- Konu Sahibi deryahakan
-
- #17.161
bu sabah saat 6 gibi ablam gelecek kendisi hemşire.
gardiyanım başımda olacağı için pazar gecesine kadar tıkınırım artık. sonra mutfak kapısına kilit vurur benim gardiyanımcokacimcoook
valla sorma bende çok yiyorumcokacimcoook ama normal zamanda yemiyeceğim şeyler hep.
garip bi tat kalıyor sabah uyanında hadiiii miğde bulantısı başlıyor bende-tatlicadiarzu-
aman valla dikkat et.. çok sinir bozucu bişiy olsa gerek kadının yaşadığı.. 3 saat bekle bi yudum zemzemden dolayı..
ay benim şeyime sancı giriyo yaa. galiba kızım kafasını sokmaya çalışıyo.. ama kısa kısa oluyo.. sancı değil de mi bu? ne bu yaa, fena hissettim hee.. korktum valla.. :1shok:
benim oğlumda yapıyor deli ediyor beni. yok sancı değildir.
şeyimin zonklamasından valla fenalık geldi artık iyice paranoyak oldum pırtlıyacakmıyımki acaba diye.
aayyy çok uzun zaman vermiş
bence sen 15 inde git
nerden hatırlayacak 15 demiştiniz dersin
40 haftalıkta oluyor yani o zamana
ben bu epidural denen olayı ilk duyduğumda felç tehlikesinden dolayı,anında silip atmıştım kafamdan..
ama bu risk artık o kadar uzak ki...
doktorumla da konuştum,hatta istatistik istedim.
%100 e yakın bizim hastanemizde başarı oranı dedi..
başarısız olma olayı da kısmet ve bazılarında olan uyuşmama olayı..
ben olumsuzları artık hiç dinlemiyorum..
ona bakarsan eltim geçen almış beni karşısına ,epidural olan birinin güya 1.5 sene topalladığından bahsediyordu.
yeter deyip susturdum.
iyi örnekler tonlayken,insanlar istisna kötü örnekleri anlatmaya bayılıyorlar galibaklava:
aman valla dikkat et.. çok sinir bozucu bişiy olsa gerek kadının yaşadığı.. 3 saat bekle bi yudum zemzemden dolayı..
ay benim şeyime sancı giriyo yaa. galiba kızım kafasını sokmaya çalışıyo.. ama kısa kısa oluyo.. sancı değil de mi bu? ne bu yaa, fena hissettim hee.. korktum valla.. :1shok:
valla sankim kesik kesik acıyo.. ilk defa böyle hissediyorum.. salıdan sonra gelsin lütfen kızım. pztesi temizlik yapılcak, temiz eve gelsin kafam da rahat olsun..
benimde aynı kesik kesik acıyo.
valla ben dün temizlik yaptırttım bugün yağmur yağdı sinilerim bozuldu açıkcası.
sen yarın biranönce temizliğini bitiri ne olur olmaz herşe hazır olsun.
sonra ay şu yapılacaktı bu yapılacaktı derdin olmaz rahat rahat beklersin kızını:ecrin_bebek:
Nasıl temizlik yapıyorsunuz kızlar ya?Ben yemek yapmak için bile ayakta duramıyorum.Kasıklarıma doğru acı hissediyorum biraz durdum mu.
yok anam doğuracağımı da bilsem pztesi yapılcak temizlik.. yarın kocacımla son başbaşa haftasonumuzu geçircez. kimse temizlik yaptıramaz banayerimseniben malum haftaya kızım hala gelmese de annem ve kardeşler burda olcaklar.. bu hafta kardeşimin yanına gitti annem pztsi gelcek. fırsat bu fırsat yarın kocişimle elele gözgöze son haftasonumuz.. gezcez 2 kişi olarakkaydirigubbakcemile2
edoş valla kendimi ilk defa böyle hissettim.. bilmiyorum ama bence kafasını yerleştirmeye çalışıyo melekim.. yerleştirsin de çarşamba sabah doğurayım hayırlısı ile.. kocamın da fantazisi yerine gelsinkaydirigubbakcemile3
Nasıl temizlik yapıyorsunuz kızlar ya?Ben yemek yapmak için bile ayakta duramıyorum.Kasıklarıma doğru acı hissediyorum biraz durdum mu.
Hamile halinle romantizm yaşayabiliyon mu ki kocişle?Gezin bakalım başbaşa.Sonra pek başbaşa kalamıcaz zaten kocalarımızla.
