2008 Aralık Anneleri

bende yufka aldım bolca börek yaptım buzluğa koydum
gelen misafirlere hazır olur çıkarır hemen pişiririm dedim
biraz ayakta çok durmuşum sanırım oturdum şimdi benimki başladı tepmeye
maşallah bugün hareketli çok şükür yarabbim

anam yeri şaşırmış okaydirigubbakcemile3
gerçi dönmüşte olabilir çünkü benim ki dönük ama hep alta vuruyo
garibimin artık yukarı tekme atacak yeri kalmadı zaten
dr a dedim elleri kolları hareketli dedi onu hissediyorsun dedi

Maşallah Ademel.
Nasıl börek hazırlayıp buzluğa koyuyorsunuz kızlar ya?Sigara böreği mi?

sigara böreği ama fırında pişirecek gibi yaptım kızartmalık değil yani
2 kat yufkadan yaptım
aslında kızartmalıkta yapılabilir
bana birkaç kişi dedi doğumdan sonra gelen olunca çok işe yarıyormuş

Yok benim kızım şaşırmaz.Kafası dik olsun istiyor.Kafasının dikine gidecek o kaydirigubbakcemile3
İnşallah doğduktan sonra da kimseye boyun eğmeyen bir karaktere sahip olur.Kendim boyun eğmenin,ezilmenin sıkıntısını çok çektim diye herhalde,kızım dik kafalı,inatçı olsun istiyorum.Ben yetiştirirken zorlanırım belki ama en azından dış dünyada tek başına daha güçlü olur diyorum.Çok derin düşünmeye başladım.Doğum yaklaştıkça insan böyle mi oluyor ki:uhm:

Şimdi müzik dinliyorum,kafa sallıyokaydirigubbakcemile3

İyi fikir ya.Ben de mi yapsam.Yemek yapmaya bile üşeniyorum şimdi.Börek saracak istek perileri gelirse yapıveririm belki.Kim bilir..

ne diyeyim
allah gönlüne göre bir kız vermiş sanakaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun bebeklerimiz için türlü planlarımız var tabi ben üniversiteye kadar yolladım zaten:jeyyar:

selam kızlar;
evet ademelcim ben de sigara böreği sarıp koydum, gayet rahat oluyormuş geleni ağırlamak. Bu arada sen sivaslımısın? ben de sivaslıyım da... Doktorun kim sivastan?

:roflol::roflol:edoş çok güldürdün beni,allahda seni güldürsün emi.benim kızda öyle oldu biara,anam ne ediyo bu fıstıklar merak ediyom yakaydirigubbakcemile

kızlar bizde kayınvalidemle börek ve dolma yaptık attık buzluğa ani misafr faln gelirse hemencik koycaz :) telaş olmayacak.
analı kızlı pek bi hamaratız bizz :) a.s.

kızlar bizde kayınvalidemle börek ve dolma yaptık attık buzluğa ani misafr faln gelirse hemencik koycaz :) telaş olmayacak.

maşallah maşallah nazar değnesin size analı kızlı
bende de var dolma
hazırım misafirlereÇok üzgünüm çoook

maydonozcumm canim dogum tarihlerimiz aynii
sanirim bende en sona kalanlardan olcagimmmm (((

Orkidecim hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah(amin).Dün gece öyle şiddetli sancım oldu ki,3 saati çok şiddetliydi.Sanki karnımın içini söküp boşaltıyorlardı,parça parça koparıyorlardı.Dayanamayıp ağladım bile (( Çok canım yandı.Kızıma birşey olduğunu sandım,çok korktum.Uzun süre kızımla konuştum,sevdim,okşadım kızımı ve bir süre sonra kımıldamaya başladı.Çok rahatladım.Sabaha dek sancım hafiflese de devam etti.Öğlene kadar vardı,hamd olsun şu ara yok.İyi ki bu hafta kontrolümüz var.Olmasaydı bile doktorumuza gitcem artık.Sizler gibi sürekli olarak haftalık istemedi bizi.En azından nst.çektirmek ve aylık rutin testlerimizi yaptırmak istiyorum.
Kendimi çoğunlukla yorgun hissediyorum,takatim yok.Uykusuzluk da çok ve şükür ki yeni yeni yemem düzeliyor.Ama bu kez de rahatsız oluyorum,aylardır kahvaltı türü(yumurta,menemen,makarna,peynir, domates, salatalık ve zoraki süt)yediğim için midem pek alışamadı.Bolca su içiyorum,iyi ki su sorunumuz yok.
Hayırlısıyla bir de şu temizliği bitirebilsem herşey tamam olacak.Hem bayram hem de doğum temizliği olacak.Eşim ve ben anca yapabiliyoruz. İnşallah az kaldı hepimiz için.Nasipse yarına çoğumuzun beklediği büyük kavuşmaların gerçekleşeceği ay başlayacak.Hayırlı kavuşmalarla dolu günler dileğiyle.Selametle.Sevgiler.

