2008 Aralık Anneleri

geri kalırsam eksik kalırım aşkolsun:jeyyar:

nee Türkiyede misin?:1shok:

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

kız ben bunun pazartesi doğuracağına da inanmam heekaydirigubbakcemile yoksa hamile bile değilsin de olursam neler yaşarım diye mi takılıyon gıı:jeyyar: amanın korktum senden

kız ben bunun pazartesi doğuracağına da inanmam heekaydirigubbakcemile yoksa hamile bile değilsin de olursam neler yaşarım diye mi takılıyon gıı:jeyyar: amanın korktum senden

ahahah yok yok o kadar da değildirkaydirigubbakcemile3

adrenalini taa buralardan hissediliyor walla,heyecan dorukta elvirada..
yalan olsa bu kadar olmazdı heralde benneyaptımki

ben aslında bıyıklıyım sizin haberiniz yok. artık daha fazla saklıyamıycam söyliyeyimde kurtulayım yaw.:jeyyar:

ahahah yok yok o kadar da değildirkaydirigubbakcemile3

adrenalini taa buralardan hissediliyor walla,heyecan dorukta elvirada..
yalan olsa bu kadar olmazdı heralde benneyaptımki

adrenalim olmazsa olmaz:jeyyar:
asıl adrenalin heycan vs vs vs herşeyi doğumdan sonrayı saklıyorum şimdilik doğum telaşı heyecanı sardı dört bir yanıma.:jeyyar:

oof of..
ah bu geceler de pek uzun günler gibi....
gidip bişeyler yiyesim var,biri beni durdursun :jeyyar:

çok uzun gerçekten çok sinir bozucu yani
ben şimdi yedim bişiler yarın gece 12 ye kadar yedim yedim sonra su bile yok

sende git ye bişiler ama tuzsuz lütfen:mymeka:

kız bi doğum hikayesinde okumuştum.. sezeryan olmadan önce bişiy yenilip içilmiyo ya sabah kalkmış hatun zemzem içmiş.. aman diyim ne yiceksen bi gece öncesinden ye, iç.. yoksam bu abla gibi bekletirler seni bi 3 saat daha.. Allah korusun..

ya bu arada şu geceleri tıkınma olayı tavan yapmış durumda bende.. bi de ööle acaip şeyler yiyom ki gece gece sormayın.. sabah kalktıgımda gece yediklerimin tadı ağzımda kalıyo, bazen iğrenç oluyo..

çok uzun gerçekten çok sinir bozucu yani
ben şimdi yedim bişiler yarın gece 12 ye kadar yedim yedim sonra su bile yok

sende git ye bişiler ama tuzsuz lütfen:mymeka:

bana ne:dilcikar:

tuzsuz da yesem her yerim yine şişiyor yine şişiyor..
ay benim accık uykum da geldi gibi..
hadi ben yavaştan kaçayım artık..

dua edin bana da yarın kocacı hazır işte değilken doğuruvereyim :jeyyar:

hadi öptüm seni elviracımŞeniz
başka da kimse yok galiba...

inşallah yarın doğurursun tatlım:Saruboceq:
bende öptüm iyi geceler herkez kabuğuna çekildi vallaa.s.

biz hepimiz burdayık.. biz de öpülmek isterük:dilcikar:
işşallah doğurursun yarın bi avazda.. yumurta gibi dikişsizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kayınvalidemin tabiri bu alem kadın vesselam:jeyyar:

biz hepimiz burdayık.. biz de öpülmek isterük:dilcikar:
işşallah doğurursun yarın bi avazda.. yumurta gibi dikişsizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kayınvalidemin tabiri bu alem kadın vesselam:jeyyar:

ŞenizŞenizŞeniz

aminnnn...:Saruboceq:

bu sabah saat 6 gibi ablam gelecek kendisi hemşire.
gardiyanım başımda olacağı için pazar gecesine kadar tıkınırım artık. sonra mutfak kapısına kilit vurur benim gardiyanımcokacimcoook
valla sorma bende çok yiyorumcokacimcoook ama normal zamanda yemiyeceğim şeyler hep.
garip bi tat kalıyor sabah uyanında hadiiii miğde bulantısı başlıyor bende-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…