Senin kocan temiz kalpli herhalde.Bana fantazisi gerçekleşecek gibi geliyo.Bak benden söylemesi.şakkıdı
ben yapmıyom artık.. halıları yıkamaya verdik, annemle halletcez birlikte.. ben muhtemelen dolap, çekmece içleri gibi şeyleri yapıcam, anacığım da camdır yerdir filan uğraşıcak.. kendi kaşındı valla. kadını aratıp iptal ettirmeseydi, napiyim.. neymiş efendim kadın gelirse uyuz olurmuş, arkasından o da yaparmış.. gelmesin dedi.. ben son derece enerjikim ama kocam uzun zamandır yemin ettirip temizlik yaptırmıyo bana:smiley-cool:
ben yapmadım canım yaptırttım açıkcası kendim yapmaya kalksam doğurmaya değil ölmeye giderim:çok üzgünüm:
Aferin.Vallahi ben toz bile alamıyorum ya.İki hafta daha bu gerilmiş göbekle nasıl yaşayacağım bilmiyom.
Bugün annemle pazara yürüdük.5dk bile değil.Daha pazara varmadan karnıma ağrı girdi.Korkuyom zaten.Dışarı da tek başıma çıkamam hayatta.
Fas'cım yaşa vallahi son romantizmlerini.Annemin bir arkadaşı anlatıyordu.Çocukları olduktan sonra evlenme yıldönümlerinde çocuğu annesine bırakıp yemeğe çıkmışlar.Sözde romantik bir gece olacakmış.Bütün gece kızlarından bahsetmişler.Sonra da ne işimiz var bizim burada diyip kızlarını da alıp eve dönmüşler.Hayatımızda köklü bir değişiklik olacak anlayacağın.
Aferin.Vallahi ben toz bile alamıyorum ya.İki hafta daha bu gerilmiş göbekle nasıl yaşayacağım bilmiyom.
Bugün annemle pazara yürüdük.5dk bile değil.Daha pazara varmadan karnıma ağrı girdi.Korkuyom zaten.Dışarı da tek başıma çıkamam hayatta.
Fas'cım yaşa vallahi son romantizmlerini.Annemin bir arkadaşı anlatıyordu.Çocukları olduktan sonra evlenme yıldönümlerinde çocuğu annesine bırakıp yemeğe çıkmışlar.Sözde romantik bir gece olacakmış.Bütün gece kızlarından bahsetmişler.Sonra da ne işimiz var bizim burada diyip kızlarını da alıp eve dönmüşler.Hayatımızda köklü bir değişiklik olacak anlayacağın.
Aferin Fas'cım.İdrak edebilmişsin sonunda koca göbekli olduğunu.Gerçekten büyük aşama.Belki de hamile olduğunu tam idrak edemediğin için kızının gelmeye niyeti yoktur.Yani önce senin hamile olduğuna ve yakında doğum yapacağına inanman gerekiyor.Ha?Ne dersin?
Elvira ben de beğenmem başkasının yaptığı işi.Geçende annem bulaşık makinasını boşaltıyor.Baktım bardakları kendi evindekiler gibi ters çevirip koyuyor rafa.Sesimi de yükseltmekten çekinmeden bardakları düz koymasını söyledim.Acıyorum da sonra niye kızıyom ki diye.Ne yapayım elimde değil.Ay ne zor ya iş yapmaktan aciz olmak.Allah beterinden saklasın.Bir an önce doğurup eski enerjime kavuşmak istiyorum.
Aferin Fas'cım.İdrak edebilmişsin sonunda koca göbekli olduğunu.Gerçekten büyük aşama.Belki de hamile olduğunu tam idrak edemediğin için kızının gelmeye niyeti yoktur.Yani önce senin hamile olduğuna ve yakında doğum yapacağına inanman gerekiyor.Ha?Ne dersin?
Elvira ben de beğenmem başkasının yaptığı işi.Geçende annem bulaşık makinasını boşaltıyor.Baktım bardakları kendi evindekiler gibi ters çevirip koyuyor rafa.Sesimi de yükseltmekten çekinmeden bardakları düz koymasını söyledim.Acıyorum da sonra niye kızıyom ki diye.Ne yapayım elimde değil.Ay ne zor ya iş yapmaktan aciz olmak.Allah beterinden saklasın.Bir an önce doğurup eski enerjime kavuşmak istiyorum.
aynen eskisi gibi kıpır kıpır her işi yapabilen biri olmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?