2008 Aralık Anneleri

ay ilkimcim sende dikkat et benim detaylı temizlik bitti ama günlük temizlik yapıyorum.bu arada gold doğum yapmışmıydı.emineden haber var mı

meltem iyim canım.bende demim bitirdim temizlik işini,az sonra yemeğe girerim.çok yorma kendini oldu mu
elifciğim doğum evinde ücretsiz mi oluyor.valla sanada çok demiş dr.ne yapıyo bunlar böyle ya

bilmiyom ki, ama doğumevi devlet hastanesi olduğu için para alınmıyor diye biliyorum. ama yine de epidural farkı alınıyor mu sormadım.. hatta normal doğum yaptığın takdirde üstüne para veriyolar diye duymuştum :roflol: doğru mu yanlış mı bilmiyom artık..

ama ilkimcim çok çok para almaya kalksalar 100 ytl anca alırlar, nerde 100 ytl nerde 1500 ytl..
bi de benim doğum bayrama falan denk gelirse (inşallah öyle olur), özel oda bulma sıkıntım da olmaz.. hoş diğer odaların da dolu olcağını sanmam.. çünkü milleti yatırıp kesiverdiler bayram öncesi.. bayramda doğuracak kadın kalmadı yahu -tatlicadiarzu-

ademelciğim zea bebeklerin resmini koymuş aralık anneleri sayfasında hikayesini yazmış orada var maşallah çok ciciler

canım yazıyı gördüm de resim yok:çok üzgünüm:
sildi mi acaba bende mi görünmüyor
sen tekrar baksana güzelim benim pc de mi bir sorun var

bende bebişi oldu sandım canım ya ay bende bekliyorum dr c.tesiden önce görüşürüz inşallah demişti ama benimkinin gelmeye niyeti yok yarında gelmezse c.tesi kontrole gidicez bakalım ne dicek çatı muayenesi yapacak ama korkuyorum biraz ya acıyormuş sanırım.sen çatı muayenesi oldun mu canım

bi kaç güne doğurayım diye habire hurma yiyip, temizlik ütü falan ne varsa yapabildiğim kadar yavaş yavaş yapmaya çalışıyom. ama fayda ettiğini hiç sanmıyom :1no2:

benim yalancı ağrılarım bile yok, sadece sabahları kalkarken aşağıda bayağı baskı ve acı hissediyorum ama sonra geçiyor. bugün 39. haftama girdim.. artık doğurmak istiyorum ben de

ben 36. haftamda oldum çatı muayenesi, bende hiçbir yumuşama falan da olmadığı için canım biraz acıdı, hatta çatı muayenesi olacağıma seks hayatıma devam etseymişim dedim -tatlicadiarzu- ama katlanılmicak bir şey değil ve zaten hemen olup bitiyor. ben kendi adıma çatı muayenesi yapılırken biraz oflayıp pufladım.. ama bu son haftalarda daha kolay olur sanırım, rahim yumuşamıştır.

ben en son gittiğimde ilişkiyi yasakladı dr.kendimi tutamayıp zaten 6aydır yapmıyoz demişdim.kaydirigubbakcemile3hihoyyyt
yeter gayri.ay ben gidem aygaza yemeğimi koyim uyyy saat kaç oldu

ay kimsecikler yok kızlar nerdesiniz yemekteyize takıldınız dime.bakalım ne olacak bu akşam.bişey sorcam bhk normal doğum mu yaprı yoksa sezeryan mı haberi olan var mı?

birazdan çıkıp kocacımı işten alıp, ufak tefek bir iki alışverişten sonra, onu restoranta götürüp yemek işini de bu şekilde halletmeyi düşünüyorum :jeyyar:

bugün ne yemek yaptım ne temizlik. bol bol uyudum hala da mayışık mayışık dolanıyom, dün fazlaca yorulmuşum demek ki, acısı bugün çıktı.

ay kimsecikler yok kızlar nerdesiniz yemekteyize takıldınız dime.bakalım ne olacak bu akşam.bişey sorcam bhk normal doğum mu yaprı yoksa sezeryan mı haberi olan var mı?

canım sanki ben sezeryan olduğunu biliyorumm
4200 gr bebişi olunca sanırım normal doğum olmaza.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…