- Konu Sahibi deryahakan
-
- #17.121
fascimm bende yalanci agrilarr varr dogurcakmiyim neeee
yani tapa tip ilkimlee ayniyimmm sikayetlerimiz ayniii
ama tahmini d tarihi 22 aralikkk ay hadi hayirlisii yaaa
yavuzcumm gozun aydin canimmm
ayyy yaaaa
pazartesii elviramlaa eminemmmmi doguracakkk rabbimm saglikla sihhatlee o guzel meleklerle cikarsin sizi insallahhh
bhkcimm sen ne zaman doguruyon anaamm gozum ustundeee:)))
kizlar normal dogumun ilk belirtileri nelerrr yapanlar tecrubeli olanlarr biliyordurr
benimm rahmim bayaa acildii sankimm
yuruyemiyomm
ilkimimmm canimcimm sen nasilsiin anlasilan durumumuz farkli degill
bu aradaa normal dogum istiyorum ama agrisiz dogummu yapsamm dogal olaninimii ne olur fikir verinn
kızlar demeyi unuttum ya.sabaha karşı sağ kasığım çok ağrıdı.yine zor uyudum.ve saat 10gibi kalktığımda burnum kanamışdı.ama hafif.ilk defa öyle oldu,
kızlar demeyi unuttum ya.sabaha karşı sağ kasığım çok ağrıdı.yine zor uyudum.ve saat 10gibi kalktığımda burnum kanamışdı.ama hafif.ilk defa öyle oldu,
ben bilgisayarı hastaneye götürcem inşallah.. hemencecik ekliycem fotomuzu, hırs yaptım:) ben milletten hemen haber bekliyorm ya meraklı tazeyim işte:) bu gidişle bhk da ben de doğuramayız merak etme.. haber eder bize inşallah.. bu arada şu anda sen rusyada mısın yoksa türkiyede mi?
ahaha cok güldüm sanakaydirigubbakcemile3
walla nolcak biizm bu bekleyiş bilmiyorum ben..
betüllerin keyifleri pek bi yerinde anlaşılan
aaahahah bide inanmayın şu elviranın profiline.:lepi:
kandırıkçı kız nolcak:mymeka:
kız ne bilem rusya yazmış ama maşallah bişiyden de geri kalmıyo.. soram dedimkaydirigubbakcemile3
valla bu kızlarla naapcaz biz bilmiyom.. bi de tembel olurlarsa alan da olmaz bunları valla. kalırlar başımızamirmirmirmir insan biraz anasına çeker, geliverir hemencecik:1closedeyes:
he walla-tatlicadiarzu-
bekle bekle sabır taşı olduk yani..
ya tam anlatabilecek miyim bilmiyorum da;
bugün hiiseettiklerim acaba kasılmamı bilmiyorum.
şimdi bile oluyor ara ara.
dik oturunca,
sanki arada mesanemin üzerine doğru gibi bir baskı oluyor.
yahu ne olsa acaba kasılma mı diye ümitlenip duruyorum ben de:uhm:
canım bilmiyorum ki.ilk defa kanadı zaten.normalde de kanamazdı burnum şükürler olsunda.
bhk rahatladım şimdi sen öyle diyince
valla sıkıldım artık acaba bu mu diye pimpiriklenmekten.. ama annemin dediğine göre ona çekersem bbir defa sancım gelicekmiş ve o sancı ile doğuracakmışım.. o yalancı sancı filan çekmemeiş hiç.. bakalım görücez, hayırlısı hepimiz için
bhkciğim canım ya.sabret bak az kaldı.bak kime diyom benklava:kıyamam kıs.sabret canım bak bizim daha var.bizi düşün bide
kızlar bendede içten içe oluyo burun kanaması. bu bahsettiğiniz şikayetler daha önceden beri var ama ben doktor sormuştum normal ağrılar demişti son aylarda ağrılar çok oluyormuş. ama hala sancı nasıl bişey bende bilmiyorum.
doğum sancısı olsa anlarız heralde..
çok kafaya takmamak lazım galiba ama gel de kendi sözüne kendin inan ve uygula kaydirigubbakcemile3
yahu bir bilsem ben orkidem :1hug:
bekle bekle gelmiyor bi türlü bu kız..
yahu normal doğuran da olmadı ki henüz,bi akıl danışalım..
ben ilk kez bu akşam sanki biraz sancının yanında kasılma da hissediyor gibiyim.
gibi gibiyim işte sadece..
uff psiklojik mi bilmiyorum ki anlamadım gitti:çok üzgünüm:
bu arada ben epidural normal yapıcam inş,sen niye tereddüttesin?:uhm:
ya canim aslinda ufacik bi ignee amaa aci hissediyosun diyolar bosuna yaptirma falan diyolarr:1no2: bide felc riski falan demeleri iyice kafami karistirdii
aslindaa yaptirsaammm iyi olurr en azindan psikolojikmen rahatlarimm
ben bilgisayarı hastaneye götürcem inşallah.. hemencecik ekliycem fotomuzu, hırs yaptım:) ben milletten hemen haber bekliyorm ya meraklı tazeyim işte:) bu gidişle bhk da ben de doğuramayız merak etme.. haber eder bize inşallah.. bu arada şu anda sen rusyada mısın yoksa türkiyede mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?