2008 Aralık Anneleri

Benim hastanede normal doğum 1000 ytl bu arada. Epidural ve sünnet de eklenirse neredeyse 2000 i bulacak. İçime oturuyor vallahi. İmkan olsa evde doğurucam

Valla bende düşünmüyor değilim evde doğurmayı :roflol: Görümcem Ebe,, dün onla telefonda şakalaştık hatta, dedim ona doğum takımlarını getir gelirken evde doğurt beni diye :roflol:

byata sen daha evvel doğum yapmış olduğun için normal rahat rahat dogurabilirsin bence ama ilk dogumunu yapacak arkadaslar epiduralden kaçarken sezeryana tutulmasınlar...
Gerci eskiden epidural mi varmiş Allasen? şurda iki senelik icat..

Kızlar normal doğum gerçekten kolay değil. Ama zamanını beklerseniz bebek yolunu bulup çıkıyor. Bakın benim oğlum bir hafta uğraşıp çıkış kapısını 2 cm daha açmış. Daha önce doğumu yaşamamış olsam belki ben de epidurale daha sıcak bakardım ama insan 2. çocuğunu dünyaya getiriyorsa paraya kıyamıyor. O parayla ilki için bişiler yaparım diyor. Annem ve babam ben dünyaya geleceğim zaman en varlıklı dönemlerini yaşıyormuş. Babam anneme özel hastanede doğum yap demiş ama annem benim evde 3 tane daha evladım var, yapacağım da daha önce yaptığım şey ne olacağını biliyorum deyip beni zeynep kamilde doğurmuş. Ben bugün doğumdan çok oğlumun en az strese kapılabileceği bir düzen kurmaya kafa yordum. Doğumun kendiliğinden başlamasını bekleyememem de bu yüzden. Doğum yaklaştıkça sancı ya gece olursa, oğlumu gece uyandırıp bi yerlere bırakırken ya paniğe kapılırsa diye o kadar düşündüm ki. Bir düşünsenize 1. çocuğunuzu ağlarken birine bırakıp 2.ye doğuma nasıl gidebilirsiniz?

aralık anneleri merhaba.. artık bende sizler gibi aralık annesiyım.
bugüne kadar doktorum adet günümden geç hamiş kaldığımı söylediğinden dolayı ocak annesi olacağımı sanıyordum.ama şuan doktorumu değiştirdim ve allah kısmet ederse ocak değil aralık annesi olacağımı öğrendim. eğer bebişim acele edip erken gelmezse yada birazdaha kalmaya inat etmezse 18-22 aralıkta bebişimi kucağıma alacağım

Benim hastanede normal doğum 1000 ytl bu arada. Epidural ve sünnet de eklenirse neredeyse 2000 i bulacak. İçime oturuyor vallahi. İmkan olsa evde doğurucam

canım mesaj çektim sana bende sanıyorum ki doğumdasın
noldu? durr geçmişe de bakam bi

hayırlı olsun canım hşg.aramıza diyeyim ilk önce.kızın mı olcak oğlun mu.oh oh ocak anneleri taşınsın buraya kalabalık olalım eskisi gibi

hayırlısı olsun canım
byata bayağı bir ücret alıyorlarmış
burda ssk anlaşması olduğu için biz o kadar vermeyeceğiz özel olmasına rağmen
sünneti kiminle konuştun canım çocuk dr uyla mı

hatta ocak annelerini ziyarete gidelim,çay kahve içmeye davet edelim kızlar topiğimizeben bugün biara uğrayım hatta şimdi,ne ediyolar bakim komşularımız.

hayırlı olsun canım hşg.aramıza diyeyim ilk önce.kızın mı olcak oğlun mu.oh oh ocak anneleri taşınsın buraya kalabalık olalım eskisi gibi

teşekür ederim hoşbuldum. baktımkı azalmışşınız bende sizleri yanlız bırakmak istemedim:1hug:
allah kısmet ederse kızım olacak teyzeleri.:teytey:

Bizim hastanenin ssk lı fiyatı bu :) ssk sız ne bilemiyorum artık. Sünneti benim dr a söyledim. doğumdan sonra ürolog ve çocuk cerrahı birlikte giriyorlar sünnete. Büyük oğlumu da doğduktan hemen sonra sünnet ettirmiştim. O zaman da aynı işlem olmuştu. Çok rahat oluyor.

allah allah nasıl iş ya anlaşmalı bir de
bende konuşayım bari doğum sonu
hayırlısı olsun bakalım

benim gittiğim doktor da 1500 ytl fiyat vermişti ama hastaneden herhalde 2000 ytl ye falan anca çıkacaktık. ben de kıyamadım o kadar para vermeye ve doğumevinden birilerini ayarladım, şimdi doğumevinde doğurmayı düşünüyorum.. emekli sandığına bağlı olmama rağmen bu kadar fiyat veriyolar.. gidip epiduralli normal doğum yapacaksın ve bir gece hastanede kalacaksın.. 1500 ytl çok ya

meltem iyim canım.bende demim bitirdim temizlik işini,az sonra yemeğe girerim.çok yorma kendini oldu mu
elifciğim doğum evinde ücretsiz mi oluyor.valla sanada çok demiş dr.ne yapıyo bunlar böyle ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…