Maşallah maşallah.Vallahi imreniyorum senin kayınvalidenle ilişkine Emine'cim.Allah bozmasın.
Hazırlıklarınız da tamam.Ben de anneme söyledim az önce.Millet Börek hazırlayıp atıyomuş buzluğa diye.Annem de "Ben bi kek yapıveririm.Olmadı bir tepsi de tatlı yaparım." diyor.Yemekleri hazır sipariş vereceğiz bu gidişlekaydirigubbakcemile3Olsun ben her türlü yerimcokacimcoook

selam kızlar;
evet ademelcim ben de sigara böreği sarıp koydum, gayet rahat oluyormuş geleni ağırlamak. Bu arada sen sivaslımısın? ben de sivaslıyım da... Doktorun kim sivastan?

sivaslı değilim canım
aslen ankaralıyım iş için burdayız
ruhnaz yılmaz canım dr um

slm kızlar nasılsınız topik sessizlere bürünmeye başladı yavaş yavaş doğuran elini etteğini çekiyo bebişleriyle uğraşıyolar heralde darısı başımıza ya bende yarın dr gidecem bakalım kızmızın ne zaman gelmeye niyeti varmış kesin sezeryan gününü alırız heralde perşembeden önce olmasında temizliğim var o gün cuma kabulumdür

Maşallah,hayırlısıyla kullanırsınız inşallah(amin).

Benim de bu hazırlıklara çok ihtiyacım var,ama yalnız başıma hazır yufkayla dahi saracak durumda değilim.ALLAH'ım yardıma,yardım edecek birisine o kadar çok ihtiyacım var ki (( Sen bizlerin,benim yardımcım ol inşallah(amin).
Kolay gelsin hepinize,hepimize.Selametle.Sevgiler.:1hug:a.s.

Öyle oldu vallahi Ballım'cım.Sona kalanlar bayağı sıkılacak gibi.Baksana daha Aralık gelmeden bi durgunluk var.Neyse yeni topiklerimiz olacak doğum hikayeleriyle:dance:
Hayırlısı bakalım ne zamana sezeryan tarihi verecek doktorun.

Geçende hastanede etrafımda birsürü göbüşlü ile ultrason sırası beklerken bir kadın girdi koridora.Gözlerimi alamadım kadından.Karısını nasıl süzdüğümü görse kocası kesin döverdi benikaydirigubbakcemile3Aynı senin göbüşün gibi sivri bir göbüşü vardı.Senin İstanbul'da olduğunu bilmesem gidip soracaktım "Ballım sen misin?" diye:CüvCüv:

Keşke yakın yerlerde olsaydık da yardıma gelseydik sana hepbirlikte.Oturur laflardık,bir yandan da börek sarardık:CüvCüv: Umudunu yitirme yine de.Hiç ummadığın birinden bile yardım gelebilir her an.Bebeğin de kısmetiyle gelir ve sana huzur getirir inşallaha.s.

herkese selam , ara ara geçmişi okumaya çalışıyorum ama meleğimden pek fırsat olmuyor, o da bende iyiyiz şükür, bekleyenlere Allah bir an önce kavuşmak nasip etsin kızlar, bu öyle bir duygu ki anlatmak mümkün değil inanın, hayatım resmen yeni bir anlam kazandı, sanki şimdiye kadar çok boş yaşamışım gibi geliyor daha şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…