2008 Aralık Anneleri

bugün dr kontrolüm vardı
yeni geldim sayılır

herşey yolunda çok şükür
birşey olmazsa pazartesi tekrar kontrole gideceğim
artık erken gelirse korkunuz kalmasın gelişimi çok güzel doğarsa hiç bir sorunu olmaz dedi:sm_cool:

benim yanımda nst çekilen kızı sezeryana aldılar bende tırstım biraz
gerçi o 39+1 olmuş suyu azalmış v.s ..
biz daha bugün 37 olduk

tarihleri alan arkadaşlar hepinizin gözü aydın sağ sağlim kucaklarınıza alırsınız inşallah meleklerinizi.(tek tek isim yazmadım atladığım arkadaşlar olmasın diye

canım benim doktorda cuma günü artık ne zaman isterse gelebilir dedi o yüzden pek korkmuyorum canım kaydirigubbakcemile3 (yanlış anlaşılmasın doğumdan korkuyorum )-tatlicadiarzu-

anlaşıldı sen bir an evvel gelsin istiyorsun
ama hem giderim hem ağlarım diyen gelin kızlar gibisina.s.

korkma canım rabbim kolaylık verecek bize
zor olacak diye değil kolay olacak diye düşün hep
pırt diye doğacaklarinşallah

aynen öyle hem ağlarım hem giderim.inşallah rabim kolaylığını verir.tüm bekleyen hamişlere:1hug:

neden doktorun normal doğumu beklemiyor anlayamadım canım...inla 1 aralıka kadar doğmasımı lazım...

oh oh ne güzel tarihler alınmış hayırlı olsun arkadaşlar
benim karnım bugün hiç yumuşamadı çok feci acıyor 1 cm bile eğilemiyom efe cim de yoruluyomu dur acaba bu durumda

merhaba hamiş fıstıklarım.hihoyyytkızımızla markete gittik yürümüş olduk.aşağıya doğru tabi basınç yaptı bana,artık çok zor yürümek bile.

meltemciğim yorma kendini canım,dikkat et.

ay bilmem ki benim 15 gün içerisinde olmazsa doktor sezeryan dedi ama bakalım hayırlısı

valla sancısı o zaman başlıyormuş
gerçi seninki zaten 15 güne kadar haftasını dolduruyor
hayırlısı olsun hakkımızda canım ya
heyecanlı bekleyişler başladı artıkın:CüvCüv:

neden doktorun normal doğumu beklemiyor anlayamadım canım...inla 1 aralıka kadar doğmasımı lazım...

canım vücud tipim normaldoğuma uygun değilmiş.
ama tabi dr imkansız die bişey yok dedi.
zaten sat a göre 5aralık doğum.ayrıca hadi gelmedi bayrama denk geldi diyelim rastgele bi dr gelcek doğuma ben onu istemiyorum.9aydır beni takip eden doktorumun doğumumda olmasını istiyorum.
dolasıyla güveniyorum doktoruma.devlet hastanesinn dr olduğu için sezeryan konusunda maddi bir geliri kesinlikle yok .
senin doğum nezman?:CüvCüv:

sağol canım senin içindehayırlı olsun senin tarihinde alınmış eren paşamız erken gelmezse tabi
bugün anestesi uzmanıyla görüştüm bişi demedi tamam epidural sezeryana uygunsun dedi. pazartesi sabah saat 8 de yatıcam 9 da ise gircem sezeryana nasipse eğer.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…