2008 Aralık Anneleri

aman valla dikkat et.. çok sinir bozucu bişiy olsa gerek kadının yaşadığı.. 3 saat bekle bi yudum zemzemden dolayı..

ay benim şeyime sancı giriyo yaa. galiba kızım kafasını sokmaya çalışıyo.. ama kısa kısa oluyo.. sancı değil de mi bu? ne bu yaa, fena hissettim hee.. korktum valla.. :1shok:

benim oğlumda yapıyor deli ediyor beni. yok sancı değildir.
şeyimin zonklamasından valla fenalık geldi artık iyice paranoyak oldum pırtlıyacakmıyımki acaba diye.

benim oğlumda yapıyor deli ediyor beni. yok sancı değildir.
şeyimin zonklamasından valla fenalık geldi artık iyice paranoyak oldum pırtlıyacakmıyımki acaba diye.

valla sankim kesik kesik acıyo.. ilk defa böyle hissediyorum.. salıdan sonra gelsin lütfen kızım. pztesi temizlik yapılcak, temiz eve gelsin kafam da rahat olsun..

aayyy çok uzun zaman vermiş
bence sen 15 inde git
nerden hatırlayacak 15 demiştiniz dersin
40 haftalıkta oluyor yani o zamana

Ben 15'ine kalmadan gelir benim kız diyorum ama bakalım.Bayramda gelecek gibi doğuyor içime.Kendisi şimdiden aykırı ya.Ters durup ters zamanda gelmek isteyebilir diyorum.Bakalım.Bekleyecez.

Sana katılıyorum Bhk.Ben de doğum ve hamilelikle ilgili negatif örnekler verenleri susturuyorum.Sadece hamile olduğumu yeni öğrendiğimde susup dinliyordum.Baktım anlatılanlar kafama takılıp geceleri bana kabus oluyor,Kim olursa olsun kötü birşey anlatmaya başlarsa konuyu değiştirip o kişi ile bir daha görüşmüyorum.Görüşsem de aynı konuları açmasına izin vermiyorum.Hep iyi örnekleri düşünüp,onları kafama kazımaya çalışıyorum.

Doğuruyon mu kız??Geliyo galiba senin kız yavaştankaydirigubbakcemile2

valla sankim kesik kesik acıyo.. ilk defa böyle hissediyorum.. salıdan sonra gelsin lütfen kızım. pztesi temizlik yapılcak, temiz eve gelsin kafam da rahat olsun..

benimde aynı kesik kesik acıyo.
valla ben dün temizlik yaptırttım bugün yağmur yağdı sinilerim bozuldu açıkcası.
sen yarın biranönce temizliğini bitiri ne olur olmaz herşe hazır olsun.
sonra ay şu yapılacaktı bu yapılacaktı derdin olmaz rahat rahat beklersin kızını:ecrin_bebek:

Nasıl temizlik yapıyorsunuz kızlar ya?Ben yemek yapmak için bile ayakta duramıyorum.Kasıklarıma doğru acı hissediyorum biraz durdum mu.

yok anam doğuracağımı da bilsem pztesi yapılcak temizlik.. yarın kocacımla son başbaşa haftasonumuzu geçircez. kimse temizlik yaptıramaz banayerimseniben malum haftaya kızım hala gelmese de annem ve kardeşler burda olcaklar.. bu hafta kardeşimin yanına gitti annem pztsi gelcek. fırsat bu fırsat yarın kocişimle elele gözgöze son haftasonumuz.. gezcez 2 kişi olarakkaydirigubbakcemile2
edoş valla kendimi ilk defa böyle hissettim.. bilmiyorum ama bence kafasını yerleştirmeye çalışıyo melekim.. yerleştirsin de çarşamba sabah doğurayım hayırlısı ile.. kocamın da fantazisi yerine gelsinkaydirigubbakcemile3

Nasıl temizlik yapıyorsunuz kızlar ya?Ben yemek yapmak için bile ayakta duramıyorum.Kasıklarıma doğru acı hissediyorum biraz durdum mu.

ben yapmıyom artık.. halıları yıkamaya verdik, annemle halletcez birlikte.. ben muhtemelen dolap, çekmece içleri gibi şeyleri yapıcam, anacığım da camdır yerdir filan uğraşıcak.. kendi kaşındı valla. kadını aratıp iptal ettirmeseydi, napiyim.. neymiş efendim kadın gelirse uyuz olurmuş, arkasından o da yaparmış.. gelmesin dedi.. ben son derece enerjikim ama kocam uzun zamandır yemin ettirip temizlik yaptırmıyo bana:smiley-cool:

Hamile halinle romantizm yaşayabiliyon mu ki kocişle?Gezin bakalım başbaşa.Sonra pek başbaşa kalamıcaz zaten kocalarımızla.

Senin kocan temiz kalpli herhalde.Bana fantazisi gerçekleşecek gibi geliyo.Bak benden söylemesi.şakkıdı

romantizmin hamileykeni değilkeni mi olur kııız.. yaşıyoz sonuna kadar.. zaten kara kara düşünmeye başladık naparız biz bu cimcimeyle diye.. son bi kez başbaşa takılalım dedik..

