2008 Aralık Anneleri

bugece kimse yokmu..
of of içim sıkılıyor nedense benimde 3haftam kaldı
aralığın son anneleri olacaklardan biride benim sanırım.
doğum yapanları oudukça bende hevesleniyom keşke hemen bende yapıversem diyom.inan bayram mayram dinlemem keşke oluverse.
bende oluşan bu bacak ağrıları çok rahatsız edici
3hafta böyle nasıl geçer diye düşünüyom
eski aktif günlerimi özledim
şimdi çok hareketsizim.bişey yapayım hemen yoruluyorum
geçecek bu günlerde ama işte sabırsızım
allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
son günler geçmek bilmiyor..
dün kayınvaldemle birlikteydim yüzüme baktı
sende loğusa sarılığı başlamış dedi
1haftaya kalmaz doğurursun dedi
ay neçok sevindim.keşke doğsada oğluşuma kavuşsam
ama daha 35 haftalıkım .keşeke bir süpriz olur.
bende doğumdan sonrası için buzdolabına mozaik pasta börek ve un kurabiyeleri koymayı düşünüyorum.doğumdan sonra gelcek olanlar için hazır olsun diye.
benimde iki annemde burdalar ama.2side en fazla 2şer gün kallabilirler yanımda.bu yüzden herşeye hazırlıklı olmam lazım.
sezeryan doğum için günüm 22aralık ama normalde sancım gelirse doğurucam bu gidişle
en azından normal doğumla daha çabuk iyileşirim diye düşünüyom..
yavrularımız negüzel mübarek aylarda doğuyor
allahım hepimizin yardımcısı olsun.bir nefeste kurtulalım..

edolina kız aklım sana takıldı
bu soruyu okuyunca bir ara cevap yazarsın..
sana doktor 40haftalıkken sezeryan demiş.
peki 40haftadan önce sancıların gelirse normal doğummu yapçan
önceki doğumun normalmiydi .sezeryanmıydı.

selam kızlar
oku oku bitiremedim yahu maşallah
gülbeyzacık, sabır yahu.. 3 hafta diyosun bak ben de 4 gün yazıyo ama saldım çayıra mevlam kayıra.. hala gelmiyo meleğim.. tembel kızım benim.. ama anlayabiliyorum seni.. bana de millet ay göbeğin inmiş yakındır, yok yok daha havada en az 2 haftan var, ya da yüzün şişmiş sanki haftaya doğurursun gibi laflar ediyo.. valla artık ben kimsenin lafından etkilenmiyom. bugun valizimizi pusetimizi arabanın bagajına koyduk. eşim ben telaş ederim nolur nolmaz dedi.. hayırlısı artık bi tek kızımızı bekliyoz..

incircim gördüm seni.. kaç gündür girmiyosun nerelerdesin bakiiim. valla doğurdun sandım hee.. nasılsın iyi misin?

sabır valla fascım
aslında milletin sözlerindede etkileniyoz sanırım
yada işte bir an önce kavuşmak.bide vücuttaki şişkinlik ve gerginlik sanırım
ama aslında şükretmemiz lazım halimize işte kuluz ne diyeyim.
vallahi seninde maşallahın var kız senin yavrun yerini çok sevdi sanırım
güzel annesinin vücudundan ayrılmak istemiyor sanırım.gerçi doğdugundada ayrılmıcak ama.şu an ikiniz tek vücutsunuz.
vakti saatini tamamlıyor tatlı kızımız demekki
ooo negüzel valla pusetide koymuşunuz son an unutulmasın diye herşey hazır kızımız çok nazlı bak bak.
gelselerde koklasak bitanelerimiziŞeniz

