2008 Aralık Anneleri

kızzlarrrrr
şimdi bizim apartmana gelin geldi
kornalar çala çalahihoyyyt
yaa daha erken değil mi düğünü hangi saatte yaptılar acaba:roflol:

günyadın herkese arkadaşlar bende sanki hiç doğurmucakmısım gibi hissediyom bide sanki 10 yıldır hamileymişim gibi yaa emine ne heyecanlıdır kimbilir bugun bu gece sana bitmez hayırlısı..bende rüyamda üçüz doğurmuşum bana nasıl kızıyo etrafımdakiler nası bakılcak bu çocuklar diye ağlayıp zırlıom bidee her doğum yapıp eve dönene rahat ol hiç yaşamamaıs gibi olucan diyolar öyle teselli buluyoz yoksa tabi zordu candan can çıkyo

kızzlarrrrr
şimdi bizim apartmana gelin geldi
kornalar çala çalahihoyyyt
yaa daha erken değil mi düğünü hangi saatte yaptılar acaba:roflol:

kesin dün akşam salonda yapmışlardır bugunde gelin alayı ile almaya gitmişlerdir dsene apartmana bi bebek daha gelecekk :) :teytey:

doğru diyosun da,gönlüm öyle demiyor işte...
kasım bugün bitiyor zatengamyoncuiremsu

siz nasıl sabrediyorsunuz bilmem ben son aralık annelerinden biri olarak bugün doğurasım var

yaw bizim doktor duruşunu falan söylemedi zati çok yoğundu hiç bişey soramadım artık haftada bi çağırıyo konuşuruz inş

şu suni sancı işi benide çekiyo çabucak sağlıkla gelsin oğluşum

selam kızlar.çamaşır at as derken anca bitti işim.cimcimemde benle beraber zıplaya zıplaya yaptık işimizi gücümüzü.eşimde yok evde,acaba bugün nasıl geçicek vakit.

bhkciğim her an hazır ol canım.seninki fırtına önce sessizlik.gümbür gümbür gelcek senin kızın inş.allahım
emine senin yerinde olmak isterdim,bugece uyuymazdım sanırım ben.ay allah yardımcın olsun canım.

canım demek yarın doğum yapıyosun allah yardımcın olsun sana ve erenine sağlıkla kucakla bebeğini inş.a.s.

evet ilkimcim aynen bende gece uyuyacağımı hiç sanmıyorum
karnımdaki son gecesinde oğlumla konuşuruz bol bolsenağlama
geceyi kuran okuyarak ve dua ederek geçirmeyi düşünüyoruma.s.:1hug:

allah kabur eder inş.canım.rabbim hiç sıkıntı dert vermeden kucağına versin yavrunu.vakit buldukça paylaşırsın bizlerle oldu mu.

tamam ilkimcim.inş sizde vakti zamanı gelince hayırlısıyla kavuşursunz anam çok duygusal olcam yarın kesin dr görüncede ağlarım sarılmak isterim.hikayemi uzun uzun yazıcam uzun hikayeler daha güzel oluyooo :) resimde ekliycem inş a.s.

İyi Pazar'lar kızlarhihoyyytBugün İzmir'de hava güneşli ve ılık.Elimden gelse bütün temizliğini yapardım evin.Şimdilik sadece makinaya çamaşır atabiliyorum:CüvCüv:

Evet Elifcino.Seni geceleri göremiyoruz artık.Ne çabuk değiştin senCADIARZU
Kız sen hala temizlik mi yapıyonklava:Otur artık oturduğun yerde yahu!

Emine'cim duaların kabul olsun canım.Eren'ine sağlıkla kavuşur,en kısa zamanda güzel doğum hikayeni ve oğluşunun yakışıklı fotoğraflarını bizimle paylaşırsın inşallah:Saruboceq:

edocum saol bacım.çok yorma bacımkendini kızın böyle işlere niyeti olduğu duyup gelmekten vazgeçebilir :))
maşllahın var enerjik bacım
inş bi doğurıyım evime geliyim gerisi kolay gibi geliyooo a.s.

herkeze güzel pazarlar diliyorum.
maşallah maşallah valla bizim aralık annelerine
gece sohpetiniz süper olmuş oku oku anca bitirdim hepinize bayıldım ne güzel sohpet etmişsiniz hepiniz harikasınız valla..
yavuz hayırlı olsun,ALLAH(CC) bağışlasın bebeğini,analı babalı büyütsün inşallah.

Elvira ve Emine hayırlı doğumlar dilerim.Rabbim sağ salim evlatlarınıza kavuşmanızı nasip etsin inşallah(amin).

Darısı tüm bebek bekleyen annelere ve bunu yaşamak isteyenlere olsun inşallah(amin).

Kızlar bebeğim sabahtan beri göbek deliğimin üstünden dışarı doğrugerilmiş duruyo.Göbeğimin alt tarafı boş sanki.Arada bir aşağıda tekmesini hissetmesem yukarı yerleşti diyecem.Yukardan mı çıkmaya çalışıyo bu kız acaba? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…