2008 Aralık Anneleri

merhaba kızlar bende bugün itibariyle 39+1 oldum bugün doktora gittik 3800 olmuş bizim oğlan:)
artık doğsada hayırlısıyla rahatlasak bir diyorum bu zamanlar zor geçiyor gerçekten normal doğum 5 aralıkta olucak inşallah ama belki önce gelir belki sonra bilemiyoruz tüm doğum yapıcak arkadaşlarıma sağlıklı hayırlı güzel ve kolay doğumlar diliyorum.görüşmek dileğiyle..

yavuz hayırlı olsun,ALLAH(CC) bağışlasın bebeğini,analı babalı büyütsün inşallah.

Elvira ve Emine hayırlı doğumlar dilerim.Rabbim sağ salim evlatlarınıza kavuşmanızı nasip etsin inşallah(amin).

Darısı tüm bebek bekleyen annelere ve bunu yaşamak isteyenlere olsun inşallah(amin).

Sanırım aralık da en son ben meleğime kavuşacağım.Son anne olacağım.Hayırlısıyla tahmini doğum tarihimiz 22 aralık ama bu hafta içinde muayenem olacak.
Çok yorgunum,dinlenemiyorum.Bedenim ayrı,zihnim ayrı yorgun.Başka sorunlar da peşpeşe.Hani,bu sorunlar sinir krizleri geçirtiyor.Öyle bir durumdayım ya hayırlısı ALLAH(CC)dan inşallah.
Bakalım doktorum ne diyecek,ısrarla son son 4 boyutlu usg.de kızımı görmek istiyorum ya bakalım bu sefer ne diyecek bana.Kız kendini göstermiyormuş diyor da bakalım şimdi ki ne olacak.
Gitmeden de çikolatamı yiyeyim bari :)))
Burada sizleri çok sevdik biz kızımla ve bu paylaşımları çok sevdik.Sizleri çookk özleyeceğiz.Benim pek fırsatım olamaz sanırım.Hikayemi de yazamayabilirim.Uzunca süre pc.de olamam.Nasip olduğunda ise yazarım ama sanırım o zaman da pek bir anlamı olmaz :)))

Herkese hayırlı doğumlar diliyorum.Selametle,sevgiler.

Yavuz gözün aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.

Emine ve Elvira size de şimdiden geçmiş olsun diyelim. İnşallah bebeişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız. Darısı hepimizin başına... Bizlere de dua etmeyi unutmayın...a.s.Şeniz

yavuzcuğum hayırlı olsun gözün aydın.

elviracığım demek sende doğuruyon he.emineyle aralık açılışını yaptınız,hayırlısyla kucağınıza alın inş.bizim içinde koklayın yavrularınızı.ama bende artık kavuşmak istiyom,el salayıp duruyo içimden doğru zavallım benimsenağlama

yavuzcumm gozun aydin canimmm
ayyy yaaaa
pazartesii elviramlaa eminemmmmi doguracakkk rabbimm saglikla sihhatlee o guzel meleklerle cikarsin sizi insallahhh
bhkcimm sen ne zaman doguruyon anaamm gozum ustundeee:)))

kizlar normal dogumun ilk belirtileri nelerrr yapanlar tecrubeli olanlarr biliyordurr
benimm rahmim bayaa acildii sankimm
yuruyemiyomm
ilkimimmm canimcimm sen nasilsiin anlasilan durumumuz farkli degill
bu aradaa normal dogum istiyorum ama agrisiz dogummu yapsamm dogal olaninimii ne olur fikir verinn

sağol canım amin inşallah:Saruboceq:
hepinize ayrı ayrı dua edicem buna emin olun zaten epiduralle sezeryan olucam:jeyyar:

orkidem hşg.canım.en iyisi normal doğum biliyosun.ama cesaretin varsa kendini şartla tabi.ben ne kadar korksamda hazırladım kendimi normale.nasıl gidiyor canım.var mı sıkıntın,

valla ben bekara karı boşamak kolay diye bi tabir vardır, o misalen büyük konuşmak istemiyorum.. bundan dolayı sancıyı çekerken karar vericem ağrısız mı olsun yoksam pırt diye mi doğurayım diye.. bilmiyom ki sancı nasıl bişiy.. dayanabilicem mi yoksa dayanamıcam mı diye karar veremediğimden akışına bırakıcam herhalde..

