- Konu Sahibi deryahakan
-
- #17.221
kızzlarrrrr
şimdi bizim apartmana gelin geldi
kornalar çala çalahihoyyyt
yaa daha erken değil mi düğünü hangi saatte yaptılar acaba:roflol:
bhk senin kız diyor ki ;
anne şaşırdın mı ben aralık bebeğiyim kasımda ne işim var diyokaydirigubbakcemile2
aman sağlıklı olsunlarda bırak dursun içerde
hala geçen günkü paniğim aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor
geç olsunlar güç olmasınlar
günaydın kızlar umarım herkes iyidir.
bizim gececiler nöbet tutmuş yine :)
ya bendede heyecandan ne uyku kaldı ne yemek isteği.öylee duruyorum ama meleğim için yemem lazım.kendim için bişey istiyorsam namerdim :)))))))))
hepinizi öpüyorum a.s.
yarın meleğime kavuşuyorum hala inanamıyorummm
selam kızlar.çamaşır at as derken anca bitti işim.cimcimemde benle beraber zıplaya zıplaya yaptık işimizi gücümüzü.eşimde yok evde,acaba bugün nasıl geçicek vakit.
bhkciğim her an hazır ol canım.seninki fırtına önce sessizlik.gümbür gümbür gelcek senin kızın inş.allahım
emine senin yerinde olmak isterdim,bugece uyuymazdım sanırım ben.ay allah yardımcın olsun canım.
canım demek yarın doğum yapıyosun allah yardımcın olsun sana ve erenine sağlıkla kucakla bebeğini inş.a.s.
günaydın kızlar, geçmişi okicam diye anam ağladı.. eski gündüzcüler gececi, benim gibi bazı gececiler de gündüzcü olduk sanırsam. ben de 4 saatlik bir uykuyla gayet dinç hissediyorum.. ama çok açım.. kocacım kalksa da bi tost yapıverse yaa :1no2:
neyse o kalkana kadar iki temizlik şeyettireyim, arada da süt içeyim bari..
siteye giren ses etsin, biz oğlumla buralardayız, zaten fazla uzağa gidemiyoruz iki başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?