- Konu Sahibi deryahakan
-
- #17.281
selam kızlar
oku oku bitiremedim yahu maşallah
gülbeyzacık, sabır yahu.. 3 hafta diyosun bak ben de 4 gün yazıyo ama saldım çayıra mevlam kayıra.. hala gelmiyo meleğim.. tembel kızım benim.. ama anlayabiliyorum seni.. bana de millet ay göbeğin inmiş yakındır, yok yok daha havada en az 2 haftan var, ya da yüzün şişmiş sanki haftaya doğurursun gibi laflar ediyo.. valla artık ben kimsenin lafından etkilenmiyom. bugun valizimizi pusetimizi arabanın bagajına koyduk. eşim ben telaş ederim nolur nolmaz dedi.. hayırlısı artık bi tek kızımızı bekliyoz..
incircim gördüm seni.. kaç gündür girmiyosun nerelerdesin bakiiim. valla doğurdun sandım hee.. nasılsın iyi misin?
sabır valla fascım
aslında milletin sözlerindede etkileniyoz sanırım
yada işte bir an önce kavuşmak.bide vücuttaki şişkinlik ve gerginlik sanırım
ama aslında şükretmemiz lazım halimize işte kuluz ne diyeyim.
vallahi seninde maşallahın var kız senin yavrun yerini çok sevdi sanırım
güzel annesinin vücudundan ayrılmak istemiyor sanırım.gerçi doğdugundada ayrılmıcak ama.şu an ikiniz tek vücutsunuz.
vakti saatini tamamlıyor tatlı kızımız demekki
ooo negüzel valla pusetide koymuşunuz son an unutulmasın diye herşey hazır kızımız çok nazlı bak bak.
gelselerde koklasak bitanelerimiziŞeniz
ooh valla bütün hazırlıklar da tamamlanmış.. ne mutlu sana. ben de girmeyince acaba normal mi doğurdun sandım bacım napiyim.. iyi bari herşey gönlüne göre olsun.. yarın gece senin için de zor olacak.. hayırlısıKac gundur ancak okuyup cıkıyorum. Bılıyosun annem geldı babamın dogum gunu vardı falan son hazırlıklar derken... Sızın yazıları da ancak bıtırdım. Ne guzel herkes sıraya gırdı . Benımde gunum degısmedı Salı sabahı 8 de sezeryana gırıyorum ınsallah. Sabah hastaneye gıdıp odaları gezdım hemsıre ıle gorustum benden ıstdıklerı bısey var mı dıye. Heyecanlyım tabı bı yandan hastane odasının sulemelerı ıle ugrasıyoum. Herkese sıparıs verıyorum. Sekerlerım falan hepsı geldı ama ben leyla gıbıyım ınan. Bı aglıyorum bı durgunlasıyorum bazen korkuyorum bebegım nasıl olacak saglıgı yerınde olacak mı falan fılan. Normal tabıı mutlaka bunlar ama ınsan basa cıkamıyo bazen. Senınde gozun aydın annen geldı
ozaman annesi bi 3gündaha dinlesin sizi sonra gelsin:CüvCüv:eşim de diyo ki oh tabi ekmek elden su gölden sıcacık yerden çıkmak istemiyor.. havalar soğudu malum diyor.. annem de aman pztesi temizlik yapalım salı dinlenelim de sonra gelsin diyor.. ee babası zaten çarşamba doğsun 3 gün doğum izni alıp bayram tatili ile birleştireyim diyor.. bu kadar dış faktör varken ben onunla istediğim kadar konuşayım terapi yapayım gelmez tabi hanfendi.
aman kaldığı kadar kalsın, hiç takmıyorum artık kafama koca göbekli olmanın tadını çıkarıyorum sonuna kadar:)
Kac gundur ancak okuyup cıkıyorum. Bılıyosun annem geldı babamın dogum gunu vardı falan son hazırlıklar derken... Sızın yazıları da ancak bıtırdım. Ne guzel herkes sıraya gırdı . Benımde gunum degısmedı Salı sabahı 8 de sezeryana gırıyorum ınsallah. Sabah hastaneye gıdıp odaları gezdım hemsıre ıle gorustum benden ıstdıklerı bısey var mı dıye. Heyecanlyım tabı bı yandan hastane odasının sulemelerı ıle ugrasıyoum. Herkese sıparıs verıyorum. Sekerlerım falan hepsı geldı ama ben leyla gıbıyım ınan. Bı aglıyorum bı durgunlasıyorum bazen korkuyorum bebegım nasıl olacak saglıgı yerınde olacak mı falan fılan. Normal tabıı mutlaka bunlar ama ınsan basa cıkamıyo bazen. Senınde gozun aydın annen geldı
ozaman annesi bi 3gündaha dinlesin sizi sonra gelsin:CüvCüv:
hepimiz için hayırlısı diyelimm
bu gece kimsecikler yok mu? herkes erken mi yattı yani?
ben varım taze anne, ancak bebeğin altını temizleyip , besledim, geçmişi okuyordum
ben varım taze anne, ancak bebeğin altını temizleyip , besledim, geçmişi okuyordum
az kaldı byata ben 37+6 doğum yaptım, seninde her an olabilir, ama inanki çok tatlılar, onu seyretmekten yatıp uyuyamıyorum
edolina kız aklım sana takıldı
bu soruyu okuyunca bir ara cevap yazarsın..
sana doktor 40haftalıkken sezeryan demiş.
peki 40haftadan önce sancıların gelirse normal doğummu yapçan
önceki doğumun normalmiydi .sezeryanmıydı.
az kaldı byata ben 37+6 doğum yaptım, seninde her an olabilir, ama inanki çok tatlılar, onu seyretmekten yatıp uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?