çok doğru tespit edocum, gerçekten de temiz kalplidir kocam.. yani genelde duaları kabul olan ve dört ayak üstüne düşen biridir keretakaydirigubbakcemile3 bakalım görücez hep beraber

Hadi yine iyisin.Annene yaptırıyosun temizliği.Benim ne annem ne kardeşim gelip de temizlik yapalım demiyorlar.Yani kötü olan benim onlara kıyıp da iş yaptıramamam.Yapılacak bir iş var mı diye soruyorlar her seferinde.Ben de yok diyorum.Bİ süpürge tutuverin diyemiyorum.Kocişe de acıyorum.Haftada bir süpürge falan tutuyo.Tek dinlenebileceği boş gününde de temizlik yapıyna da acıyorum.Belki ben hastanede yatarken girer temizlerler.Ya da belki yine bize kalır.Offf bilmiyorum.Pisletmemeye çalışıyorum işte evilaelaelaelaelae

ben yapmadım canım yaptırttım açıkcası kendim yapmaya kalksam doğurmaya değil ölmeye giderim:çok üzgünüm:

Aferin.Vallahi ben toz bile alamıyorum ya.İki hafta daha bu gerilmiş göbekle nasıl yaşayacağım bilmiyom.
Bugün annemle pazara yürüdük.5dk bile değil.Daha pazara varmadan karnıma ağrı girdi.Korkuyom zaten.Dışarı da tek başıma çıkamam hayatta.

Fas'cım yaşa vallahi son romantizmlerini.Annemin bir arkadaşı anlatıyordu.Çocukları olduktan sonra evlenme yıldönümlerinde çocuğu annesine bırakıp yemeğe çıkmışlar.Sözde romantik bir gece olacakmış.Bütün gece kızlarından bahsetmişler.Sonra da ne işimiz var bizim burada diyip kızlarını da alıp eve dönmüşler.Hayatımızda köklü bir değişiklik olacak anlayacağın.

süpermiş.. bizim de yalnız kaldıgımızda tek muhabbetimiz şu kadar gün sonra mızık mızık ağlayan bir velet olcak yanımızda tadını çıkaralım oluyor.. yani gelmeden muhabbetimizin ortasına kuruluyor hanfendi..

benim karnım da o kadar gergin ki anlatamam. dün annemle çarşıda bi eşofman altı deneyeyim dedim.. kabinde oturma yeri yoktu.. valla ayakta eğilip giyemedim eşofmanı. annem geldi yarım etti, işte o an hamile ve koca göbekli biri olduğumu idrak ettim. geç te olsa bu da bir aşamadır:lepi:

yapamıyorum artık hiç bişi en kötüsüde bu. başkasının yaptığı işi hiç beğenmem ama mecbur kalınca paşa paşa yaptırıyorsun. ailem yok eşiminde ailesinden kimse yardıma gelmez mecbur kaldık el eline.
benimde bisertleşiyorki sorma yatarken bile oluyor ve kalkamıyorum doğrusu. hele paara çıkıcam yok anam yok pazarda doğurur gelirim kesin. ay çok severdim çarşı pazar gezmesine hayellerde kalıcak artık yaz gelebe kadar

Aferin Fas'cım.İdrak edebilmişsin sonunda koca göbekli olduğunu.Gerçekten büyük aşama.Belki de hamile olduğunu tam idrak edemediğin için kızının gelmeye niyeti yoktur.Yani önce senin hamile olduğuna ve yakında doğum yapacağına inanman gerekiyor.Ha?Ne dersin?

Elvira ben de beğenmem başkasının yaptığı işi.Geçende annem bulaşık makinasını boşaltıyor.Baktım bardakları kendi evindekiler gibi ters çevirip koyuyor rafa.Sesimi de yükseltmekten çekinmeden bardakları düz koymasını söyledim.Acıyorum da sonra niye kızıyom ki diye.Ne yapayım elimde değil.Ay ne zor ya iş yapmaktan aciz olmak.Allah beterinden saklasın.Bir an önce doğurup eski enerjime kavuşmak istiyorum.

aynen eskisi gibi kıpır kıpır her işi yapabilen biri olmak istiyorum.

valla geç olsun güç olmasın bacım.. hissettim sonunda ya buna da şükür:CüvCüv:
başkasının yaptıgı işi başka zaman olsa ben de begenmem ama şu an öyle bi lüksüm yok.. mesela benim annem de oturma odasındaki koltugun yastıklarını hep benim koydugumdan farklı yerleştiriyo. ben eski haline getiriyorum, o farkına varmıyor ertesi günü yine kafasına göre takılıo.. canım annem, naapiyim sesimi çıkarmıyom şimdilik.. lohusayken nasıl olur bilemiyorum.. her an çıldırabilirimkafamçokkarıştı

aynen eskisi gibi kıpır kıpır her işi yapabilen biri olmak istiyorum.

aah ah böyle olmak istemeyen var mı yavruu yatağa sanki bi iş yapıyo gibi merasimle girmek ve çıkmaktan, banyodan çıkarken duşakabin kapısı duvar Allah ne verdiyse tutunmaktan gına gelmiş durumdayım.. bi de nefes alır verirken ses çıkarmak istemiyom yahu.. 40 yıllık sigara içen adamlar gibiyim 3 gündür..

ay ben lohusayken ne yapıcam bilmiyorum ablam bayrama kadar yanımda bayramdave bayramdan sonra kayınvalidem gelir. kesin ben krize girerim yaptığı bişi beğenmem 65 yaşındaki kadınada şunu şöyle yap diyemem deli olurum sinir krizine girerim artık. offfffffff offffffffffff valla düşündümde ben bi yolunu bulmm lazım. uzun kalmaz aslında ama bide kalacağı tutarsa vay anam vay.
kafamda huniyle gezerim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…