- Konu Sahibi deryahakan
-
- #17.661
kızlar selamun aleyküm ben buğün eve geldim ben ve erenim gayet iyi .hepiniz için tek tek dua ettim.
en kısa sürede hikayemi yazıcam.hepinizi kocamn öpüyorum.a.s.
kimse yok mu kızlar.ah benim kız başladı maç yapmaya.
dorucuğum bizimde başlıcak sıkıntılar az kaldı,ama değer bee.yok ben dayanamam eşiimi yollarım kan aldırmaya
kızlar size bişey sorcam tetanoz ya da grip aşılarınızı yaptırdınız mı? kan uyuşmazlığı olan arkadaşlar Anti-D immunglobulin yaptırdınız mı gebelik sırasında? benim dr. gerekli görmedi hiç birini. gebelikte ne şekilde olursa olsun ilaç almamamı istedi. ben de şimdi korkuyorum. acaba doğum sırasında birşey olur mu diye...
sanırım Anti-D immunglobulin i kurumlar karşılamıyor muş. bilgisi olan arkadaş var mı fiyatı ne kadar acaba?
evet ilk bebeğim ama 26. haftada kanamam olmuştu. kanaması olanlara yapılıyomuş die duymuştum. her doktor farlı uyguluyo galiba... 18 gün daha beklerim ben de oğlum bekler mi bilemem şutarafagitti
kızlar size bişey sorcam tetanoz ya da grip aşılarınızı yaptırdınız mı? kan uyuşmazlığı olan arkadaşlar Anti-D immunglobulin yaptırdınız mı gebelik sırasında? benim dr. gerekli görmedi hiç birini. gebelikte ne şekilde olursa olsun ilaç almamamı istedi. ben de şimdi korkuyorum. acaba doğum sırasında birşey olur mu diye...
sanırım Anti-D immunglobulin i kurumlar karşılamıyor muş. bilgisi olan arkadaş var mı fiyatı ne kadar acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?