- Konu Sahibi deryahakan
-
- #17.241
Kızlar bebeğim sabahtan beri göbek deliğimin üstünden dışarı doğrugerilmiş duruyo.Göbeğimin alt tarafı boş sanki.Arada bir aşağıda tekmesini hissetmesem yukarı yerleşti diyecem.Yukardan mı çıkmaya çalışıyo bu kız acaba? :))
Maşallah Ademel.
Nasıl börek hazırlayıp buzluğa koyuyorsunuz kızlar ya?Sigara böreği mi?
anam yeri şaşırmış okaydirigubbakcemile3
gerçi dönmüşte olabilir çünkü benim ki dönük ama hep alta vuruyo
garibimin artık yukarı tekme atacak yeri kalmadı zaten
dr a dedim elleri kolları hareketli dedi onu hissediyorsun dedi
sigara böreği ama fırında pişirecek gibi yaptım kızartmalık değil yani
2 kat yufkadan yaptım
aslında kızartmalıkta yapılabilir
bana birkaç kişi dedi doğumdan sonra gelen olunca çok işe yarıyormuş
İyi fikir ya.Ben de mi yapsam.Yemek yapmaya bile üşeniyorum şimdi.Börek saracak istek perileri gelirse yapıveririm belki.Kim bilir..
Yok benim kızım şaşırmaz.Kafası dik olsun istiyor.Kafasının dikine gidecek o kaydirigubbakcemile3
İnşallah doğduktan sonra da kimseye boyun eğmeyen bir karaktere sahip olur.Kendim boyun eğmenin,ezilmenin sıkıntısını çok çektim diye herhalde,kızım dik kafalı,inatçı olsun istiyorum.Ben yetiştirirken zorlanırım belki ama en azından dış dünyada tek başına daha güçlü olur diyorum.Çok derin düşünmeye başladım.Doğum yaklaştıkça insan böyle mi oluyor ki:uhm:
Şimdi müzik dinliyorum,kafa sallıyokaydirigubbakcemile3
Yok benim kızım şaşırmaz.Kafası dik olsun istiyor.Kafasının dikine gidecek o kaydirigubbakcemile3
İnşallah doğduktan sonra da kimseye boyun eğmeyen bir karaktere sahip olur.Kendim boyun eğmenin,ezilmenin sıkıntısını çok çektim diye herhalde,kızım dik kafalı,inatçı olsun istiyorum.Ben yetiştirirken zorlanırım belki ama en azından dış dünyada tek başına daha güçlü olur diyorum.Çok derin düşünmeye başladım.Doğum yaklaştıkça insan böyle mi oluyor ki:uhm:
Şimdi müzik dinliyorum,kafa sallıyokaydirigubbakcemile3
kızlar bizde kayınvalidemle börek ve dolma yaptık attık buzluğa ani misafr faln gelirse hemencik koycaz :) telaş olmayacak.
analı kızlı pek bi hamaratız bizz :) a.s.
maydonozcumm canim dogum tarihlerimiz aynii
sanirim bende en sona kalanlardan olcagimmmm(((
kızlar bizde kayınvalidemle börek ve dolma yaptık attık buzluğa ani misafr faln gelirse hemencik koycaz :) telaş olmayacak.
selam kızlar;
evet ademelcim ben de sigara böreği sarıp koydum, gayet rahat oluyormuş geleni ağırlamak. Bu arada sen sivaslımısın? ben de sivaslıyım da... Doktorun kim sivastan?
slm kızlar nasılsınız topik sessizlere bürünmeye başladı yavaş yavaş doğuran elini etteğini çekiyo bebişleriyle uğraşıyolar heralde darısı başımıza ya bende yarın dr gidecem bakalım kızmızın ne zaman gelmeye niyeti varmış kesin sezeryan gününü alırız heralde perşembeden önce olmasında temizliğim var o gün cuma kabulumdür
Maşallah,hayırlısıyla kullanırsınız inşallah(amin).
Benim de bu hazırlıklara çok ihtiyacım var,ama yalnız başıma hazır yufkayla dahi saracak durumda değilim.ALLAH'ım yardıma,yardım edecek birisine o kadar çok ihtiyacım var ki(( Sen bizlerin,benim yardımcım ol inşallah(amin).
Kolay gelsin hepinize,hepimize.Selametle.Sevgiler.:1hug:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?