2008 Aralık Anneleri

herkese selam , ben bugün oğluşumun topuğundan ikinci kez kan aldırmak için sağlık ocağına götürdüm, daha canları yanmıyor biliyorum ama genede topukları sıkıldığı için ağlayınca insanın içine gidiyor, ayrıca daha göbeği düşmedi ve göbeğinde çok az kan vardı, hastaneye götürmemi istediler, oradanda hastaneye gittim, ancak doktor şimdilik sorun yok, göbek düşsün ondan sonra kontrol ederiz dedi, işte bebekler oluncada bunları düşünmeye başlıyorsunuz

kızlar selamun aleyküm ben buğün eve geldim ben ve erenim gayet iyi .hepiniz için tek tek dua ettim.
en kısa sürede hikayemi yazıcam.hepinizi kocamn öpüyorum.a.s.

aleykum selam canım benim.. çok sevindim iyi olmanıza.. internete girdiğinde mutlaka bana da seslen msnden filan.. offline olsam da seslen, sana sormam gereken şeyler var..

bu arada kızlar ben hala doğuramadım.. bebek daha hala aşağıya inmemiş.. ama rahim ağzı yumuşamış dedi doktorumuz.. belki bayramda gelir kollarımıza kızımız.. inşallah hayırlısı olsun bakalım.

ayy doruu, yerim onun topukunu ben.. tatlı boncuk:)

kimse yok mu kızlar.ah benim kız başladı maç yapmaya.
dorucuğum bizimde başlıcak sıkıntılar az kaldı,ama değer bee.yok ben dayanamam eşiimi yollarım kan aldırmaya

kimse yok mu kızlar.ah benim kız başladı maç yapmaya.
dorucuğum bizimde başlıcak sıkıntılar az kaldı,ama değer bee.yok ben dayanamam eşiimi yollarım kan aldırmaya

canım bende öyle diyordum ancak, bugün ben oğlumun ellerini tutarak konuşarak onu sakinleştirdim, ancak babası ağlamasına dayanamayıp kendini kapının önüne attı, inan onlar daha dayanıksız bu konuda

oyy yerim ben sarı kuşun topuğunu benimde eşim topuğuna sprey sıkalım uyuşssun sonra kan alsınlar diyo yazık evlat işte yaa kıyamıyo insan olsun sağlıkları için allah beterinden korusun..nasipse bende en geç cuma sabahı haftaya kavuşucam minişime

kızlar size bişey sorcam tetanoz ya da grip aşılarınızı yaptırdınız mı? kan uyuşmazlığı olan arkadaşlar Anti-D immunglobulin yaptırdınız mı gebelik sırasında? benim dr. gerekli görmedi hiç birini. gebelikte ne şekilde olursa olsun ilaç almamamı istedi. ben de şimdi korkuyorum. acaba doğum sırasında birşey olur mu diye...

sanırım Anti-D immunglobulin i kurumlar karşılamıyor muş. bilgisi olan arkadaş var mı fiyatı ne kadar acaba?

Perikizi senin ilk bebek mi olacak. Eğer ilk bebekse genelde doğumdan sonra yapıyorlar Anti-D immunglobulin i. O da bebek ve senin kan grubun farklı olursa yapılıyor. Fiyat hakkında bir fikrim yok ama 2-3 gün daha beklersen bilgi verebilirim belki de...

evet ilk bebeğim ama 26. haftada kanamam olmuştu. kanaması olanlara yapılıyomuş die duymuştum. her doktor farlı uyguluyo galiba... 18 gün daha beklerim ben de oğlum bekler mi bilemem şutarafagitti

evet ilk bebeğim ama 26. haftada kanamam olmuştu. kanaması olanlara yapılıyomuş die duymuştum. her doktor farlı uyguluyo galiba... 18 gün daha beklerim ben de oğlum bekler mi bilemem şutarafagitti

benim ilk doğumda yapmışlardı ama 6 yıloldu fiyat hatırlamıyorum. İkinciyi de kısmetse yarın doğurcam. Yaparlarsa fiyatı sana bildiririm

günaydın kızlar dün geçmişi oku oku cnm çıktı annecimde geldi oh oh

doktora gittik sen çok istiyosun bebekte hazır zaten normal olsun bakalım dedi ama şunuda ekledi yalvarsanda sezaryan yapmıycam sonuna kadar dayanırım dedi hemşirede herkes öyle diyo ama dedi neyse inş sorunsuz bi doğum olur hepimizinki

canım sanırım en son 80 ytl falandı yanlış hatırlamıyorsam
ama en son 100 ytl yi geçtiğini söylemişlerdi hastalarımız
şimdi daha da yükselmiştir

eczanelerin her zaman elinde olmuyor bir eczaneyle anlaşıp onlara söylüyorsun getiriyorlar
şimdiden konuş istersen yakın yada tanıdık bir eczaneyle
ilacın adı rhogam canım pazarlık payı oluyo benim bildiğim tanıdık eczaneden daha ucuza alan oluyordu

eğer bebek (+) pozitif kan grubuyla doğarsa 72 saat içince iğnenin yapılması lazım diğer hamileliklerinde sorun yaşamaman için

grip aşısı önemli değil bende vurunmadım ama neden tetanoz u vurdurmamış
tamam artık heryer sterilizasyona dikkat ediyo ama yine tedbiri elden bırakmamak lazımdı bence

günaydııın herkese arkadaşlara.s.a.s.
cuma gününüz hayırlı olsun
umarım güzel bir gün geçirirsiniz

ben iyi uyudum çççoookkk şükür
kendimi iyi hissediyorum

çelik hayırlısı olsun
bence de normal doğum en güzeli
allah yardımcımız olsun hepimizin

günaydın tombişler,hayırlı cumalar herkese.
bayta bugün mü doğuma gidiyorsun,allah yardımcın olsun.güzel haberlerini bekliyoruz
bende güzel uyumuşum,dr.gidecektim bugün öğleden sonra gidicem.kendi başıma gidesim yok,hayırlısıyla gidip gelsem.öpüyorum sizleri

günaydın kızlar
hayırlı cumalar bu sabah zor kalktım yataktan dün temizlik vardı evde doğuma hazırım artık
dün ablamı bayağı korkuttum bende bi sancı ablam herkezi ayağa kaldırdı bu kız doğuruyo diye
sabahtan beri açtım yemek ağır geldi mideme bi ağrı ablam diyoki doğum sancısımı bende diyomki abla ben normal doğurmadımki sezeryanla doğurduğum için normal doğum sancısını pek bilmiyorum yani cahilim neyse biraz çıkarınca rahatladım sonra ablam herkezi aradı bu kız doğurmuyo diye ama bayağı korktu dünkğ maceram bu yarın dr gidecem bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…