2008 Aralık Anneleri

insan kendi düzenine alıştı mı birinin gelip o düzeni bozmasından rahatsızlık duyuyor.Belki de bebeklerimiz geldikten sonra o kadar çok onlarla meşgul olacağız ki,biri gelip evi toparlasın ama nasıl yaparsa yapsın diyeceğiz.Ben herşeyimi kendim yapabilmeyi isterim ama yine de büyük konuşmak istemiyorum.

Kızlar benim kaburgalarıma ve sanırım kızımın ayaklarının olduğu yerlere içeriden birşeyler batıyormuş gibi hissediyorum.Yani bunun bebeğimin kemikleri olma ihtimali çok yüksek tabii ki.Arada bir ellerini ayaklarını batırıyor sanki.Dışarıdan tam hissedemediğim için anlamıyorum.Acıtabiliyor ama.Siz de benzer şeyler hissediyorsunuzdur herhalde.

kayınvalidem bigün dediki bana bebeğin ilk kakalı bezini atma yatağın altında kalsın dedi. neden dedim neymiş iyi huylu olurmuş kötülükten korurmuş falanfialn bir sürü hikaye anlattı. hayatta koymam kurtlanır o orda dedim kokar dedim bişi olmaz sen koy dedi bana bi güzel.

bende içimden cemaat nederse desin imam bildiğini okur dedim hahahahahahahah

kaydirigubbakcemile3:roflol:Ay takcaz artık hunilerimizi.N'apalımlaelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3

bana ziyadesi ile oluyo bu durum edocum.. kızım ayaklarını dikiyor ve kaburgalarım resmen dışarıdan yapılan baskının aynısı gibi acıyor.. mesela azıcık eğilince bile bazen içerden bişiy batıyor hissediyorum. hatta aman kızımın kemiiklerine zarar vermiyim diye onun rahat edeceği şekilde pozisyon almaya çalışıyorum. halbuki o suyun içinde yüzüyor balık gibi.. acımıyodur hiçbiryeri ama ana yüreği iştekaydirigubbakcemile3 minnoşum benim:1hug:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 O neymiş öyle ay!Çok güldüm ya!Oda bok kokunca iyi huy perileri mi geliyomuş:roflol:Onlarla bir kurtcuklar da gelir ay!Iıyyy..Boşver sen bildiğini oku bence de.

bu ne kız.. anam ne acaip hurafeler var yahu.. valla kurtlanır da kokar dakaydirigubbakcemile3:roflol:

benimde çok sıklıkla oluyor hatta yere eğilip kalkmakta çok korkuyorumcanını acıtıcam diye.
onlar bize kıyıyorlar ama biz kıyamıyoruz valla.
bi çıksın valla ayaklarından başlarım yemeye hahahaha

sormayın bende çok güldüm ve çokda şaşırdım ama ne yaparsın işte kocakarı hurafileri.
ben bildiğimi okurum hiç sevmem öyle işi.

Bugün wc'deyken neredeyse kocamı çağıracaktım gelip yıkasın diye:))Yetişemiyorum artık ya.Göbeğime içeriden inanılmaz batıyo ve canım yanıyo az eğilmeye kalktım mı.Ben de korkuyorum sıkıştırıyo muyum kızımı diye.Artık yeri de dar.

Ayak tırnaklarımı da kesmem lazım.Asıl o düşündürüyor beni.Nasıl yapıcam...

ayak tırnakları valla benide düşündürüyor ne yaparım acaba diye.
başkasına hayatta kestirtmem huylanırım.
wc konusunda ben çözüm buldum önce zorda olsa tuvalet kağıdıyla siliyorum sonra
belden aşağısını yıkıyorum duşta.

alemsin yahu.. ama hakikaten ben de artık zorlanıyorum. canım yanıyo azıcık eğilsem. batıyo uzun bacakları kızımın.. valla ayak tırnaklarımı çoook uzun zamandır eşime kestiriyorum.bir kere içine girmiş kenarı, keserken kanattım filan ben de, beceremedim yani. garibim o zamandan beridir, kesiverir.. sağolsun valla Allah başımdan eksik etmesin aman diyim:Saruboceq:

Elvira iyi yapıyosun duşta yıkamakla da ben üşenirim her seferinde.Suya ulaştım mı attırıveriyorum elimle:))Tuv.kağıdıyla da siliyom çabucak.Uzun süre sıkıştırmadan kızı.Zaten hergün duş alıyorum neredeyse.Bir de günlük ped kullanıyorum sürekli.Çok sık değiştiriyorum.Yoksa günde 5 kilot değiştirmem gerekiyor.Yazın yıkıyoduk çamaşırları kuruyodu ama şimdi çamaşır kurutmak da zor.Günlük pedle önlemimi alıyorum.

Ben tırnaklarımı eşime falan kestiremem herhalde.Çünkü beceremez,sinirlenirim falan.Az daha uzasın da bi şekilde kesicem artık.

Benim sürekli kokan sarı akıntım vardı.Bugün hayret ettim.Hiç olmadı.Ben eski doktoruma da sordum.Akıntı olması normal dedi.Kaşıntı var mı diye sordu.Bende yok.Özel vajinal bölge için temizlik mendilleri verdi birkaç tane.Onlarla da silip dezenfekte edebileceğimi söyledi.Temiz ve kuru tutmaya çalışacaz yani.

benim beyaz arada krem renkte oluyor kaşıntı filan yok ama şeyimde uzayıp kalıyor silerken sinir oluyorum. son dönemlerde çoğalması normalmişte deli olucam bıktım valla artık

Kızlar ben çok oturmuşum sanki.Az önce ayağa kalkınca bacaklarımı birleştiremedim.Kızımda vuruyo içerden yatmıcaz mı daha diye.Yatalım artık,bize müsaade.
İyi geceler,tatlı rüyalar..
Öptük sizia.s.

sanada canım iyi gecelr tatlı rüyalar.
ben daha buralardayım ablam gelen kadar az kaldı uyrusam hayatta uyanamayız kızcağız kala kalır otogarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…