2008 Aralık Anneleri

ben bayağı toparladım , oğluşum da iyi, uyuyor şimdi ama birazdan acıkır ve uyanır, hikayemizi yazmıştık ama kabul etmedi site bir daha da yazmaya fırsat bulamadım

slm doru ben ocak annesiyim öncelikle bebegin hayırlı olsun...sende de ben gibi gebelik sekeri vardı şimdi sekerin ne alemde emzirirken insülin kullanıyo musun....

Maşallah doru,tekrar hoş geldin.İyi olmanıza çok sevindim.Rabbim kısa sürede hayırlısıyla tümüyle toparlanmanızı nasip etsin(amin).

ya cevap yazıyorum sayfa tamamen kapanıyor, bu üçüncü yazışım, montesori, doğumdan sonra aç ve tokken şeker ölçümleri yaptım, sürekli tatlı , sütlaç filan yememe rağmen hepsi normal değerlerin altında çıktı o yüzden insülin yapmadım henüz ama ölçümlerimi yapıyorum eğer bir yükselme yaşarsam doktorlar insülin kullanmam gerektiğini söylemişlerdi, galiba emzirmek şekeri dengeliyor belki ondan şimdilik normal çıkıyor herşey

Canım benim,inan ki gözlerim doldu.Düşünmen yeter canım,ALLAH(CC)razı olsun.Senin doğum gününü kaç gündür kutlayacağım,özür dilerim inan ki hep aklımda ama nasip olmadı yazması.Rabbim,evladınla,eşinle ve sevdiklerinle birlikte hayırlı,bereketli bir ömür nasip etsin inşallah(amin).
Evet,umut hep var olmalı ki yaşayalım.Nedense çok duygusal ve karamsar oluyorum. ALLAH(CC)büyüktür vardır elbet bize de bir nasibi,bir hayrı.
Kolay gelsin,yemeğiniz bereketli olsun canım.Kızımla sizi öpüyoruz teyzesi. :asigim: Selametle,sevgiler.:1hug:a.s.

Maşallah Doru'cum.İyi olmanıza çok sevindim.Umarım sitenin düzgün çalıştığı bir zamanda doğum hikayeni de bizimle paylaşabilirsin.

Sağol canım.Ağlatacaksın vallahi şimdi beni.Sanırım yalnızlığın dışında da sorunlar yaşıyorsun.Herşeye rağmen bebeğini düşünüp gülümsemeye çalış canım.Hepimiz benzer durumlar yaşıyoruz.En güçlü olman gereken bir dönemdesin.Bebeğin için çok güçlü bir anne olmalısın.Hepimiz öyle.Artık kendi canımız dışında korumamız gereken bir can daha var.Daha dik durmalı,gerektiğinde onlar için her tür şartta savaşmayı göze almamız gerekiyor.
Öpüyoruz seni kızımlaa.s.

a.s.Canım benim çok teşekkürler.
Evet haklısın başka sorunlarda var.Şu ara başa çıkamadığım bir sorun var.Çok gerdi beni.

Şu son bir haftayı kombi servisiyle,sorunlarla yaşıyoruz.Ve bu soğuklarda kombi çalışmıyor.Elektrikli sobayla ısınıyoruz.Bu markayı aldığıma bin pişmanım.Servisin elinde yedek parça yok ve genel merkez de yollamamış.Tamire giden parçanın tamir olup olmayacağı da belli değil.Öylesine iş yapıyorlar.

Çok yordu beni ve çok gerdi.Kızıma rağmen sinirlerim dün iyice bozuldu.Telf.da konuştum ama çare yok.Satarlarken yapmadıkları yok,sorun olunca kimse malına sahip çıkmıyor. :mymeka:
Bulunduğumuz yerde 30 kişi bu markayı almış.Garanti biter bitmez sorunlar başladı.Parçalar da malesef döviz ile geliyor.Ya acayip bir durum yani;adamlar ellerinde olan ürünle ilgili ne yedek parçaya ne de tamirleriyle ilgili yeterli bilgiye sahipler.klava:
Netten firmaya şikayetimi yazacağım.Olmadı kendi ülkesindeki siteyi de açıp oraya da yazacağım.Şu an 6 komşudan 3 ü aynı sorunu yaşıyoruz.Hayırlısı artık.
Hamilelerin üşütmemesi lazımken,biz soğukla uğraşıyoruz.İşgüzarlıklarından dolayı iyice mağdur edildik.Ayyy çok çenem düştü.Böyle işte :)))
Öpüyoruz teyzesi,iyi akşamlar.Kolay gelsin.Selametle.Sevgiler.:1hug:a.s.

Tabii ki siniri bozulur insanın.Haklısın.Aman sıkı giyin.Battaniyeni de eksik etme bacaklarından.Koltukta dursun hep.Ben öyle yapıyorum.Soğuk geldi mi örtünüveriyorum.Umarım sorununuz bir an önce hallolur.Olmasa bile çok sıkmamaya çalış canını.Allah beterinden korusun.Şükretmeyi unutma sahip oldukların için.
Allah'a şükür bu aya kadar bebeklerimizi sağlıklı taşıdık ve yakında kucağımıza alacağız.Bu bile birçok kişinin sahip olamayacağı büyük bir nimet:CüvCüv:

Kocişim geldi ben çıkıyorum.Sonra tekrar görüşürüza.s.

