2008 Aralık Anneleri

fascimm bende yalanci agrilarr varr dogurcakmiyim neeee
yani tapa tip ilkimlee ayniyimmm sikayetlerimiz ayniii
ama tahmini d tarihi 22 aralikkk ay hadi hayirlisii yaaa

kız arada benim de şeyim zonkluyo ve sık idrara çıkıyorum.. ama gidince de bir iki damla afedersiniz.. ee şikayetler aynı.. ama sancı yok.. siz farklı olarak nasıl sancı çekiyorsunuz.. anlayamadım

kızlar demeyi unuttum ya.sabaha karşı sağ kasığım çok ağrıdı.yine zor uyudum.ve saat 10gibi kalktığımda burnum kanamışdı.ama hafif.ilk defa öyle oldu,

yahu bir bilsem ben orkidem :1hug:
bekle bekle gelmiyor bi türlü bu kız..
yahu normal doğuran da olmadı ki henüz,bi akıl danışalım..
ben ilk kez bu akşam sanki biraz sancının yanında kasılma da hissediyor gibiyim.
gibi gibiyim işte sadece..
uff psiklojik mi bilmiyorum ki anlamadım gitti:çok üzgünüm:

bu arada ben epidural normal yapıcam inş,sen niye tereddüttesin?:uhm:

ahaha cok güldüm sanakaydirigubbakcemile3
walla nolcak biizm bu bekleyiş bilmiyorum ben..
betüllerin keyifleri pek bi yerinde anlaşılan

aaahahah bide inanmayın şu elviranın profiline.:lepi:
kandırıkçı kız nolcak:mymeka:

kız ne bilem rusya yazmış ama maşallah bişiyden de geri kalmıyo.. soram dedimkaydirigubbakcemile3
valla bu kızlarla naapcaz biz bilmiyom.. bi de tembel olurlarsa alan da olmaz bunları valla. kalırlar başımızamirmirmirmir insan biraz anasına çeker, geliverir hemencecik:1closedeyes:

he walla-tatlicadiarzu-

bekle bekle sabır taşı olduk yani..
ya tam anlatabilecek miyim bilmiyorum da;
bugün hiiseettiklerim acaba kasılmamı bilmiyorum.
şimdi bile oluyor ara ara.
dik oturunca,
sanki arada mesanemin üzerine doğru gibi bir baskı oluyor.

yahu ne olsa acaba kasılma mı diye ümitlenip duruyorum ben de:uhm:

valla sıkıldım artık acaba bu mu diye pimpiriklenmekten.. ama annemin dediğine göre ona çekersem bbir defa sancım gelicekmiş ve o sancı ile doğuracakmışım.. o yalancı sancı filan çekmemeiş hiç.. bakalım görücez, hayırlısı hepimiz için

canım bilmiyorum ki.ilk defa kanadı zaten.normalde de kanamazdı burnum şükürler olsunda.
bhk rahatladım şimdi sen öyle diyince

rahatla tabi canım benim..
gebelik.org da okumuştum ben zaten..

bazılarında hiç olmayabilirmiş ama olursa da normal..
walla bilimsel bir açıklaması da vardı tabi ama bende hafıza falan kalmadı artık...

bi de bak bunları buldum:

"Damarlarınızdaki toplam kan miktarı tüm gebelik boyunca, gebelik öncesine göre %40-50 oranında artar. Bu artış gebeliğin en erken dönemlerinde başlar ve 16. haftada hızlanır. Kan miktarının bu kadar artmış olması burun tıkanıklığı ve burun kanaması gibi belirtilere neden olabilir. "

yanlız son aylarda bu kanama sık olursa tansiyonunu ölçtürmende fayda varmış,onunla da ilgili olabilirmiş.
bi daha olursa aklında bulunsun :1hug:

way be ne iyimiş..
ben anneme cekseydim erken doğum yapardım heralde..
ben 7 aylık doğmuşum,kardeşimse 8 aylık..
en azından kolayca doğurması yönüyle ona çekerim inş...:Saruboceq:

kızlar bendede içten içe oluyo burun kanaması. bu bahsettiğiniz şikayetler daha önceden beri var ama ben doktor sormuştum normal ağrılar demişti son aylarda ağrılar çok oluyormuş. ama hala sancı nasıl bişey bende bilmiyorum.

bhkciğim canım ya.sabret bak az kaldı.bak kime diyom benklava:kıyamam kıs.sabret canım bak bizim daha var.bizi düşün bide

walla kim ne kadar kızsa bana bu konuda yerden göğe kadar haklı..
ben de biliyordum sabırsız olduğumu ama bu kadar da değil..
Allah sağlık versin herşeyden önce..
bu sabırsızlıkları da şükürsüzlük olarak kabul etmesin Allahım inş..,
ne güzel herşey yolunda çok şükür...

doğum sancısı olsa anlarız heralde..
çok kafaya takmamak lazım galiba ama gel de kendi sözüne kendin inan ve uygula kaydirigubbakcemile3

doğum sancısı olsa anlarız heralde..
çok kafaya takmamak lazım galiba ama gel de kendi sözüne kendin inan ve uygula kaydirigubbakcemile3

ayy annem de böyle diyo.. aha sancım girdi diyom arada.. hadi ordan diyo, sancı böyle mi girer hiç diyo.. nasıl olur anlatsana diyorum bu sefer de her doğumdan sonra unutuyorsun o acıyı, aklımda kalmamış diyor.. vayy bea.. :1ninca:

ya canim aslinda ufacik bi ignee amaa aci hissediyosun diyolar bosuna yaptirma falan diyolarr:1no2: bide felc riski falan demeleri iyice kafami karistirdii
aslindaa yaptirsaammm iyi olurr en azindan psikolojikmen rahatlarimm

ya canim aslinda ufacik bi ignee amaa aci hissediyosun diyolar bosuna yaptirma falan diyolarr:1no2: bide felc riski falan demeleri iyice kafami karistirdii
aslindaa yaptirsaammm iyi olurr en azindan psikolojikmen rahatlarimm

ben bu epidural denen olayı ilk duyduğumda felç tehlikesinden dolayı,anında silip atmıştım kafamdan..
ama bu risk artık o kadar uzak ki...
doktorumla da konuştum,hatta istatistik istedim.
%100 e yakın bizim hastanemizde başarı oranı dedi..
başarısız olma olayı da kısmet ve bazılarında olan uyuşmama olayı..

ben olumsuzları artık hiç dinlemiyorum..
ona bakarsan eltim geçen almış beni karşısına ,epidural olan birinin güya 1.5 sene topalladığından bahsediyordu.
yeter deyip susturdum.
iyi örnekler tonlayken,insanlar istisna kötü örnekleri anlatmaya bayılıyorlar galibaklava:

laptop olamyınca götüremiycem hastaneye sen şanslısın bu konuda.
yok kız türkiyedeyim:jeyyar:munzurluk olsun diye yaptım:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…