- Konu Sahibi deryahakan
-
- #17.101
Yavuz gözün aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.
Emine ve Elvira size de şimdiden geçmiş olsun diyelim. İnşallah bebeişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız. Darısı hepimizin başına... Bizlere de dua etmeyi unutmayın...a.s.Şeniz
yavuzcumm gozun aydin canimmm
ayyy yaaaa
pazartesii elviramlaa eminemmmmi doguracakkk rabbimm saglikla sihhatlee o guzel meleklerle cikarsin sizi insallahhh
bhkcimm sen ne zaman doguruyon anaamm gozum ustundeee:)))
kizlar normal dogumun ilk belirtileri nelerrr yapanlar tecrubeli olanlarr biliyordurr
benimm rahmim bayaa acildii sankimm
yuruyemiyomm
ilkimimmm canimcimm sen nasilsiin anlasilan durumumuz farkli degill
bu aradaa normal dogum istiyorum ama agrisiz dogummu yapsamm dogal olaninimii ne olur fikir verinn
yavuzcuğum hayırlı olsun gözün aydın.
elviracığım demek sende doğuruyon he.emineyle aralık açılışını yaptınız,hayırlısyla kucağınıza alın inş.bizim içinde koklayın yavrularınızı.ama bende artık kavuşmak istiyom,el salayıp duruyo içimden doğru zavallım benimsenağlama
yavuzcumm gozun aydin canimmm
ayyy yaaaa
pazartesii elviramlaa eminemmmmi doguracakkk rabbimm saglikla sihhatlee o guzel meleklerle cikarsin sizi insallahhh
bhkcimm sen ne zaman doguruyon anaamm gozum ustundeee:)))
kizlar normal dogumun ilk belirtileri nelerrr yapanlar tecrubeli olanlarr biliyordurr
benimm rahmim bayaa acildii sankimm
yuruyemiyomm
ilkimimmm canimcimm sen nasilsiin anlasilan durumumuz farkli degill
bu aradaa normal dogum istiyorum ama agrisiz dogummu yapsamm dogal olaninimii ne olur fikir verinn
valla ben bekara karı boşamak kolay diye bi tabir vardır, o misalen büyük konuşmak istemiyorum.. bundan dolayı sancıyı çekerken karar vericem ağrısız mı olsun yoksam pırt diye mi doğurayım diye.. bilmiyom ki sancı nasıl bişiy.. dayanabilicem mi yoksa dayanamıcam mı diye karar veremediğimden akışına bırakıcam herhalde..
orkidem kız açılışı ben yapıcam ardımdan emine sizide bekliyoz artık ona göre:jeyyar:.
amin inşallah:Saruboceq:
aynenn canim yaa cekebilecekmiyim cemezmiyimm diye bi korku varr icimdee
son anlari cooook siddetli oluyormusss
ya dayanamazssam diye korkar oldumm
en iyisii yaptirma barii boyle dusunmek dahada mahvediyorr benii
kızlar bhk benden önce doğurmazsa eğer size haber verir kesin.
eve gelir gelmez vakit olursa tabi psikoljim iyi olursa hemencik koyarım oğlumun fotosunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?