- Konu Sahibi deryahakan
-
- #17.201
benim beyaz arada krem renkte oluyor kaşıntı filan yok ama şeyimde uzayıp kalıyor silerken sinir oluyorum. son dönemlerde çoğalması normalmişte deli olucam bıktım valla artık
ben valla en çok doğumdan sonra başımıza geleceklerden endişeleniyorum.. bu akıntılar gibi ne akıntılar olacak.. 9 aydır adet görmemişken tuhaf gelecek tekrar adet olmakbenneyaptımki
kesinlikle ay inşallah adet ağrısı çekmem beim adet ağrım çok oluyordu.
bekarken biraz sanım olurdu. bi de çok fazla adet olurdum ben bekarken. ama evlendikten sonra sancım olmadı hiç bi de normal standarta döndü miktarı.. doğumun etkileyebileceğini düşünüyorum ama inşallah oluml yönde etkiler. ilaç da alamayız doğru dedin valla. naparız sonra
anaam
senin durum hakkaten vahimmiş.. çok zor olsa gerek. inşallah doğumdan sonra düzelir, fıstık gibi olur düzeninyerimseniben
kuzu ben de yatıyorum, sabah namazı vakti girdi neredeyse yahu:) dinlenmem gerek.. görüşürüz. öptüm sizi şekerimŞeniz şimdiden ablacığına kavuşucağın için gözün aydın veeee yarın olur da görüşemezsek tekrardan kolay bir doğum dilerim sana.. inşallah herşey gönlüne göre olur, sağlıkla alırsın miniğini kucağına:Saruboceq: dualarım sizinle
iyi geceler
günaydın kızlar umarım herkes iyidir.
bizim gececiler nöbet tutmuş yine :)
ya bendede heyecandan ne uyku kaldı ne yemek isteği.öylee duruyorum ama meleğim için yemem lazım.kendim için bişey istiyorsam namerdim :)))))))))
hepinizi öpüyorum a.s.
yarın meleğime kavuşuyorum hala inanamıyorummm
Emine günaydın. Senin bebiş hala dönmedi mi? O kadar da uğraştın ama senin bu oğlan inat galiba biraz sırnaşık şey . Yarın için ne hissediyosun. Ben de perşembe günü gidicem de şimdiden stres bastı. Eşim asabi karım benim diye seviyo sırnaşık şey . Bir de durmadan eşime ben yanlış anlamadım di mi dr. perşembe doğum için çağırdı di mi deyip duruyorum. Herşey tahmininden de kolay geçsin inşallah. Yarın oğluşunu kucağına alıp da koklayıp öptüğünde bizim için de öp tamam mı
emineciğim bana da öyle geliyor sanki hiç doğmayacak ben hep hamile olarak kalacağım
rüya da gibiyim aralık ayının geldiğine inananıyorum
ama vakit yaklaştı artık haftaları değil günleri sayacağız
son bir bakmışız senin gibi saatleri
ayy ne kadar heyecanlıhihoyyyt
Kızlar ben yaklaşık gününden 15 gün önce sunisancı ile doğum yapıcam. Ama gününü beklememek benim biraz kafamı kurcalıyor. Bebeğin kilosu 3200 boyu 49.56 görünüyor ultrasonda. Ne dersiniz dr'a ben beklemek istiyorum demeli miyim sizce ? fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?