2008 Aralık Anneleri

selam kızlar benim suyum alt sınırda demiştim bu cuma alacaktı suyumda artma olmuş bayram sonunu beklicez ayın 14 ü valla normal doğum diye gururla söylemek isterdim ama cesaretim yok sezeryan olcam epidural da istemiyorum canlı canlı beni keseceklerini bilerek ameliyat olamam dedimya cesaret işi imkanım varken bu doğum şekli bana en iyi olanı gelio buarada cuma günü olursa 38.3 günlük olcak baya kurtarıyor bebeğim 2 hafta önce 2 800 gr dı doğuma lkadar 3 kiloyu geçer inşallah

canım yaa aynı sorun bende de var, benim suyum da az, doktor cuma günü suni sancıyla doğurtmayı planlıyordu, cumartesi günü başka bir doktora gidip onun söyledikleri doğrultusunda hareket edicem..

sürekli su içmeye çalışıyorum ama benim suyum bir aydan uzun süredir alt sınırda, seninki nasıl oldu da artmış, ne yaptın da artırabildin

canım doktorum 3 günde bir nitrat isimli serumlardan verdi biliyosun alt sınırdaydı en derin yeri 2.5 cm di serumlardan sonra enderin yeri 5 cm olmuş alt sınırdanda yukarı seviyeye çıkmış faydalı olmuşki artmış umarım seninkide düzelir ve bol su içtim tabi

CANIM İNSANIN BAŞINA GELMEYİNCE BİLMİYOR
HİÇ BÖYLE SINIRLAR FALAN KONUŞULMUYOR BİZDE
SUYUN İYİ TAMAM
BEKLİYORUZ NORMAL DOĞUMU KONUŞMA BU KADAR

iki ayrı doktora gittim, ikisi de serum lafı etmedi. şimdi çok sinir oldum gerçekten. suyun alt seviyede, plesentada kireçlenme var vıdı vıdı vıdı insanın moralini bozmayı biliyorlar. bak işte ne güzel çaresi varmış, bu doktorları anlamıyorum.. cumartesi doktor kontrolüm var, vay haline doktorcuğumun şimdi, bakalım nasıl bir açıklama yapacak.

orkidemle görüştüm, onun da suyu alt seviyedeydi o da serumla amniyon sıvı sorununu halletmiş.

gittiğim doktorların biri samsunun en iyi kadın doğum doktoru, diğeri de ordunun en iyi kadın doğum doktoru diye tanınıyor. şimdi çıldırıcam ama

benimde suyum fazlaydı bakalım nasıl inş.aksilik çıkmazsa yarın eşimle beraber gitcez dr.
bu arada yemekteyizi izliyorum,adamcağaz rezil oldu yaa.

ben çıkıyorum kızlar, eşimle buluşucam, biraz da kafamı dağıtırım hiç olmazsa..

görüşmek üzere

bende çıkıyorum kızlar.biraz şekerleme yapayım eşim gelene kadar,fasdan haber yok gelmedi de.ilerleyen saatlerde gelmezse arıcam telş var bende,

kızlar bende drdan geldim minnoşum okadar dikkat ederk yiyip içiom daha yeni 2700 olmus olsun ama dr teyze iyi dedi buarada çokta heyecanlıyım haftaya cumaya kadar olmazsa kendiliğinden sabah 8 e sezeryan tarihi verdi yani 12,12,2008 dedi.bayramdada burdaymıs biraz rahatladım ama korku sevinç heyecan dorukta daha şimdiden olursada epidural sezeryan olucak normalde gelse epidural yapıcaz nasipse..

slm kızlar nasılsınız valla geçmişi okuyamadım döktürmüşünüzdür yine bugün evde temizlik vardı artık kızım gelebilir evimde temiz rahatladım ceyrem dr vazgeçmezse 12 aralıkta bende doğum yapacam

kızlar selamun aleyküm ben buğün eve geldim ben ve erenim gayet iyi .hepiniz için tek tek dua ettim.
en kısa sürede hikayemi yazıcam.hepinizi kocamn öpüyorum.a.s.

kızlar selamun aleyküm ben buğün eve geldim ben ve erenim gayet iyi .hepiniz için tek tek dua ettim.
en kısa sürede hikayemi yazıcam.hepinizi kocamn öpüyorum.a.s.

hosgeldinn annemizzz ne mutlu anne oldunn
darisi biz kalanlarin basina dogum hikayeni en kisa zamanda yazzz fotoyuda unutmaa opuldunuzzzzzzkaydirigubbakcemile5a.s.:teytey:

Hayırlı geceler kızlar.ay fenerbahcemine sendemi doğurdun kurtuldun.ay darısı başımıza.kızlar ben çok korkuyom normal doğumdan.Yarın doktorla konuşup sezaryan olmak istiyom.Ya bizim kız hala gelmedi.Çok nazlı çıktı.Ya bayramda gelecek ya sonra sanırım.Bu arada hepimize Rabbim yardım etsin.:CüvCüv::CüvCüv:

seninde kız nazlı çıktı desene smacığım,olsun hayırlısıyla gelsinler yeterki.
emine gelmiş topiğimize,yakında koyar erenin resmini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…