- Konu Sahibi deryahakan
-
- #17.601
byata sen daha evvel doğum yapmış olduğun için normal rahat rahat dogurabilirsin bence ama ilk dogumunu yapacak arkadaslar epiduralden kaçarken sezeryana tutulmasınlar...
Gerci eskiden epidural mi varmiş Allasen? şurda iki senelik icat..
Benim hastanede normal doğum 1000 ytl bu arada. Epidural ve sünnet de eklenirse neredeyse 2000 i bulacak. İçime oturuyor vallahi. İmkan olsa evde doğurucam
aralık anneleri merhaba.. artık bende sizler gibi aralık annesiyım.
bugüne kadar doktorum adet günümden geç hamiş kaldığımı söylediğinden dolayı ocak annesi olacağımı sanıyordum.ama şuan doktorumu değiştirdim ve allah kısmet ederse ocak değil aralık annesi olacağımı öğrendim. eğer bebişim acele edip erken gelmezse yada birazdaha kalmaya inat etmezse 18-22 aralıkta bebişimi kucağıma alacağım
hayırlı olsun canım hşg.aramıza diyeyim ilk önce.kızın mı olcak oğlun mu.oh oh ocak anneleri taşınsın buraya kalabalık olalım eskisi gibi
hayırlı olsun canım hşg.aramıza diyeyim ilk önce.kızın mı olcak oğlun mu.oh oh ocak anneleri taşınsın buraya kalabalık olalım eskisi gibi
hayırlısı olsun canım
byata bayağı bir ücret alıyorlarmış
burda ssk anlaşması olduğu için biz o kadar vermeyeceğiz özel olmasına rağmen
sünneti kiminle konuştun canım çocuk dr uyla mı
Bizim hastanenin ssk lı fiyatı bu :) ssk sız ne bilemiyorum artık. Sünneti benim dr a söyledim. doğumdan sonra ürolog ve çocuk cerrahı birlikte giriyorlar sünnete. Büyük oğlumu da doğduktan hemen sonra sünnet ettirmiştim. O zaman da aynı işlem olmuştu. Çok rahat oluyor.
Bizim hastanenin ssk lı fiyatı bu :) ssk sız ne bilemiyorum artık. Sünneti benim dr a söyledim. doğumdan sonra ürolog ve çocuk cerrahı birlikte giriyorlar sünnete. Büyük oğlumu da doğduktan hemen sonra sünnet ettirmiştim. O zaman da aynı işlem olmuştu. Çok rahat oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?