sonunda bende doğuruyorum uzun bi bekleyişin sonunda pazartesi günü inşallah kucağıma alıcam bebişimi.koklarım teyzesi :1hug:

orkidem kız açılışı ben yapıcam ardımdan emine sizide bekliyoz artık ona göre:jeyyar:.
amin inşallah:Saruboceq:

aynenn canim yaa cekebilecekmiyim cekemezmiyimm diye bi korku varr icimdee
son anlari cooook siddetli oluyormusss
ya dayanamazssam diye korkar oldumm
en iyisii yaptirma barii boyle dusunmek dahada mahvediyorr benii

Son düzenleyen: Moderatör:
orkidem kız açılışı ben yapıcam ardımdan emine sizide bekliyoz artık ona göre:jeyyar:.
amin inşallah:Saruboceq:

kız peri hemen haber verin haa doğurunca.. merak ederiz nasıl melekler diye.. emine burda yok şu anda ama sen de haber et eren paşanın dünyaya gelişini..

ilkimimm simdii bi baslarsam sikintilarima bitmek bilmeezz
seyim cok aciyorr
cooooooookk sik tuvalete gidiyorumm odaa cok az geliyo idrarimm
ama her 15 dk bir mutlaka gidiyorum
karnimm tas gibi sertlesiyorrr arada bi kafa atiyokii canimm cok yaniyorrr deme vallaa dha sayyimmiii

elviraaaaa kizzz hemeenncecikk koy fotosunuu ay merak ettim vallaaaa

aynenn canim yaa cekebilecekmiyim cemezmiyimm diye bi korku varr icimdee
son anlari cooook siddetli oluyormusss
ya dayanamazssam diye korkar oldumm
en iyisii yaptirma barii boyle dusunmek dahada mahvediyorr benii

sen de hala yalancı sancı nedir bilmeyenlerden misin canım? ben neredeyse 40 a girdim tık yok da hala.. insan bi yalancı sancı çekse en azından nedir ne değildir bilir fikri olur di mi ama:sm_confused:

orkidem aynı canım.benim cicmcimemde öyle.şeyim çok zonkluyo.sertleşiyo,artık gezemiyorum bile.aşağıdan doğru çıkacak gibi oluyor.idrarım çok az çok sık çıkıyorum.bende doğurmak istiyom hemencicik

kızlar bhk benden önce doğurmazsa eğer size haber verir kesin.
eve gelir gelmez vakit olursa tabi psikoljim iyi olursa hemencik koyarım oğlumun fotosunu

fascimm bende yalanci agrilarr varr dogurcakmiyim neeee
yani tapa tip ilkimlee ayniyimmm sikayetlerimiz ayniii
ama tahmini d tarihi 22 aralikkk ay hadi hayirlisii yaaa

ayy ne heyecanlıdır şimdi doğuma gitmek ne telaştır eksikleri kontrol et evi temizle yıkan giyin süslen hatta hayırlısı inşallah..buarada artık pekçokl dr normal doğumda olsa epidural konforunu kullanın düyo normal yaparsam kesin epidural olur yoksa nerdeeee

kızlar bhk benden önce doğurmazsa eğer size haber verir kesin.
eve gelir gelmez vakit olursa tabi psikoljim iyi olursa hemencik koyarım oğlumun fotosunu

ben bilgisayarı hastaneye götürcem inşallah.. hemencecik ekliycem fotomuzu, hırs yaptım:) ben milletten hemen haber bekliyorm ya meraklı tazeyim işte:) bu gidişle bhk da ben de doğuramayız merak etme.. haber eder bize inşallah.. bu arada şu anda sen rusyada mısın yoksa türkiyede mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…