2008 Aralık Anneleri

kızlar bende salıya kadar beklicem salı gidecem fenerbahçeninde dediği gibi bu günü kadar takip eden doktorada doğum yapmak istiyorum bayrama ve 9 günlük tatile gelmesi bizim bebişlere kavuşmamızı biraz erkene aldı gibi geliyo

yaa kızlşr benim drumda bende bi türlü soramadım ne sezeryan ne normal hiç bişi demedi daha bana isteğimide sormadı gerçi bende ne istediğmi bilmiomki normal diyorum eşime yazık çekme o acıyı diyo destekte yok yani hayırlısı bekleyip görcez allah herkesin hakkında hayırlısı neyse onu versin

selam kızlar bugün doktor amniyon sıvısı alt sınırda 37 haftalıkken alabilirim dedi yani haftaya çok erken değil mi dursa neolurki o sıvı yetmez mi bebek anne karnında nekadar durursa okadar iyi moralim bozuldu erken olması değilde büyüdükçe bebek sıvının miktarı azalır böyle vir durumda olan var mı yardımcı oluesanız sevinecem

benim arkadaşımın amniyos sıvısı azalmıştı hatta ona da doktor alt seviyede demiş.. o 1 hafta daha beklemek istemiş doktor bekletmemiş. arkadaşımın dediğine göre sıvı azaldığı için doğdugunda bebeğin bilekleri filan kuru kuru olmuş, böyle çatlamış gibi.. sanırım o sıvı bebeklerin cildinin nemini sağlıyor ve onları canlı tutuyor. hayati derecede önemli yani.. bence sen de doktorunu dinlemelisin canım. 35. haftadan itibaren bebekler normal olarak doğuyor seninki 37. haftada alacağını söylemiş. dert edecek bişey yok yani canım. kafana takma moralini yüksek tut. o haftaya kadar bence bol su içip az hareket edip istirahat et .. bak göreceksin herşey güzel olacak

sağol eminecim ben de kızım da maşallah iyiyiz canım. eğer 5 aralık akşamına kadar doğurmazsam senin doktor girecek doğumuma inşallah. çok şükür doktor olayını da çözmüş gibi görünüyoruz.. c.tesi bi gidip görüşücez tekrar.. kendi doktorum da yarın görecek. inşallah hayırlısı olur.. pek nazlı çıktı bu kız. gerçi zavallımın daha 10 günü var, ben acele ettiriyorum biraz:)
eren paşamız napıyor.. doktorla bir daha ne zaman görüşeceksiniz siz? yani kesin 1 aralıka kadar doğmazsa sezeryana mı alacak. karar verdiniz mii canım?

Son düzenleme:

benim amniyon sıvısı 3 haftadır alt sınırda, doktorum sadece bebeğin hareketlerinde azalma olması halinde probleme işaret dedi. ben de sürekli bebeğin hareketlerini takip ediyorum. benim yaramaz da çok kıpırdak, onun için şu ana kadar bir problem yaşamadık. doktorum bol sıvı tüketmemi ve bol bol yatıp dinlenmemi söylemişti.

ayy kız sen ordudamısın kaydirigubbakcemile5 ben de bugün geldim samsuna, ordudaydım.. hangi doktora gidiyorsun, nerde doğum yapmayı planlıyorsun..

ayy ne sevindim birden

kızlar be geldim bugün dr daydım moralim çok bozuk ilk dr bana hastaneden ayrılacağını dedi eşinin tayini çıkmış moral altüst oldu doğumuma 15 gün kala ortada kaldım sonra suyumun hala fazla olduğunu söledi onun peşine bebek 9 günde hiç kilo almamış dedi ben ha ağladım ağlayacam sonra bazen ölçümlerde yanlışlık oluyo dedi bidaha ölçtü 200 gr almış yani 3000 kilo olmuş dedi ama benim aklımı çok bulandırdı yarın başka bi dr gidecem ayrıntılı bakalım o ne diyecek rabbim hayırlı ve sağlıklı bi şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin kızlar

balım üzülme canım ya.bebeğinin kilosu maşallah çok iyi.hem bende merak ediyorum biliyosun benimde suyum fazla.ne durumda merkatayım.dr.konusunda sen niye üzüyosun kendini,yüzdük yüzdük kuruğuna geldik.zaten doğumda çoğunlukla ebeler ilgileniyor.hemde daha güzel.başka dr.git canım olsun.
benimde kafam karışık bu ara,başka yerde doğumu planlıyoruz tanıdık var diye.

ballım canını sıkma bakarsın daha iyi bir doktora denk gelirsin, her işte vardır bir hayır, bebişin kilosuna gelince benim son ölçümlerimde de oğluşun kilosu her hafta başka çıkmaya başladı bi az bi çok,
son haftalarda + - 500 oynayabiliyormuş ultrason sonuçları.
yine git tabii bir başka doktora ama eminim herşey yolundadır.

ballım canım üzme kendini herşeyde bir hayır vardır bu zaman kadar hep hayırlısını istemedikmi sen gönlünü rahat tut yavrunuda kendinide üzme boşuna herşey iyi olacak pozitif düşünelim herşey iyi olsun canım

ooo ballım valla seninki 36. haftada 3000 gr. benimki 38 bitecek daha gecen hafta 3000 gr olmuştu.. bu kilo konusunu kafana takma canım yaa. hem onlar ölçerlerken 1 mm bile oynatsalar acaip farklar çıkabiliyor.. doktor konusunda da hakkında hayırlısı olsun. ben de 9 ay boyunca gittiğim doktorum şehir dışında olacağı için hiç tanımadığım daha yüzünü bile görmediğim bir başka doktorla konuştum bugun.. onunla anlaşmaya çalışıyorum. yani demek istediğim planlarımız bazen bizim istediğimiz gibi değil yaratanın istediği gibi oluyor. ona güvenmek ve teslim olmak gerek. belki daha hayırlı bir doktor ya da güzel ebelerle bir doğum gerçekleştireceksin.. takma kafana canım benim

ne bilim hepsi üst üste geldi yok suyun fazla yok ben hastaneden ayrılacam yok bebek kilo almamış bugün bütüngün ağladım moralim çok bozuldu acaba bebeğim sağlıklı değilmi diye düşünmeye başladım rabbim hayırlı ve sağlıklı bi şekilde kucklarımıza almayı nasip etsin

balım kilosu haftana göre gayet normal.benimkide o civarda olsa çok merak ediyorum.su konusunda hiçbişi demedi dr.seninde mi bilgin yok.riski ne olur dediğimde erken doğum olabilir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…