- Konu Sahibi deryahakan
-
- #17.641
selam kızlar benim suyum alt sınırda demiştim bu cuma alacaktı suyumda artma olmuş bayram sonunu beklicez ayın 14 ü valla normal doğum diye gururla söylemek isterdim ama cesaretim yok sezeryan olcam epidural da istemiyorum canlı canlı beni keseceklerini bilerek ameliyat olamam dedimya cesaret işi imkanım varken bu doğum şekli bana en iyi olanı gelio buarada cuma günü olursa 38.3 günlük olcak baya kurtarıyor bebeğim 2 hafta önce 2 800 gr dı doğuma lkadar 3 kiloyu geçer inşallah
canım yaa aynı sorun bende de var, benim suyum da az, doktor cuma günü suni sancıyla doğurtmayı planlıyordu, cumartesi günü başka bir doktora gidip onun söyledikleri doğrultusunda hareket edicem..
sürekli su içmeye çalışıyorum ama benim suyum bir aydan uzun süredir alt sınırda, seninki nasıl oldu da artmış, ne yaptın da artırabildin
canım doktorum 3 günde bir nitrat isimli serumlardan verdi biliyosun alt sınırdaydı en derin yeri 2.5 cm di serumlardan sonra enderin yeri 5 cm olmuş alt sınırdanda yukarı seviyeye çıkmış faydalı olmuşki artmış umarım seninkide düzelir ve bol su içtim tabi
canım doktorum 3 günde bir nitrat isimli serumlardan verdi biliyosun alt sınırdaydı en derin yeri 2.5 cm di serumlardan sonra enderin yeri 5 cm olmuş alt sınırdanda yukarı seviyeye çıkmış faydalı olmuşki artmış umarım seninkide düzelir ve bol su içtim tabi
kızlar selamun aleyküm ben buğün eve geldim ben ve erenim gayet iyi .hepiniz için tek tek dua ettim.
en kısa sürede hikayemi yazıcam.hepinizi kocamn öpüyorum.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?