2008 Aralık Anneleri

benim beyaz arada krem renkte oluyor kaşıntı filan yok ama şeyimde uzayıp kalıyor silerken sinir oluyorum. son dönemlerde çoğalması normalmişte deli olucam bıktım valla artık

ben valla en çok doğumdan sonra başımıza geleceklerden endişeleniyorum.. bu akıntılar gibi ne akıntılar olacak.. 9 aydır adet görmemişken tuhaf gelecek tekrar adet olmakbenneyaptımki

iyi geceler şeker:) benim de uykum yok hala valla.. neden böyle oldum bugun bilmiyom.. bu uykusuzluk hali inşallah yarınki romantizmi etkilemez:roflol:

çoğu kişiden duyduğuma göre değişiyormuş ama pek inanmıyorum ben.
evlenince geçer demişlerdi geçmedi hatda daha çok olmaya başlamıştı.
offff emzireceğim için ağrı kesicide kullnamam ne yaparım bilmiyorum. inşalla geçer

bekarken biraz sanım olurdu. bi de çok fazla adet olurdum ben bekarken. ama evlendikten sonra sancım olmadı hiç bi de normal standarta döndü miktarı.. doğumun etkileyebileceğini düşünüyorum ama inşallah oluml yönde etkiler. ilaç da alamayız doğru dedin valla. naparız sonra

ben düşük yaptıktan sonra miktarı azalmıştı bakalım şimidi ne olacak.
bu arada benim adet ağrıma ya iğne iyi geliyor yada apranaks ağrı kesici
bunların ikisinide kullanamıyacağım GÖRE YANDIM CADIARZU

anaam
senin durum hakkaten vahimmiş.. çok zor olsa gerek. inşallah doğumdan sonra düzelir, fıstık gibi olur düzeninyerimseniben

kuzu ben de yatıyorum, sabah namazı vakti girdi neredeyse yahu:) dinlenmem gerek.. görüşürüz. öptüm sizi şekerimŞeniz şimdiden ablacığına kavuşucağın için gözün aydın veeee yarın olur da görüşemezsek tekrardan kolay bir doğum dilerim sana.. inşallah herşey gönlüne göre olur, sağlıkla alırsın miniğini kucağına:Saruboceq: dualarım sizinle
iyi geceler

SAĞOL CANIM AMİN İNAŞALLAH. SANA İYİ UYKULAR CANIM. ÖPTÜM GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH. Şeniz

günaydın kızlar, geçmişi okicam diye anam ağladı.. eski gündüzcüler gececi, benim gibi bazı gececiler de gündüzcü olduk sanırsam. ben de 4 saatlik bir uykuyla gayet dinç hissediyorum.. ama çok açım.. kocacım kalksa da bi tost yapıverse yaa :1no2:

neyse o kalkana kadar iki temizlik şeyettireyim, arada da süt içeyim bari..
siteye giren ses etsin, biz oğlumla buralardayız, zaten fazla uzağa gidemiyoruz iki başımıza

günaydın kızlar umarım herkes iyidir.
bizim gececiler nöbet tutmuş yine :)
ya bendede heyecandan ne uyku kaldı ne yemek isteği.öylee duruyorum ama meleğim için yemem lazım.kendim için bişey istiyorsam namerdim :)))))))))
hepinizi öpüyorum a.s.
yarın meleğime kavuşuyorum hala inanamıyorummm

Emine günaydın. Senin bebiş hala dönmedi mi? O kadar da uğraştın ama senin bu oğlan inat galiba biraz sırnaşık şey . Yarın için ne hissediyosun. Ben de perşembe günü gidicem de şimdiden stres bastı. Eşim asabi karım benim diye seviyo sırnaşık şey . Bir de durmadan eşime ben yanlış anlamadım di mi dr. perşembe doğum için çağırdı di mi deyip duruyorum. Herşey tahmininden de kolay geçsin inşallah. Yarın oğluşunu kucağına alıp da koklayıp öptüğünde bizim için de öp tamam mı

canım benim güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim:1hug:
hepinizn ismini yazıcam bi kağıda girmeden hepinize dua edicem inş:1hug:
bebişimiz yan yatıyo canım kanala girmiyo bu saatten sonrada girmezmiş zaten hep dua ediyordum hayırlısı neyse o olsun die demekki böyleymiş nasip kısmet:CüvCüv:
yarın için öyle heyecanlıyımki ne uyku ne yemek düzenim var çok heyecanlıyım hala rüya gibi geliyor bana daha çok varmış gibi inanamıyorum:sm_cool:
içimdeki meleğim kucağımda olcak inş
dualrınızı sizde eksik etmeyin sakınyerimseniben
inş sende hayırlısıyla meleğine kavuşursun cnaım:lepi:

herkese merhaba
akşam coşmuş burası valla
oku oku bitiremedim geçmişi
kaçırdığım bişey olmamıştır inşallah

bugün bir uyuzum ki:roflol:
yerimden kalkasım yok
kocişte yok evde
kalkmam lazım ama en azından yatağımı toplayım yaawwwkafamçokkarıştı

Kızlar ben yaklaşık gününden 15 gün önce sunisancı ile doğum yapıcam. Ama gününü beklememek benim biraz kafamı kurcalıyor. Bebeğin kilosu 3200 boyu 49.56 görünüyor ultrasonda. Ne dersiniz dr'a ben beklemek istiyorum demeli miyim sizce ? fisfisfis

emineciğim bana da öyle geliyor sanki hiç doğmayacak ben hep hamile olarak kalacağım
rüya da gibiyim aralık ayının geldiğine inananıyorum
ama vakit yaklaştı artık haftaları değil günleri sayacağız
son bir bakmışız senin gibi saatleri
ayy ne kadar heyecanlıhihoyyyt

zaman gerçekten su gibi sayılı vakit geçiyorrmuş meğersem :)
yarınkısmetse bu saatlerde yatışımı yapcaz hala inanamıyorum.
galiba erenimi kucağıma almadan inanmamaya devam edicem :)):CüvCüv:

herkese merhaba anneler...
gece geç yatınca saat 9da ancak kalkabildim..
ama hala sersem gibiyim...

bakalım bugün de beklicez benim cimcimeyi..
yine sessiz sedasız yerinde kalmayı mı tercih edecek benim kuzucum acaba:uhm:

canım bence de tamam kilosu falan gayet iyi ama
bence
suni sancı bebeğin hazır olmadan kapalı bir kapıdan geçmeye zorlanması gibi geliyo bana
sonra allah korusun kalp ritminde değişiklikler oldu diye apar topar sezeryana alıyorlar
vakti zamanı gelince o sancısıyla gelir diye düşünüyorum
sırf bayrama denk gelmesin rahat edelim diye erken çağırıyorlar gibi geliyo

bhk senin kız diyor ki ;
anne şaşırdın mı ben aralık bebeğiyim kasımda ne işim var diyokaydirigubbakcemile2

aman sağlıklı olsunlarda bırak dursun içerde
hala geçen günkü paniğim aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor

geç olsunlar güç olmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…