok yorma kendini doğumu başlatırsın valla karışmam sonraa.s
canım benim doktorda cuma günü artık ne zaman isterse gelebilir dedi o yüzden pek korkmuyorum canım kaydirigubbakcemile3 (yanlış anlaşılmasın doğumdan korkuyorum )-tatlicadiarzu-
anlaşıldı sen bir an evvel gelsin istiyorsun
ama hem giderim hem ağlarım diyen gelin kızlar gibisina.s.
korkma canım rabbim kolaylık verecek bize
zor olacak diye değil kolay olacak diye düşün hep
pırt diye doğacaklarinşallah
aynen öyle hem ağlarım hem giderim.inşallah rabim kolaylığını verir.tüm bekleyen hamişlere:1hug:
senin bebişin cinsiyeti neydi canım:uhm:
selam kızlar :)
benim doktor eğer 30kasım akşamına kadar kendi gelmesse 1aralıkta ben alırım dediği için
1haftalık normal doğum umudum var.
şimdi balkonları yıkadım yerleri silip süpürcem belki gecede sancılanırım die :)
meleğimde bana yardım ediyo elini kolunu çıkarıyo şişiriyo karnımı :)
eşiminde her telefonu anam doğurdunmu die açması beni motive ediyoo :)
bu arada abimin hanımıda pazar sabahı suyu gelmiş hastaneye gidincede doğurmuş. allah bizede böyle güzel doğumlar nasip etsin inş :)
hayırlısı tabi ama sanki ben 1aralığa kadar beklemem gibime geliyo sancım tutar gider doğurr gelirim gibi hissediyorum :) bakalım neler olcak :))
öptüm hepinizi a.s.
benim bebiş erkek olacak inşallah gamyoncuiremsu
bugün herkes birbirine soruyordu da hastanede canım
hepside bana erkek senin ki 39 dan önce gelmez dedilerkafamçokkarıştı
erkekler haftasını dolduruyormuş
ay bilmem ki benim 15 gün içerisinde olmazsa doktor sezeryan dedi ama bakalım hayırlısı
neden doktorun normal doğumu beklemiyor anlayamadım canım...inla 1 aralıka kadar doğmasımı lazım...
günaydın kızlar umarım herkes iyidir a.s.
bende hiç çatlağım yok şişmem yok faln diyordum ama son 1haftadır göbeğimin altı tatlı tatlı kaşınıyor ve çatlıyor çok kötü görünmüyor ama yinede değer meleklerimiz için.
geçen akşamda ilkkez otururken farkettim şişmiş elim ayağım ve yüzüm tombilik olmuşum buda çok hoşuma gittti :)
hamileliğimizin sonuna yaklaştıkça enufacık ağrı bile acayip mutluluk veriyor :)
bidaha bakalım bu duyguları nezman hissedicez?:)
rabbim sağlık iylik versin inş.
eşim işte ve her aradığımda anaaaaaaaam doğurdunmu die açıyor telefonu buda beni gülümsetiyor :))
oda çok heyecanlı.
ay bende baya dolmuşum yaaaaa:) baya uzak kalınca böyle oluyor demekki.
pericim bu arada gözün aydın tarihi almışsın canım hadi hayırlısı olsun.anestezi şekliyle ildili ne dedi dr?
hepinizi çok öptümm a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?