Haklısın canım.Şu ana kadar yaşadıklarıma rağmen içimde kızımı hissedebilmem her şeye değiyor.En azından bunları yaşamama rağmen bunu yaşatan bir kızım var.Her ne olursa olsun bu sorunları yaşayamayacak olanlar da varlar.Bunu hatırlayarak şükrediyorum ama rabbimiz o kadar lûtufkâr ki yine de şükrünü yeterince edemeyiz.Bu sağlık sorunlarına rağmen daha beter olanlar da varlar.Buna da hamd olsun diyorum.Ama nefis işte,beni eline geçirdiği zamanlar da oluyor.
Her şeye ve herkese rağmen çok şanslıyım,yaşıyorum çünkü.

Sağlığımıza sonsuz hamd,varlığımıza sonsuz şükürler olsun.Selametle.Sevgiler canım. :1hug:a.s.Kolay gelsin.İyi akşamlar. a.s.

merhaba canım arkadaşlarım,
hepinizi çok özledim :)))

nasılsınız umarım herşey yolundadır, geçmişi okumayamadım, kimler doğum yaptı bilmiyorum, inşallah herkes iyidir.

kızlarımla ben iyiyiz çok şükür. yalnız kızlar çok yorucu, en son anestezide uyumuştum :))))) desem yalan olmaz. işin şakası hamilelikte çok rahatmışız. daha ayaklarımı uzatıp oturamadım, uyku yok zaten, kendimden geçmişim saçımı bile tarayamıyorum :))) ama çok mutluyum. herşeye değer.

şimdilik çıkıyorum kızlar. şimdi uyanır afacanlarım. en kısa zamanda görüşmek üzere. öpüyorum hepinizi ve minik meleklerinizi.

ZeaMays hoş geldin canım.
Nasılsın,prenseslerimiz nasıllar?İnşallah daha iyisinizdir.Kızımla sizi öpüyoruz.Selametle,sevgiler.

aaahhh canım benim az çok tahmin ediyorum
bir değil sende iki tane var birde
allahım mutluluğunuzu bozmasın inşallah
darısı başımıza inşallah:Saruboceq:

maydonozcuğum sinirlenmemen elde mi.ne diyim ya,insan parasıyla rezil oluyor işte.inş.halledersiniz canım be.bursa soğuk olur bide dimi.aman yelek felan giyde üşütmemeyegayret et.
benimde demin ütü yapıyordum bozuldu.gelde deli olma,daha 2sene olmadı bile tam yaa.garantisine bakıcam bende.ay sinir bozucu böyle şeyler ya.tamda zamanında offfffff

Teşekkür ederim ilkimcim :1hug:

Ütüde ben de çok sorun yaşadım.En son tefal aldık,epey de para ödedik,şimdilik memnunum.
Garantisi biten eşyalar hemen bir arıza çıkartıyorlar.Airfel aldığıma bin pişmanım ama olacağı varmış.Herşey de bir hayır var da bakalım bunda ne var.Bursa-İnegöl ve soğuk bir yer.Uludağ'ın eteklerine de kar yağdı.Havalar bu hafta sıcak olacakmış,daha iyi idare ederiz.Kızımın doğumu erken olmadığı için daha çok sevindim.Kuzumu ısıtamazdım.
Çok sorun oldu mu her ilçede kaymakamlıklarda Tüketici Hakem Heyetleri var.Oralarda yardımcı oluyorlar.Henüz müracaat etmedim.Ama baktım ki kombide sorun düzelmiyor,bu kez müracaat etmeyi düşünüyorum.Tüm sorunlar komşularla ortak ve avro ile parçalar geldiği için maddi açıdan komşularım yaptıramıyorlar,ben de soba kuramayacağım için mecbur kaldım bu soğukta beklemeye.Netten de sitelerini açıp mail atacağım,elim boş durmayacak. kaydirigubbakcemile3 Komşularımı da yönlendiriyorum bakalım destek olacaklar mı.Topluluktan zarar gelmez,hayırlısı artık.Çenem düştü yine. :roflol:

Çok teşekkürler canım.Kolay gelsin.

Kızımla sizi öpüyoruz teyzesi.Selametle.Sevgiler.a.s.:1hug:

kızlar merhaba yarın sabah gidiyorum doğuma kendinize iyi bakın geldiğimizde evimize ayrıntıları yazarım artık. şimdi dinlenmek için yatıcam hepinize iyi geceler diliyorum.

kızlar merhaba yarın sabah gidiyorum doğuma kendinize iyi bakın geldiğimizde evimize ayrıntıları yazarım artık. şimdi dinlenmek için yatıcam hepinize iyi geceler diliyorum.

canım ne güzel bu gece son gecen yarın yavruna kavuşacaksın bizler içinde dua et
eve gelir gelmezde doğum hikayeni bekliyoruz dualarımız seninle güzel bir doğum geçirsin inşallah allaha emanet ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…