Kac gundur ancak okuyup cıkıyorum. Bılıyosun annem geldı babamın dogum gunu vardı falan son hazırlıklar derken... Sızın yazıları da ancak bıtırdım. Ne guzel herkes sıraya gırdı . Benımde gunum degısmedı Salı sabahı 8 de sezeryana gırıyorum ınsallah. Sabah hastaneye gıdıp odaları gezdım hemsıre ıle gorustum benden ıstdıklerı bısey var mı dıye. Heyecanlyım tabı bı yandan hastane odasının sulemelerı ıle ugrasıyoum. Herkese sıparıs verıyorum. Sekerlerım falan hepsı geldı ama ben leyla gıbıyım ınan. Bı aglıyorum bı durgunlasıyorum bazen korkuyorum bebegım nasıl olacak saglıgı yerınde olacak mı falan fılan. Normal tabıı mutlaka bunlar ama ınsan basa cıkamıyo bazen. Senınde gozun aydın annen geldı

eşim de diyo ki oh tabi ekmek elden su gölden sıcacık yerden çıkmak istemiyor.. havalar soğudu malum diyor.. annem de aman pztesi temizlik yapalım salı dinlenelim de sonra gelsin diyor.. ee babası zaten çarşamba doğsun 3 gün doğum izni alıp bayram tatili ile birleştireyim diyor.. bu kadar dış faktör varken ben onunla istediğim kadar konuşayım terapi yapayım gelmez tabi hanfendi.
aman kaldığı kadar kalsın, hiç takmıyorum artık kafama koca göbekli olmanın tadını çıkarıyorum sonuna kadar:)

ooh valla bütün hazırlıklar da tamamlanmış.. ne mutlu sana. ben de girmeyince acaba normal mi doğurdun sandım bacım napiyim.. iyi bari herşey gönlüne göre olsun.. yarın gece senin için de zor olacak.. hayırlısı

ozaman annesi bi 3gündaha dinlesin sizi sonra gelsin:CüvCüv:
hepimiz için hayırlısı diyelimm

sana hayırlı doğumlar arkadaşım
hazırlıklarda tamamlanmış
rabbim kolaylıklar versin
bizler içinde dua et..

ben varım taze anne, ancak bebeğin altını temizleyip , besledim, geçmişi okuyordum

ayy dorucum hoşgeldin. ya var ya bittim sarı oğlusuna.. maşallah ne tatlı bişiy o.. ay onun poposunu sevsinler.. annesi altını temizliycekmiş.. çok güzel bişiy olsa gerek..

Allahım bize de nasip et amiiin

byata cım biz yorulduk.. bugun babamızlaydık bütün gün başbaşa gezdik, sinemaya gittik filan.. ama nedense yattıktan sonra uykumuz kaçtı daha doğrusu kızımın tekmelerinden uyuyamadım. bi bakiim hatunlara dedim.. iyiyiz ama genel olarak siz nasılsınız?

az kaldı byata ben 37+6 doğum yaptım, seninde her an olabilir, ama inanki çok tatlılar, onu seyretmekten yatıp uyuyamıyorum

Valla benim oğluşum da bu saatlerde çıldırıp içimde dört dönüyo. Sanki göbek deliğimin üzerinden bi delik açıp çıkacak velet. Betül Hanımın çıkmaya pek niyeti yok, dönüp dönüp yerleşiyo heralde sırnaşık şey Ama merak etme benim büyük oğlum (ay ilk defa böyle diyorum) da 39+6 da doğmuştu. Son günler geçmek bilmiyo

Benim ilk bebeğim bu canım.Şu anda makat gelişi durduğu için normal doğum olmayacak.Sancım da gelse sezeryan olacak.Yani açıkçası benim de kafam karışık.Eski doktoruma gittim,haftamı doldurmamı beklemesini gereksiz buldu o da.Bakalım,bir bildiği vardır herhalde dedim.

az kaldı byata ben 37+6 doğum yaptım, seninde her an olabilir, ama inanki çok tatlılar, onu seyretmekten yatıp uyuyamıyorum

Ne güzel canım ya.Ben yarın 38 haftamı tamamlıyorum.Dayanırım diye düşünürken,bir an önce suyum falan gelse de hastaneye koştursak diye düşünmeye başladım.Ben de kucağıma almak istiyorum artık bebeğimi.

ne güzel bayramda meleklerimiz yanımızda olacak, ben bile bir gün erken geldiği için şimdi çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…