- Konu Sahibi deryahakan
-
- #17.181
ay ben lohusayken ne yapıcam bilmiyorum ablam bayrama kadar yanımda bayramdave bayramdan sonra kayınvalidem gelir. kesin ben krize girerim yaptığı bişi beğenmem 65 yaşındaki kadınada şunu şöyle yap diyemem deli olurum sinir krizine girerim artık. offfffffff offffffffffff valla düşündümde ben bi yolunu bulmm lazım. uzun kalmaz aslında ama bide kalacağı tutarsa vay anam vay.
kafamda huniyle gezerim artık
kaydirigubbakcemile3:roflol:Ay takcaz artık hunilerimizi.N'apalımlaelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3
insan kendi düzenine alıştı mı birinin gelip o düzeni bozmasından rahatsızlık duyuyor.Belki de bebeklerimiz geldikten sonra o kadar çok onlarla meşgul olacağız ki,biri gelip evi toparlasın ama nasıl yaparsa yapsın diyeceğiz.Ben herşeyimi kendim yapabilmeyi isterim ama yine de büyük konuşmak istemiyorum.
Kızlar benim kaburgalarıma ve sanırım kızımın ayaklarının olduğu yerlere içeriden birşeyler batıyormuş gibi hissediyorum.Yani bunun bebeğimin kemikleri olma ihtimali çok yüksek tabii ki.Arada bir ellerini ayaklarını batırıyor sanki.Dışarıdan tam hissedemediğim için anlamıyorum.Acıtabiliyor ama.Siz de benzer şeyler hissediyorsunuzdur herhalde.
kayınvalidem bigün dediki bana bebeğin ilk kakalı bezini atma yatağın altında kalsın dedi. neden dedim neymiş iyi huylu olurmuş kötülükten korurmuş falanfialn bir sürü hikaye anlattı. hayatta koymam kurtlanır o orda dedim kokar dedim bişi olmaz sen koy dedi bana bi güzel.
bende içimden cemaat nederse desin imam bildiğini okur dedim hahahahahahahah
kayınvalidem bigün dediki bana bebeğin ilk kakalı bezini atma yatağın altında kalsın dedi. neden dedim neymiş iyi huylu olurmuş kötülükten korurmuş falanfialn bir sürü hikaye anlattı. hayatta koymam kurtlanır o orda dedim kokar dedim bişi olmaz sen koy dedi bana bi güzel.
bende içimden cemaat nederse desin imam bildiğini okur dedim hahahahahahahah
Bugün wc'deyken neredeyse kocamı çağıracaktım gelip yıkasın diye:))Yetişemiyorum artık ya.Göbeğime içeriden inanılmaz batıyo ve canım yanıyo az eğilmeye kalktım mı.Ben de korkuyorum sıkıştırıyo muyum kızımı diye.Artık yeri de dar.
Ayak tırnaklarımı da kesmem lazım.Asıl o düşündürüyor beni.Nasıl yapıcam...
ya kızlar akıntılarınız nedurumda bu arada.
Kızlar ben çok oturmuşum sanki.Az önce ayağa kalkınca bacaklarımı birleştiremedim.Kızımda vuruyo içerden yatmıcaz mı daha diye.Yatalım artık,bize müsaade.
İyi geceler,tatlı rüyalar..
Öptük sizia.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?